Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Formula 1'de skandal resmen (şuan CNN TURK)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Fransua, 19 Haziran 2005 21:42 tarihinde demiş ki:
demın o yorumcu adam soyledı sezonun basında mıllet sponsorlara ımza atınac tum takvımdekı yarıslara cıkıcaklarını teyıd etmekmıs yane cıkmazlarla cok buyuk para odiycekler sponsorlora yane cıkmayanlara buyuk yuk dusuyo su anda hem millet senenın basında latık fırmalarıylan anlasma imzalıyo daha sonrada mıllet dıyo kı bu lastıkler sorunlu olur mu cnm öyle şey ..

Zaten bu yüzden formasyon turuna çıktılar[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
ama o eğim warya ondan cıktı butun sorun bence bende bu yorumcu gıbı düşünüorm..[signature][hline]DJ Tiesto
fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki:

katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.
Mesaj tarihi:
said:
Toledor, 19 Haziran 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
Piste şişeler yağıyor.. Yazık hem arabalara hem seyricilerin verdiği paraya
Seyircinin öfkeside işin içine girince protestonun tepkisi kesinlikle daha sert bir etki gösterecektir. Bu yönden iyi olmuş bu şekilde olması.
Mesaj tarihi:
said:
Toledor, 19 Haziran 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
Piste şişeler yağıyor.. Yazık hem arabalara hem seyricilerin verdiği paraya

TR'de bu olay olsa olacaklarıı düşünemiyorum.

- La hüsa, çıkar kasap bıçağını gesicem şu herifin kelleyi..
- Ula topkapıdan aldığımız 5 milyonluk eriksonlar nirde? Atakh onları!
- Ula yok sidiklen doldurduğumuz balonları atakh önce!!
- Laaayn, daş yok mu daş?
- Daaayt, önce erikson didim.. Daş en sona..
- Siye ne ula!!
- #$½##£!$½

Olayın basına yansıyan yüzü

Ahmet Habergeldi / IHA Istanbul

Formula holiganlarıda ortaya çıktı.

Formula'nın bir ayağının Türkiye'de olması "Türk" usülü yeni kavramlarında ortaya çıkmasına sebep oldu. Dün, yarışa 6 pilot dışında kimsenin katılmaması seyircilerde kızgınlık yarattı..

Sonuç : 19 Türk vatandaşı yaralı.

Arkalarından kıllı-göbekli bir avuç insanın gözü dönmüş bir şekilde üstlerine geldiğini gören pilotlar eylemi bırakıp yarışa devam etti..

Akit / İstanbul

Deccal Formula'da da yüzünü gösterdi

Milliyet / İstanbul

İşte Fettullah Gülen ile Formula sohbeti..

Star

Form-ulan!

Hürriyet / Emin Çölaşan

Tayyip Erdoğan'dan Formula komplosu..

..
..
.
(bole uzar)
edit: Dikkatli genç seni. Test yaptım hemen düştün neyse düzelttim :P
(Harbi sabah nerden çıktı?)
[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 19 Haziran 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tribünlerdeki Seyircilerden umudu kesiler bari Tv başındakileri kaçırmayalım diye devamlı arablaarın sağına soluna bağlanıyorlar kamera olarak ama ı ıh Yaranamazlarr!!![signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
bence bi anda yayın akışının kesilmesi lazım...boşuna yarışçılara koz kazandırıyorlar...bırakın köpekleri..bırakmışlar yarışı işte daha ne uğraşıp gündemde tutuyorsunuz olayı...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Adam gibi de dinletmiyorlar ki. Zaten dikkat ederseniz Team Radio da adam artık baymış, uykulu bir ses geliyor:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
formulada Turk takımı olsa benzin yerine lpg kullanlır bide işte naklen yayın kameraları kablolu olur arabanın arkasından salarlar fln Basri olm sal sal sal sal fln arka amortisorleri çıakrtır arabanın onu kalkık olur pilot ben kask takmam bana bişe olmaz die kapris yapar fln şaşırmam yani..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
bnm de her mesajdan sora senin mesajıma yorum yapman batmaya basladı bakıyorum son mesaj mando aha diyorum gene bulasmıs alıstım gerçi keyfine bak...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
bu arada barichello direksiyonu pist dısına kırmasaydı şmayerle(şimdi yanlıs yazarım kaygısıyla espri ayagında okunusunu yazmıstır) carpısıyolardı[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight
  • Yeni Oluştur...