Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 paladinlerin protection ağacında reckoning adlı, cidden adına yakışır bir talent var. rank başına %20 ihtimalle crit yenince rakibe bedava ilave saldırı düzenleniyor. %100'e ulaşıyor yani 5 puan verilince.. lakin ben blizz forumlarında yaptığım araştırmalarda bu talentın buglı olduğunu ve hatta yarardan çok zarar getirdiğini (ilave saldırı yerine varolan saldırı gerçekleştirilmeden başa alınıyormuş filan) filan yazmışlardı. ben yama notlarına baktığımda 1.3.1'de reckoning'le ilgili bir bugın düzeltildiğini okuduğumda tamamdır demiştim. ne var ki ben 4 puan verdikten sonra çalışıyorsa da bunu pek göremedim doğrusu, %80 ihtimal varken de rahat rahat farkedebilmem gerekirdi. forumlarda tekrar bakınca insanların halen bozuk olduğunu konuştuklarını gördüm.. işin komiği biraz daha bakınca mayıs 25'te blizzard community manager'ın açtığı ve wow sitesinin ana sayfasında link verilen, bir de utanmadan uther'e ithaf edilen başlıkta "reckoning buglı, bu düzeltilecek" denildiğini hatırladım. fakat mage armor'a yeni ikon koymak gibi daha önemli işler varken herhalde bu unutulmuş olsa gerek ki yama notlarında reckoning'in r'si yoktu, hunter'lar paladinlere yeterli dmg'yi vuramıyormuş ama onu düzeltmişler neyse ki, bizim verdiğimiz 5 puanın kıymeti olur mu hiç.. buradaki (eğer varsa şayet, bütün paladin nüfusu arasında bile azınlıktayız zaten) protection paladin arkadaşlarımıza sorayım dedim ben de, reckoning doğru düzgün çalışıyor mu?[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ben Reckoning talent li birisiyle Duel yapmıştım Saniye de 2-3 Saldırı yapıyordu bana hiç buglu gelmemişti. ( 1 ay kadar önce)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 rogue'muydun?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Evet rogue karakter ile duel yapmıştım[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 scrolling combat text ile deneyenler çalıştığını söylüyorlar. hatta rogue forumlarında "don't dual wield paladins!!!oneone11!!" gibi bir konu bilem vardı. belki de pvp bölümündeydi.. aman nerdeyse işte.. ayrıcana yazının dili çok eleştirel olmuş. bir de mage'ler çok önemseniyormuş gibi bir eleştiri gelmiş. o mage'lere yapılan tek yenilik, dikkat çekerim :D hatta bir önceki patch'te yapılan yenilik de improved scorch talent'ının nerflenmesiydi. bunun için beleş respec bile almadık. belirteyim istedim.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 19 Haziran 2005 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Unique "Mooncloth Robe'un renkleri çevrilmiş" Mage Armor Iconuma laf yok!!1!1[signature][hline]Fear the Cutie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 gurubashi'de aci bir tecrube ile ogrendigim kadariyla, evet calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 beleş respec kimseye gelmiyo, warriorlara yeni talnet geldi, miss gigi fury tree de, duel wield warrior imkanı tanıyan ama ortada free respect falan yok =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 e iyi de uther's hammer başlığında community manager'ın yazdığı bu şey ne ola ki o zaman: Bugs The following bugs are fixed in an upcoming patch: ... Reckoning will no longer lock your weapon and prevent you from attacking until you are the victim of a critical hit neyse ben dediğiniz gibi denemeye çalışayım ama bunun düzeltildiği yazmıyordu son yama notlarında, başlık bir aylık..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hoca cheapshot bugını bilen var mı allah aşkına, imp cheapshotlı bi rogue a nasıl patladığını bilen bilir, o bile yanlış hatırlamıyorsam 2 patch sonra düzeldi lol, yani çok beklersiniz öyle hemen bugfix olmasını. /moon Sam ayrıca.sırf blizzard a garezi var diye açmadıysa şu konuyu, beni de gurubashi arenada kapış yapsınlar..[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben çalıştıgını gördüm ama her zaman calısıyomu bilmem belki kafasına göre falan oluyodur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 o talente o kadar point vermek paladini gimp yapar gereksiz[signature][hline]60 lvl Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 cookie cutter build reklamlarıyla ilgilenmiyorum.. :) arkanumon daha mart ayındaki faq'de yazıyordu bug, iki yama filan değil kaç yama geçti..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 2 tuşla oynana charın bugını wow alemine mal olmuş bir charın über bugıyla nasıl aynı kefeye koydun anlamadım.[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 evet wow alemine mal olduğundan rogue'lar reroll'luyorlar zaten.. :-p "tencere dibi kara, seninki benden kara" sözünü çok güzel cümle içinde kullandın.. :lol:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: arcane, 19 Haziran 2005 23:48 tarihinde demiş ki: 2 tuşla oynana charın bugını wow alemine mal olmuş bir charın über bugıyla nasıl aynı kefeye koydun anlamadım. yok öyle bişey inanmayın onu diyenlere. klavyede kısayol atayacak tuş kalmadı...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Rogue da paladinden az olay var walla. Kardeşimin paladinde de tuş atayacak buton skill koyacak yer kalmadı rogue un öyle bi derdi yok şimdi doğruya doğru :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: arcane, 19 Haziran 2005 23:48 tarihinde demiş ki: 2 tuşla oynana charın bugını wow alemine mal olmuş bir charın über bugıyla nasıl aynı kefeye koydun anlamadım. hiç birşey bilmiyorsun sen paladin hakkında sus bari[signature][hline]60 lvl Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Reckoning şu an çalışıyor. Emin olmak için dün gece tekrar denedik full kapasite calışıyor.[signature][hline][Dreadlords] Regalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar