Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Gecenlerde izmir de fanta genclık festivali vardı bilenler bilir herneyse direk konuya dalım.eylul aylarında dersanenın hızlandırma gunlerınde aynı sınıftan bır kız acayip ho$uma gitmi$ti.lgs zamanında da aynı sınıftaydık bir ara ama o gunden berı baya degi$mi$ti kız.herneyse kızla 2 gun denk geldık sonrakı gun ben gelmedım dıger gun acılayım derken o gelmedı fln fistan o i$ yalan oldu.bir gece öyle icq da can sıkıntısına tanıdık isimleri search yaparken bu kızın ismini girdim ve bir icq no su buldum.hatta utanmayarak $ifresini kırdım listesine fln baktım vs bu oydu :) yıne de tam emin olmak ıcın msj atmı$tım infosundakı okul kısaltması hakkında ve okulun acıldıgı hafta nete gırdıgınde cvp vermı$tı.tam emindim o kız olduuna i$te kızla muhabbet vs (hatta ardeth bu konudakı yakınmalarımı cok iyi bilir o zmndan beri eheh).nese yanlı$ olsada kıza bır gun nette acıldım tabı sonuc kız hıc bı$ı demedı 2-3 hafta hıc konu$madık nette.1 ay sonra yıne muhabete ba$ladık havadan sudan vs sonra 3-4 hafta gectı yıne böyle böyle dedım yıne cvp yok kızdan.ondan sonra umıdı fln kestım,icq listemden sildim.bir gun dersaneye etude giderken otobuste acaba ben onu seviyor muydum ki,hem yuzu nasıl hatırlamıyorum bile glb sevmıyordum dıye kendı kendıme du$unmu$tum.$ansıma o gun de kızı dersanede gördum tam da ne guzel unutmu$ken peh.o gun konu$amadım kızla ztn gerek bnm derse yetı$mem gerek kızın sadece bakması ve hıc bı$ı dememesı fln.o gun ak$ama nete geldı.icq nosunu bulup tekrar slm verdım ama tınlamadı bile,bende o cıktıktan sonra lıstesıne gırıp tum lısteyı sıldım ve $ifreyı degı$tırdım.1 hafta sonra $ifresini tekrar eski haline getirdim ve öylece bıraktım.(bu anlattıklarım aralık ayına kdr olanlardı) ocagın ortasında bır ark vasıtasıyla bır kızla tanı$mı$tım ve kızla her gun msn de 4-5 saat muhabet vsler.ztn kızla tanı$madan önce fotosunu gormu$,kendım ıstemı$tım tanı$mayı.kızla ılgı alanalrımız fln hepsi uyuyodu ve bır gun acıldım ona ve oda aynı duygulara bana kar$ı sahıp oldugunu soyledı.böylece guzel bır ılı$kıye ba$ladık.2 hazıran da 4 ay oluyordu (tam fanta fest.de). herneyse asıl i$ burda kopuyor.gecen per$embe gunu fanta fest.inde önlerdeyız.bende bır ark.a bakıyordum nerde dıye sureklı etrafımda dönerek bakıyordum.bırden tanıdık bı yuz gordum.bı baktım dersanedekı kız.o da bana bakıyor,direk göz göze geldık ve ben kafamı cevırdım.sonra o kızı anlattıgım 1-2 ark.ıma söyledım burda vs dıye yonunu söyledım.onlarda kıza baktılar ve kız sana dogru bakıyor sureklı dedı.benım yanımdada kız ark.ım var.bı 5dk fln böyle avanak gıbı oldum.sonra eglenmeye calı$tım ama sureklı o kıza bakıyordum.hatta kız ark.ımıda kendı ark.larının yanına yolladım.15 dk gectıkten sonra kızı takmamaya ba$ladım ve eglnememe baktım.ztn nerdeyse sahnenın dıbınde oldugumuz halde ark. benı omuzuna aldı fln.kızı cok rahat gorebılırdım ordan ama bakmadım,bakamadım.neyse konser vs bıttı.eve geldım o gece dırek kızın icq suna msj attım ı$te sen athen sever mydın cınsınden.amac sadece cvp verıcek mı onu denemektı.ama kız nete hıc gırmedı.hatta her gun 15-20 defa icq suna gırıp msj a bakmı$ mı dıye bakıyorum fln.$uan da kafam cok karı$ık acıkcası; sevgilimi görmek istemiyor,sanki ondan sogumu$um gibi hissediyorum.hatta ili$kime ara vermeyı veya sonladırmayı bile du$unuyorum o derece.ha o diger kızla bı$ey olucagını fln du$unmuyorum ama ne bilim i$te kafam cok karı$ık. bu kdr uzun bır yazıyı kım okur bılmıyorumda,ıcımı dokup rahatlamak ıstedım.okuyan olursa da onların yorumlarını dınlemek ısterdım.[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 tamamını okudum walla :) sanırım o dersanede ki kızdan bi şekilde karşılık bulamaman seni sallamaması(yazdklarına göre öyle)seni iice baglamış ona.aklında onda oldugu için kız arkına karşıda sogukluk hissediosun. ben bunu çıakrdım şahsen :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Pyro, 06 Haziran 2005 05:17 tarihinde demiş ki: bir gece öyle icq da can sıkıntısına tanıdık isimleri search yaparken bu kızın ismini girdim ve bir icq no su buldumı ıh, yemedik hehe. sen kızın icq sunu üzmüşsün, neden girip bakmasını bekliyorsun ki ? bi de niye üzdün ayıp değil mi ? kız arkadaşın varken başkasına niye yazıyorsun onu sorsam mı hmm sormiyim icq hack falan almış başını gitmişsin zaten.[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Milletin ICQ sifresini bulup listesini filan silmek yanlis isler tabii, onu soyliim onceden. Yaninda sevgilisi olan bir erkek diger kadinlara tek basina dolasan bir erkege gore cok daha cekici gelir. Bakiyor olmasinin sebebini bu kabul edersek, sevgilinden ayrilip yine bu kizin pesinden kosmaya baslarsan suratina bakmayacagi cok buyuk ihtimal. Tabii konser sirasinda "ICQ listemi silen herif" diye de bakiyor olabilir sana, o durumda da pek sansin oldugunu sanmiyorum. Karsi taraftan yanit alinamayinca obsesif bir sevgiye donusen asklarin en guzel ilaci zaman ve baska bir sevgilidir. Iyi anlasabildigin bir sevgilin oldugune gore unutmaya calis derim zaman icin diger kizi. Bu iliskiniz saglikli bir sekilde devam edip bir gun sonlandiginda da diger kiza donebilirsin. Onemli olan caresiz, muhtac gozukmemek. Bu sevgilinden o kiz icin ayrilirdiginda da aynen oyle gorunmus olacaksin. Kacan kovalanir kanunun bir vakasina daha taniklik etmis olacagiz.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 diablo tam ustune basmı$sın :) arcane hack fln pek alakam yoktur,sadece infosundaki dogum tarıhını girdim megersem $ifresi oymu$ eheh. bu arada bayat,lıstesını sılenın ben oldugumu bılmıyor ki? :)[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bence ilişkini böyle umutsuz diye tabir edebileceğimiz bir kız yüzünden bitirirsen ilerde pişman olursun ama dayanamıyorum , sevgilime ilgi duymuyorum , yanında gezmek istemiyorum diyorsan bitirmek en doğrusu olabilir. Sen yinede o kızı görmemeye çalış ve bir süre daha sevgiline karşı hissettiklerini gözden geçir. Baktın olmuyo ayrıl sevgilinden ama bir daha o kıza gidip açılmak bayat'ın dediği gibi hiç bir fayda sağlamaz.Kendine iyi bak bu arada ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Eheh bende okudum valla :) Ya kaçan kovalanır işte :) Kız kaçmış seninde aklın hala onda kalmıs...BEnce diğer kız arkadaşından ayrılma yazık ya...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Penthesilea'yı geri istioruz biiizz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 simdiki kız arkadasından o kız yüzünden ayrıldıgında, o kızdan ayrıldıgın zaman simdiki kız arkadasın icin üzülüceksin. bu seferde bunun pesinden kosmaya baslicaksın. ortak ilgi alanlarınız varsa vs ve en onemlisi seviyorsan bence bırakma simdiki kız arkadasını. ha sevmiyorsan direk bırak ne kadar erken olursa o kadar iyi. hem sana hem kıza yazık olmasın.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bir de anladığım kadarıyla hep icq'dan açılıp cevap beklemişsin herhangi somut bi cevap alamadığın için de aklın onda kalmış olabilir yüzyüze konuşursan da bi cevap vermek zorunda kalıcak öyle de deneyebilirsin şansını=) bence şu andaki sevgilinle olan ilişkini iyi düşün,ona göre kararını ver,diğer kızı salla=) zaten listesini fln da silmişsin=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 kız ark.ımdan ayrıldım bu öglen.ha yaptıgımdan uzgun muyum bılmıyorum ama ustumden bır yuk kalkmı$ gıbı.nedenını de bilmiyorum ustelık.kafam bıraz daha rahatladı gibi onu soyleyebılırım.[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zatoichi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 valla pyro kardeşim ii etmişin ne güzel onlada takıl. baktın bıktınmı git eski kız arkınlada takıl ama sadece takıl. abi daha neler var önümüzde yapmayın bole romantik. he bi de diyen bunu kendisi yapma nese :) ama ben romantik bi adamım napim. neyse kendimi övmeyi bitirip geri sana dönüyorum pyro, canım kardeşim salla ya, ne olacak ya... şimdi git abi kızın karşısına çık, deki bole bole . kız derseki gencim, güzelm seni üzerim. koy d.tüne. ha ama %50 şansın var dimi herzamn . eğer şansını tutturursan ne mutlu sana. bence dediimi yap kasma mutlu ol:) bide git tanış karıyla muabbet et yazıl sora çek kendini. bak o zaman sen onu deil, o seni kovalıyacak.:) hade canım...[signature][hline]..:: Andoria Admin ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yanında kız arkadaşın olduğu için bakmıştır. aynısı bana oluyordu, ondan biliyorum. :)[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 hadi ya bir sürü emeğe yazık olmuş tek doğru yaptığın şey (kendin için en doğrusu olmayabilir) aklın başkasındayken kız arkadaşından ayrılmış olman bence bu zamana kadar yüzyüze konuşmalıydın bu konuları o dersanedeki kızla. ha hala şansın var ama tekrar aynı ortamlarda bulunmaya gayret et onu etkilemeye özen göster biraz ortam yarat ki senden hoşlansın zaten aklının bi köşesinde varsın hiç yoktan çok şansın var ama önce ortamı yarat yeri geldiğinde herşeyi yüzüne söyle derim[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın -->>para --->> para paticik ne der bu işe paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackaL Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ous kardeşim en doru kararı sen bvereceksin ama o ıcq olayında yanlışın varmış .. banada yabmıştın aynısını.. hadi ben önemli değilimde sonuçta bir kıza yabıosun yani..nese dediğim gibi karar senin..eskiyi atarsan yenisi olarak geri alamazsın biliyosun .. [Bu mesaj JackaL tarafından 07 Haziran 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Anladıgım kadarıyla o ılk dersanedekı kız ile sansını denemssın fakat olmayınca 2. bir kız arkadas olayına gırmıssın. Tabi haliylede sonradan ılk "dersanedekı kız" ı unnutmamıs ve 2. cıkmaya basladıgın kızdan da sogumussun. Fanta Fest.de kızın bakma nedenı seni gorup şaşırması ve yanında kız arkın falan olmasından kaynaklanıyordur cok buyuk ıhtımal. Cıktıgım kızdanda ayrıldım demıssın, iyi olmus bence. Baska birini dusunurken sadece karsındaki sevmedigin kıza yazık edersin. Ama o ilk kızlada birşeyler olacagı mechul gibi. Bu arada isim falan verseydin be kardesım boyle zor oldu ilk kız dersanedekı kız falan :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalcan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 abi kalbinin sesini dinle..en doğru kararı verceksin emin ol...ama ben senin yerinde olsam..birlikte olduğum kişiyi bırakıpta onun kapısını aşındırmamm.ama yinede karar senin saygı duyarısss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 artık sevmedigin biriyle ne kdr devam edebilirsin ki can?[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bi gün olur bu durumdan kurtulmak istersen git çok güzel başka bi kızın peşine takıl seni daha çok etkileyebileceğine inandığın ulaşması daha zor bi kızın[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın -->>para --->> para paticik ne der bu işe paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalcan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 abi aşk kolay kolay bitmezz...sen hiç mi onunla bi şeyler paylaşmadın..belkide hala çok seviyorsun ama sen şu anda onu göremk istemediğin için sevmiyorum diosunn.bence ayrılmamalıydın kız arkadaşından ..sadece biras ara verip birbirinizi özlemeniz yeterliydii...o zman gerçekleri görürdün...yannış anama bu sadece benim görüşüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CarpeDiem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 belliydi ztn böle bişi çıkıcağı.. insanın aklı başka neden karışır ve nickinde sevdan bir ateş oldu bende,gönlüm bir deli çoştu sende yazar sevgilisinden ayrı olduğu bi zamanda? eminim şarkı olduğundan değil.. onları ben tanıştırmıştım ke$ke tanıştırmasaymışım, bilmiodum böle saçma ve umutsuz bi aşk uğruna onu terkediceğini..! tabi en önemlisi buraya yazmaya üşenmeyip, etrafındaki insanlara -başta eski sevgilisi olmak üzere- hiç bişi sölememk olsa gerek, ki bence buda saygısızlıktır insan sevmiosa bile saygı duyup mertçe sölemeli.. yapmadın ouz bunu üzgünüm seni yanlış tanımışım. ama o eski sevgili uğruna bu kdr umutsuz(yada sana göre umutlu) bi aşka değişilicek biri değildi. ha sevmiosan orası ayrı, seviyorum demek çok kolaydı yalandan kim ölmüş? hikayen güzelmiş. umarım mutlu olup kendine göre birini bulursn...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Pyro Kafan rahat olsun ...Ben bu felsefe ıle valla cok mutluyum ..:)[signature][hline]Nereghal Catviezel.... Nothing is real But pain now... MSN:[email protected]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 şimdiye kadar yorum yapmadım hala da yapmamaya devam edicem.. nilden +1... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sisyphos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Pyro iyisin hoşsun ama bu aşk meşk olayları bozar bizi adamım Bak Dalgana Dalgan Büyüsün Unutma We Are The Best Fuck The Rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 virgülü unutmu$sun cemo :)[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c-urLs Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Pyro, 06 Haziran 2005 06:17 tarihinde demiş ki: arcane hack fln pek alakam yoktur,sadece infosundaki dogum tarıhını girdim megersem $ifresi oymu$ eheh. :) dimi pyro?yapcağın iş değil o senin,sen sadece şifresini bildiklerinin listesini altüst edersin.. seni yanlış tanıdığımı 2.kez yüzüme vurman kötü ama artık çevremde senin için üzülcek daha az insan olması çok güzel oldu.başarılarının devamını dilerim,bizden uzak allaha yakın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar