Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bugün benim doğum günüm

Chemical

Öne çıkan mesajlar

ve annem bile unutmayı başararak rekor kırdı:) esası 2 saat oluyo ayın 23 üne gireli geciktik acık:b.
Doğumgünümü unutan bütün yakın tanıdıklarımı (ablam dahil) buradan kınıyorum.
babamda 2 ay önce aldığım lokma setini doğumgünü hediyesi olarak yazdırdı süper bi şekilde:P(bakalım arıyacakmı yarın)
ayrıca paintballın 2 saat geriye alınması ile binbir bahane bulup sırf erken kalkamaya üşendiği için(ulan bizde bugün 4 de uyandık öğlen ama gelicez diyorduk) ekenlere afedersiniz kafam girsin diyorum ulan 2 saat be. yokoldu tamamı. ekilirmi ya paintball. negüzel eylenicektik. gerçekten bahanesi olanlara lafım yok ama sırf erken kalkmaya üşenenlere lafım sizin yüzünüzden iptal oldu :hrr:.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

hepi pörtlek kemi :tebrikz:[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Nice yıllara dostum, nice mutlu günlerimize..
Yeni icatlarımıza, üzüntü günlerden uzak durmamıza..
Mutlu yıllar..

[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]

Sosyal ağlarda paylaş

Börrrtleeeeeeeeek...HEpi BÖrtleeek tuu yuuuuuuu...
:tebrikz:[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

niye meagagaogololololol!11nmanmıynmymımışım be? (yazmayı beceremedim iyice batırdım)

bide gokart yapılıyo işte eheh:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 23 Haziran 2005 02:51 tarihinde demiş ki:
MESAJ YANLIS YERDE
KISISELERE ATMAN LAZIM
BU KADAR MI HABERSIZSIN FORUMDAN KARA CAHIL

(chemicalin son gunnerde newbieleri harasslamasi uzerine atılan mesaj)

aynı $eyı du$undum topici konu dı$ında görünce ama geç kalmı$ız :hmm:

bu arada hepi pörtlek kemi.[signature][hline]Pyro
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...