Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mozilla Firefox kullanıcılarına müjde :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Boş durmadım, bonecrusher'ın verdiği sarı patiyi vektöre çevirdim, kediye benzettim, küçülünce bozulmayacak hale getirdim, yaptım bişiler..

Hangisi olsun?
Ya da hiçbiri iyi değil mi?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!

Mesaj tarihi:
sağolasın mcspeyn ikisi de çok güzel olmuş :) ellerine sağlık.
yalnız şu turuncu arkaplan beyaz pati daha hoşuma gitti.
"mesaj yazma penceresi" gibi olmuş :)
turuncu arkaplan beyaz kullanım alanı...[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
abi harika olmus yaaa
:horace:[signature][hline]semPATİ
CusTodeM, 11 Haziran 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
18 yas sınırı kotu olmus lan ucundayım su yasın a.q. ya bi 18 oliyim var ya ortalik kalmiycak :D
Mesaj tarihi:
:horace: kalın kaçıo oraya :)
Biraz gereksiz olsa da, faydam dokunduysa ne mutlu bana :-)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Mesaj tarihi:
Nasıl durumlar, halen indiremedin mi yoksa oldu mu?

Bi de bişey daha paylaşayım, klavye imleciniz ordaki arama kutusundayken ctrl+yukarı ok ya da ctrl+aşağı ok tuşlarıyla arama yerleri arasında gezinebilirsiniz..
Mesaj tarihi:
ben yapamadım nası olcak bu indiriyorum ama aktif olmuyo ??[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
McsPeyn, 22 Haziran 2005 09:43 tarihinde demiş ki:
şu dosyaları çekin ve C:Program FilesMozilla Firefoxsearchplugins klasörüne koyun.
pati.src
pati.gif

buraya kadar tamam mı?

bunu yaptıktan sonra browserı açıyorsun, sağ üstte arama kısmı olacak. Butona tıklayıp pati butonunu seçiceksin. istediğin kelimeyi yazıp, entera tıklıycaksın. mecvut sayfada arama yapıcak :)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
hoşolmuş :=)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Mesaj tarihi:
İkonu kullanmak isteyenler olursa diye vektörel halini de koyuyorum buraya. Uzantısı zipi açılınca .fla yani Macromedia Flash gibi bi program istiyor, ona göre..
Ha bi de yazmayı unutmuşum, şifresi mcspeyn
pativektorfla.zip[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)

[Bu mesaj McsPeyn tarafından 22 Haziran 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...