-007- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 izle derim sağlam bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 kolpa bence de..ama ii düzmüşler cidden..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 gayet inandırıcı.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 HASTAAAAAAAAAAA!!! HEMEN EVE kuruorum ! obarey inanılmaz![signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ya aslında düzmece olma ihtimali çok büyük ama iyi fantazi.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: aquila, 17 Haziran 2005 20:19 tarihinde demiş ki: kamerayla alakasi yok o isin.alici verici davasi.adam tetige basinca otekinin ustundeki dava patliyo... Bahsettiğim o işte adamın patlatma düğmesine çocuk ateş ettiği anda basması lazım. Sorun o.[signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti Beleş Upload: www.megaupload.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 adam bişeye basmıo alıcı verici olayı dio işte ya silah verici adamların uzerinde alıcılar var alıcılar mekanizmayı çalıştırıp patlatıyor[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bnce saglam da tek anlamadıgım sey o cocuk ışınları görüp uyuyo kalıo arkadaşları da gayet izlio onlar neden uykuya dalmıo??[signature][hline]it feels good to know you are mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 konsantre meselesi[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: elvyn, 17 Haziran 2005 20:14 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 17 Haziran 2005 14:11 tarihinde demiş ki: kameralar dandirik değilde silah bişiler atıyo Abi onu uzaktan kontrol edip gerçekçi bi etki almak için çocuk tetiğe bastığı anda çat diye basabilmen lazım. Bilmemkaç tane de adam var, bir sürü kumanda olması lazım. Onu kontrol edemessin yani. tamam sana katılıyorum ben silah mermi atıyor diyorum zaten[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 süper ya böyle bişi bana olcak :p cidden tekme falan atardım.Yalnız önce gelin in yanına gidip nabza bakıo sonra kalkınca ateş ediyor uehauea eleman da süper ehehaha[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Sımdı ızledım gercekten cok iyi hazırlanmıs kasmıs adamlar ugrasmıslar Kolpa da olabılır gercekte olabılır muallakta kaldım yanı oyle bastan savmada yapmamıs adamlar kolpa olsa bile[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 adamın stüdyodaki son anları süper adama ateş edişi zombilerin yol açışı dağılışı falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 alıcı verici olayını ben de biliyorum. ama zombiler dışında asıl hipnozcuya da ateş ediyor. orda hipnozcunun üstünde de patlamalar oluyor. işte o olaydan yola çıkarak paintball gibi birşey olabilir dedim. hipnozcu, zombilerden biri olmadığı için özel giysi giyeceğini zannetmiyorum. bir de, silaha dikkatlice baktığımda paintball silahlarına çok benzettim. arkasında gaz tüpü felan vardı.[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 şimdi izledim fena deil hatta baya guzel :D[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 oha çocuğa zulüm yapmışlar resmen.. bi daha oyun falan oynamaz o çocuk :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Bonecrusher, 17 Haziran 2005 23:22 tarihinde demiş ki: alıcı verici olayını ben de biliyorum. ama zombiler dışında asıl hipnozcuya da ateş ediyor. orda hipnozcunun üstünde de patlamalar oluyor. tam tersi hipnozcuuya bir şey olmuyor. ama ben sonunu anlamadım. bu adam hiç bir şey hatırlamıyor mu? yoksa hatırlıyor da, söylersem nasıl olsa inanmazlar diye mi öyle çok gerçekçiymiş falan diye geçiştiriyor?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 inanası geliyor insanın..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 danışıklı dövüş bi video. ama yaratıcılık güzel. ayrıca ayrıntılarada dikkat etseler mesela eleman videonun başında kafasını öne eğip hipnoz moduna geçtiğinde arkdaşları noluyo ulen uyansana havasında olsalarmış fln iyi olurmuş.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 arkadaşları olayın farkında gibi..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Az bi yalan.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 evet ya içerdeki hiçkimse adamın uyumasına bişi demiyo[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Baya bi kolpa yani. Böyle kolaysa istediğini uyutup kaldırmak falan baya bi korkmak lazım yani bütün hipnozculardan[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: trgdy, 18 Haziran 2005 02:27 tarihinde demiş ki: evet ya içerdeki hiçkimse adamın uyumasına bişi demiyo belki onlar ayarlamıştır olayı? toplanıp arkadaşına şaka hazırlayan kişiler var mesela[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 olay saka veya yalan diil. ayni elemanin bbc'de yayinlanmis programi var ve benzer atraksyonlar yapiyo. orda adamin amaci size olayin gercek oldugunu kanitlamak diil, onun icin kucuk ayrintilarla uurasmazlar, bilimsel deney yapiyo ve bunun sonunda bazi sonuclara variyo adam. eh video yarim oldugu icin bunlari anlamak imkansiz gibi... programin tamamini izlemek lazim.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 18 Haziran 2005 09:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar