Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gasp boyle bisi heralde

trapt

Öne çıkan mesajlar

6 saat önce başımdan geçen bir olayı anlatayım size...

Extra iş için bir otele müracat etmiştim..arkadaşımda orda stajını yapıyordu..herneyse otelden çıktık yürüoruz adamın biri geldi muhabbet edecek ..dedi ot içionuz mu gençler bendensiniz saralım dedi...dedik yok baba saol.neyse baktık herif susmuyo dewamlı konuşuyo bizde muhabbet ettik adam nie geldiğini anlattı ( kız varmış karşı apartmanda çağıramıyomuş onu çağrabilirmisin dedi ) oke dedim..gittim apartmanın oraya herifle ödemeli atmak istedi..izin vermedim..belindeki bıçakla ağzındaki jileti gösterdi tam o an yüzüne indirip kaçıcaktım benden önce davrandı ...telefon elimdeydi..yumruğu yiince tuttu çekti elimden telefonu

tam koşucam aparmanın kapısı kitlenmiş 1-2 dakka onla oyalandım adam yok...arkadaş parktaydı dedim geçtimi ..yok dedi...direk polisi aradım ekip geldi karakola gittim bi dünya laf orda sıra da gelmio parkta polislerle çay içiyoruz..komserin dediği dumur etti beni..

"Yawrum bunlar meslek olarak yapıyolar bunu yakalandıktan sonra adalete bırakıyoruz onlarda serbest bırakıyo bu çocuk çok sakat biri heryeri jiletli adam yaralamadan gasptan oottan boktan herşeyden yakalandı,iti köpeği çok ilerde çıktığı dadanır,evine kadar gelir..şikayetmi olursan yüz yüze konuşcaksın o yüzden diorum..diğer türlü hemen telefonu bulalım "

bi an dumur oldum devlet bile çaresizken biz napalım..bu adamdan davacı olsam..ilerde çıkar diolar adamında lakabı burda ünlü..alayını gelsin kavgamı etmedik diorum ama sonucunda bi evim,ailem var.. naapcamı bilmiyorum[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

Telefonunu bulabiliyolarsa ne ala.
Açıkçası çok alçakça bir düşünce gibi gelebilir ama bu konuda -bir arkadaşımın başına şu anlattığın olay birebir geldi çünkü- "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın".[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Sosyal ağlarda paylaş

Benzeri benim başıma geldi Geçen sene 20 mart sanırım. Saat 2000 Yer Kızıltoprak(film atmosferi olsun):
bankadan parayı çektim.Sokak boştu arkamdan biri tuttu. Kafayı çevirdim 3 pislik eleman görünce deparı bastım. tren köprüsü altına pusu kurmuş herifler(Yani ben süper koşucu Maurice Greene falan değilmişim karanlıkta gasp yapmak için "kaçmama" izin vermişler) Herneyse içeride biri bana vurdu, ben birilerine vurdum Birini kafayı duvara vurdum kavga dövüş falan sonra bir ara boynumda soğuk çeliği hissedince "Buyrun ben dasaaa Nasıl yardımcı olabilirim?" moduna geçtim(yusuf yusuf) Herneyse elemanlar telçi aldılar Cüzdanı alıcakken "Sim kartı alıyım ben ya" diyip teli geri aldım. Karambolde teli kaptırdım ama cüzdanı (ve postu) kurtardım

Polise gittiğimde bana 23'e kadar şöyle bir ifade imzalatmaya çalıştılar "Adamlar bana telefonunla arkadaşımızı arayabilirmiyiz dediler ben verdim Kaçtılar yakalayamadım"

Justice for all???[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi gasp için uğraşıcaklar. Ha ben Kadıköy emniyete gittim olay bu tarafta diye. Ama benim salaklığım Seneler boyu İş bankasının orada çalıntı cep telefonu satışını engelleyemeyen polismi beni kurtaracak! Kaş yarılmış, kavga etmekten eller yara bere içinde, dudak falan patlamış Adamlar sende darp yok dediler Olur mu bööle şey ya? 5-6kişi ile kavga etmişim -tabiri caizse- kum torbasına dönmüşüm :D Neyse Böyle bişi olursa direnmeyin Kahramanlık yapmayın "Sim kartımı istiyom" falan da demeyin aynı numarayı ikinci kez yemeyebilirler :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 21 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki:
cunku sanırım oteki trlu silahlı gaspa giriyo
ole oluncada polislerin cidde araması gerekiyo
cok agır cezası war silahlı gaspın
kapkacın cezası ondan dusuk
ortada bi silah yok cunku

yok abi ya...konuştum bugün komserlede adam diyo ki;
" silahı olmadığını reddederse pek bişi yapamayız burası savcılık değil sonucunda...bide gasp, silahı kullandığı zaman oluyo kullanmadıysa gasp olmuyomuş..(yeni yürürlükte böle) darp izin olucak ki, (boğazında kolunda ciddi bi kesik) o zaman yargılayabilirlermiş e tabi adam o zaman ya ağır yaralı,yada ölmüş olur dedim..adamda souk bi tavırla genelde öyle oluyo dedii...ve ekledi Naparsın bu devlette sistem böyle.Biz emir kuluyuz

Antalya'lıyım bilirsiniz son zamanlarda çerez gibi gidio gasp..o değilde babamın hediyesiydi o telefon içime oturdu hala diorum keşke dalsaydım en başta sonu ne olucaksa olsun..onun manevi değeri çok büyüktü..

Bu arada teşekkürler herkese[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
Sosyal ağlarda paylaş

abi Allah tan dalmamışsın Kanun yok polis yok! Bir şey olsa kesin seni suçlarlardı bir şekilde. Eski yasa varken oldu benim olay herifler kıllarının kıpırdatmadı işte. Olursa böyle bi olay (umarım olmaz) verin abi... Hemen McDonalds kasiyeri moduna girin "Bir telefon bir cüzdan lütfeeen" ya adamlar o akşam doğramış olsaydı beni... yada seni.. aman abi verin gitsin

Ha bi de bende şöyle bi şi oldu bir kaç gün... Yürürken birileri takip ediyomuş gibi bir hisse kapılıp habire arkama bakar olmuştum. Kötüydü epey yani...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

bence de verin abi.. benim başıma gelse hiç süper kahramanlık yapmam valla.. sonuçta adamda emanet var.. gecenin bi körü sokup yığsa seni oraya ne olacak.. hem yine telefonun gidecek ama bunun yanında sevdiklerini de arkanda bırakmış olcaksın.. verin gitsin..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bu gaspçılar hırsızlar vs.. vs.. gibi suçlulara veriler için cezalar duzelmedikçe başımıza her an böyle bir şeyin gelmesi artık doğal bir durum halini aldı. neden duzelmiyor desekte olay iş siyasete sisteme varıyor. neyse geçmiş olsun.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

ne demek verin gitsin abi o zmn ben de çıkiim bıçakla bana da verin gitsin herifin yanına kar kalıo bu yaptıkları e biz bişi yapamayız öldüümüzle kalırız bunu polisin halletmesi gerekio
eh o da yapmıosa o zmn üstteki tüm sözlerimi çürüterek; verin gitsin abi başınıza iş almayın...[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.

Değiştir|Gidiş|Önemli
Bip bip düüt Bivrip...
Sosyal ağlarda paylaş

@b1vRiP

bu olay dün başımdan geçti..oturduk konuştuk babamla dedim sen kazanmışsın ben yedirmek için mi elimde taşıyorum die...düşün dedi

En sevdiğin arkadaşını yada kardeşini
gasp ediyolar telefonunu veriyo üzülmez misin dedim "üzülürüm"
peki vermiyo telefonu soktular bıçağı öldü şimdi belki telefonu kurtardı ama arkasında da çok kişi bıraktı..Hak vermemek elde değil..o telefondan çalışıp çabalayıp alabiliriz ama diğer türlü de üzülen tek biz olmicaz..bi arkadaşımın daha başına geldi bu çocuk çok yetenekli bi gitarist..adam haplanmış tartıştılar adam malını isteyince bu vermedi o anda adam bileğine bıçağı sapladı..şimdi hala toparlanmaya çalışıyo doğru dürüst çalamıyo şu halde...yetenek sınavına da az kaldı değer miydi?[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun...

Bundan sonra telefon falan gibi şeyleri çıkarmamaya çalışın tanımadıklarınızın civarında... Bizim arkadaşa da benzer olay olmuş, yani farklı muhabbetle telefon isteme ricası falan. Adam çıkarmayınca cebinden bıçakla falan tehdit etmiş eleman ama bıçağı yoktu heralde sadece elini cebine atıp konuşmuş bıçak var falan diye ama sora itiş kakışla geçişmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar geçmiş olsun
bunların önüne polis geçemiyorsa tarihteki zamanlar gibi olacak. bu bir nevi kanun çetesi gibi bişey bunlar kalabalık suça uygun mahllerde gezerler enaz 5-10 kişi gerek kalabalık gerek ayrı ayrı. ama bi olay olduğu zaman hemen orda bitiyolar ve o "şerreffsizz" lerin ağızlarına sıçıyolar.

madem polis yapamıyor.

ayrıca şunuda belirtmeden geçemiycem;
bizim arkadaşa saldırmışlar bunlar gitmiş karakola falan şikayet etmişler sonra polis almış bunları götürmüş. karakolda çay falan verip ağırlamışlar dha sonrada bizim arkın çıkmasının ardından hemen salmışlar bunları.
gelde suç ara.

ama bu sadece bu şekilde değil bunlar aşırı organize bi olay
işin içinde polis te var. tamam işini tam olarak yapan polislerde elbette var ama sonuçta herkesin bir "kar" ı var bu olaylardan. bi döngüdür gidiyor.

yani aslında gerçekten çabalasalar bunları da yakalarlar içerde tutarlar.

ama başak bi yandanda bakınca, bir hırsıza soruluyor, neden bu kadar çok içeri girdin akıllanmadın??
cevabı da şu: abi ben giriyorum kışımı geçiyorum. yeğemin önüne geliyor. sıcak vs vs. çıkıyorum çaldığım parayı yazın yiyorum sonra tekrar içeri giriyorum.

baksanıza onları 3-6 ay koymuyo bile onlar orayı barınak olarak görüyor. o zaman burda suç devletindir. devletin onlara bakması lazım. tabi sadec edevlet bunu yapamaz bunun için yardım kurumları da var ama...

bunların içinde var kahpelik, uçucu madde kullanması hafifletici sebep olarak görülüyor, ama ben ne kadar içersem içeyim gidipte kimseyi doğramam, bunların içinde var işte.

ama bu sadece onların suçu da değil. zamanın ailevi problemleri olmuştur evi terk etmiştir. dönmek için geçtir. ama kalacak yer bulamamıştır. karnını doyurmak için bu yola başvurmuştur. yada arkadaş çevresi. ve hatta bunların mafyası bile var.
bi aralar gazetede okumuştum. çocuk(13-15 yaşlarında) artık çalmayacağım diyor ve çocuğun bacağına sıkıyorlar. yani bazen tüm suçu onlarda aramamak lazım... kğimiside sırf tembelliğinden bulaşır bu işe

ama bu onların problemidir gelipte bizim parayı nasıl kazadığımızı biliyorlarmı? belki binbir zorluk içinde bi telfon almışındır belki bankadan para çekip borcunu yatırcaksındır. bunları düşünüyorlarmı? hayır. ama herkes onların gibi düşünse herkes hırsız olurdu.

bu arada bzı ailelerin baskısı sonucu da hırsız olunuyor. mesela baba diyo9r ne yap ne et eve şu kadar getir. çocuk getirmezse temiz bi sopa yiyiyor yememek içinde ya dilenci oluyor yada çalıyor. ve alıştığı için çalmaya bir daha vazgeçmiyor çünkü kolay bi iş. onlar şereflerini düşünmüyolar ki.

neyse çok uzun yazdım içimi döktüm iyi oldu

tekrar geçmiş olsun
bu arada hocaefendidden ses çıktımı trapt[signature][hline][/b]Msn adresim
Pencereyi kapat
Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı.
elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun..
Can güvenligimiz de kalmamış anlaşılan! Daha dikkatli olmak gerek demek ki.. Onlar gibi düşünüp onlar gibi hareket etmek lazım.. :([signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir..

Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trapt, 21 Haziran 2005 21:22 tarihinde demiş ki:
"Yawrum bunlar meslek olarak yapıyolar bunu yakalandıktan sonra adalete bırakıyoruz onlarda serbest bırakıyo bu çocuk çok sakat biri heryeri jiletli adam yaralamadan gasptan oottan boktan herşeyden yakalandı,iti köpeği çok ilerde çıktığı dadanır,evine kadar gelir..şikayetmi olursan yüz yüze konuşcaksın o yüzden diorum..diğer türlü hemen telefonu bulalım "

Polis doğru söylemiş.
Şikayetçi olursan telefon bulunuyor her türlü.
Benimki 2 hafta sonra antepte bulunmuştu.

Öte yandan şikayetçi olmaya değmez.
Olmayın şikayetçi.
Polise bile gitmeyin.
Kamu davası haline gelir, şikayetçi değilim deseniz bile uğraşmak zorunda kalırsınız.
Gasp'ın cezası cinayetten ağırdır ama af çıkarıp bırakıyorlar 6 ay sonra.
Dadanmayabilir evinize, ama dadanabilir.
Zira ben pek dadanma mevzuundan çekinmiyordum, ama bir kere kamu davası içinde bulundum ve canımdan bezdim.

Tam 1 sene sürdü, en sonunda ağır ceza mahkemesinde "1 sene geçti olayın üstünden, 4 kere teşhis ettim şahısları, canımdan bezmem bir yana, 1 sene içinde toplam 30 saniye gördüğüm insanları bir kez daha, "Bu dimi?" diye karşıma koymanız oldukça ilginç.Ne desem yalan olacak o yüzden hatırlamıyorum diyorum."

Savcı off poff dedi.
Şikayetçi olmayın, uğraşmayın, yeni bir telefon alın, hattı iptal ettirip eski numarayı almanız mümkün zaten.[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun

anneler boşuna tanımadığınız insanlarla konuşmayın demiyor.birebir örneği.

şimdi o herifi öldürsen, sen suçlu olursun.işte böyle bi adalet sistemi var dünyada.hatta insan bi anlık kızgınlıkla adamı gebertmediğine mi şükretmeli diye düşünüyorum bazen..[signature][hline]Embrace the shadow!
Sosyal ağlarda paylaş

Allah razı olsun hepinizden
teşhis için gittim bugün...dediler şikayetçi ol ağır yesin..öbür türlü başın çok yanar..ama ben vazgeçmicem sonu nolursa olsun adamın lakabı umrumda değil..adaletin yerini bulmasını istiorum artık...böle herifler cezasını bulsun ki benim gibi 10 tane çocuk daha kurtulabilsin..[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...