Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 klup ligden çekilecek..

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

Bunlar yüzünden 4 büyüklerin kaybedecekleri rakam her birinin 19 milyon dolar.

Tamam diğer klüplerde daha fazla pay alsınlar ama bu oldu olacak sadece başarıya göre olsun. 3. olan anadolu klübü 4. olan büyükten daha çok alsın. Çünkü 4 büyüklerin giderleri ile anadolu klüplerinin giderleri asla kıyaslanamaz. Bu anadolu klüplerinide büyütmeyecek, büyük klüpleri maddi açıdan zora sokacak bir diretmedir.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

hem maçlarımız televizyondan canlı yayınlanmasın diyorlar hemde cıkmış neden yayın gelirlerinden fazla pay almıyoruz diolar...çekilen çekilsin yahu sürekli istedikleri olcak degil ya...4 büyük takımı umursamadan kararlar alırken herşey güzeldi...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 14 Haziran 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
havuz patlasın, digitürk yerine normal kanllar maçı versin :]

yarabbim o günleri görebilcekmiyiz
ne güzel eskiden trt de izlerdik maçları ya[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

valla Türkiye de asgari ücretli işçilerin 100 milyona çalış yoksa defol mantığıyla çalıştırıldığı düşünülürse...

düşünsenize bunlar ligden çekiliyorlar...2.ligden takımları getiriyorlar bunların yerine eski uygulama devam etmesi koşuluyla :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Sosyal ağlarda paylaş

Çekilsinler ya bizde rahat rahat oynayalım..

yawaş çekilirler.
Bulmuşlar be bulandırırlarmı.

En kabadayı 2 tanesi çekilir.
Birisi antep
Biriside...( e çıkar elbet 1 tane daha delikanlı )

:lol:[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...