Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zombie Arcade Şakanın Böylesi

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

said:
aquila, 17 Haziran 2005 20:19 tarihinde demiş ki:
kamerayla alakasi yok o isin.alici verici davasi.adam tetige basinca otekinin ustundeki dava patliyo...

Bahsettiğim o işte adamın patlatma düğmesine çocuk ateş ettiği anda basması lazım. Sorun o.[signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti

Beleş Upload: www.megaupload.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 17 Haziran 2005 20:14 tarihinde demiş ki:
said:
Fistan, 17 Haziran 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
kameralar dandirik değilde silah bişiler atıyo

Abi onu uzaktan kontrol edip gerçekçi bi etki almak için çocuk tetiğe bastığı anda çat diye basabilmen lazım. Bilmemkaç tane de adam var, bir sürü kumanda olması lazım. Onu kontrol edemessin yani.

tamam sana katılıyorum ben silah mermi atıyor diyorum zaten[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Sosyal ağlarda paylaş

alıcı verici olayını ben de biliyorum. ama zombiler dışında asıl hipnozcuya da ateş ediyor. orda hipnozcunun üstünde de patlamalar oluyor.
işte o olaydan yola çıkarak paintball gibi birşey olabilir dedim. hipnozcu, zombilerden biri olmadığı için özel giysi giyeceğini zannetmiyorum.

bir de, silaha dikkatlice baktığımda paintball silahlarına çok benzettim. arkasında gaz tüpü felan vardı.[signature][hline]Beş Hececiler
iamapieceofshit and ihatemyself
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 17 Haziran 2005 23:22 tarihinde demiş ki:
alıcı verici olayını ben de biliyorum. ama zombiler dışında asıl hipnozcuya da ateş ediyor. orda hipnozcunun üstünde de patlamalar oluyor.

tam tersi hipnozcuuya bir şey olmuyor.

ama ben sonunu anlamadım. bu adam hiç bir şey hatırlamıyor mu? yoksa hatırlıyor da, söylersem nasıl olsa inanmazlar diye mi öyle çok gerçekçiymiş falan diye geçiştiriyor?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

danışıklı dövüş bi video. ama yaratıcılık güzel. ayrıca ayrıntılarada dikkat etseler mesela eleman videonun başında kafasını öne eğip hipnoz moduna geçtiğinde arkdaşları noluyo ulen uyansana havasında olsalarmış fln iyi olurmuş.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

olay saka veya yalan diil.
ayni elemanin bbc'de yayinlanmis programi var ve benzer atraksyonlar yapiyo.

orda adamin amaci size olayin gercek oldugunu kanitlamak diil, onun icin kucuk ayrintilarla uurasmazlar, bilimsel deney yapiyo ve bunun sonunda bazi sonuclara variyo adam. eh video yarim oldugu icin bunlari anlamak imkansiz gibi... programin tamamini izlemek lazim.[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 18 Haziran 2005 09:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...