Toledor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bizimkiler (bende dahil) olsa direk Pit-Stop ta avlar hepsini[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Fransua, 19 Haziran 2005 21:42 tarihinde demiş ki: demın o yorumcu adam soyledı sezonun basında mıllet sponsorlara ımza atınac tum takvımdekı yarıslara cıkıcaklarını teyıd etmekmıs yane cıkmazlarla cok buyuk para odiycekler sponsorlora yane cıkmayanlara buyuk yuk dusuyo su anda hem millet senenın basında latık fırmalarıylan anlasma imzalıyo daha sonrada mıllet dıyo kı bu lastıkler sorunlu olur mu cnm öyle şey .. Zaten bu yüzden formasyon turuna çıktılar[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bu böyle sıcağı sıcağına. Ondan dursun.[signature][hline]g3nk.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 burda var Burda da var...[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!!
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ama o eğim warya ondan cıktı butun sorun bence bende bu yorumcu gıbı düşünüorm..[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Toledor, 19 Haziran 2005 21:27 tarihinde demiş ki: Piste şişeler yağıyor.. Yazık hem arabalara hem seyricilerin verdiği paraya Seyircinin öfkeside işin içine girince protestonun tepkisi kesinlikle daha sert bir etki gösterecektir. Bu yönden iyi olmuş bu şekilde olması.
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Toledor, 19 Haziran 2005 21:27 tarihinde demiş ki: Piste şişeler yağıyor.. Yazık hem arabalara hem seyricilerin verdiği paraya TR'de bu olay olsa olacaklarıı düşünemiyorum. - La hüsa, çıkar kasap bıçağını gesicem şu herifin kelleyi.. - Ula topkapıdan aldığımız 5 milyonluk eriksonlar nirde? Atakh onları! - Ula yok sidiklen doldurduğumuz balonları atakh önce!! - Laaayn, daş yok mu daş? - Daaayt, önce erikson didim.. Daş en sona.. - Siye ne ula!! - #$½##£!$½ Olayın basına yansıyan yüzü Ahmet Habergeldi / IHA Istanbul Formula holiganlarıda ortaya çıktı. Formula'nın bir ayağının Türkiye'de olması "Türk" usülü yeni kavramlarında ortaya çıkmasına sebep oldu. Dün, yarışa 6 pilot dışında kimsenin katılmaması seyircilerde kızgınlık yarattı.. Sonuç : 19 Türk vatandaşı yaralı. Arkalarından kıllı-göbekli bir avuç insanın gözü dönmüş bir şekilde üstlerine geldiğini gören pilotlar eylemi bırakıp yarışa devam etti.. Akit / İstanbul Deccal Formula'da da yüzünü gösterdi Milliyet / İstanbul İşte Fettullah Gülen ile Formula sohbeti.. Star Form-ulan! Hürriyet / Emin Çölaşan Tayyip Erdoğan'dan Formula komplosu.. .. .. . (bole uzar) edit: Dikkatli genç seni. Test yaptım hemen düştün neyse düzelttim :P (Harbi sabah nerden çıktı?) [signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 19 Haziran 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 emin çölaşan ne zaman sabah'a geçti ya?[signature][hline]Beş Hececiler
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Milliyet espirisi güzel olmuş..[signature][hline]
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Tribünlerdeki Seyircilerden umudu kesiler bari Tv başındakileri kaçırmayalım diye devamlı arablaarın sağına soluna bağlanıyorlar kamera olarak ama ı ıh Yaranamazlarr!!![signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bence bi anda yayın akışının kesilmesi lazım...boşuna yarışçılara koz kazandırıyorlar...bırakın köpekleri..bırakmışlar yarışı işte daha ne uğraşıp gündemde tutuyorsunuz olayı...[signature][hline]
uncla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sabah/ emin çölaşan yanlış yazıldı sanırım bugün yazısını okudum :)[signature][hline]silence..
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Quivalen-soth, 19 Haziran 2005 21:48 tarihinde demiş ki: burda var Burda da var... Bu daha evvelden vardı...[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor [Bu mesaj LathspeLL tarafından 19 Haziran 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben eğleniyorum yaw. hep bu team radioları dinlemek istemişimdir[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Adam gibi de dinletmiyorlar ki. Zaten dikkat ederseniz Team Radio da adam artık baymış, uykulu bir ses geliyor:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 formulada Turk takımı olsa benzin yerine lpg kullanlır bide işte naklen yayın kameraları kablolu olur arabanın arkasından salarlar fln Basri olm sal sal sal sal fln arka amortisorleri çıakrtır arabanın onu kalkık olur pilot ben kask takmam bana bişe olmaz die kapris yapar fln şaşırmam yani..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 abi cintonik senin mesajların çok batmaya başladı bana...neyse... ee televizyon izleyemiyorum son durum nedir acaba?[signature][hline]
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bnm de her mesajdan sora senin mesajıma yorum yapman batmaya basladı bakıyorum son mesaj mando aha diyorum gene bulasmıs alıstım gerçi keyfine bak...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 çok sıradan ve basit cevapların var ondan olmasın o eleştiriler? belkide ismindendir ne bilelim...ama harbi çok batıyosun orası kesin...[signature][hline]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 tartışmaya özelden devam edelim. konuyu saptırmayın.[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 cok zevksiz bir yaris.pist guzel ama yarisan takim yok olaya bak ya uhuhuh[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ferrari tekrar yarışa katılsın, şampiyon son yarışa kadar belli olmasın hesabı için yapılıyo sanki bunlar (komplo teorisi)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
duende Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bu arada barichello direksiyonu pist dısına kırmasaydı şmayerle(şimdi yanlıs yazarım kaygısıyla espri ayagında okunusunu yazmıstır) carpısıyolardı[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 "Lastiklerimiz dayanmiyor" diye Ferrari'yi niye protesto ediyorlar ki, gitsinler Michelin'i etsinler. Schumi'nin iki tur icinde iki lastigi patlayip yaristan cekilmek zorunda kalali 2-3 yaris oldu daha..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 haklılar çekilmekte ben olsam bende çekilirdim[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
Öne çıkan mesajlar