Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Countdown-High Stressable!!!

Darestan

Öne çıkan mesajlar

niye bi tek ben kazanamııcakmışım gibi bi his var içimde ??? :(
ulan dershaneye bakıyorum sanki herkes kazanıcak gibi gelio ben kalıcam tırız tırız.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

ben marmara Hukuk istiyorum

ama okul puanım çok düşük :=(
puanımda kötü
pfff amma zormuş peh![signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

Amanin valla şimdiden başarılar zor işiniz. Gerçi bizim senelerde daha zor olcak ama.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

Boğaziçi Genetik olmazsa itü genetik olmazsa sabancı genetik yada boğaziçi fizik eğer araya bir yere uygun bir şekilde tıp gelirse oda olabilir ama ilk tercihim genetik ve sanırım itü olacak en azından puanlar öyle gösteriyor. Buarada son bir kaç ay kala çevremdeki herkes iyice gerilmeye başladı o össden daha sinir bozucu bir durum. Gülmek gelebilir bazılarınızın içinden ama ben sanırım baya sakin bir insanım.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

ardeth bence sabancıya git onur bursu olmadı başarı bursu alırsın 2/3ünü karşılıyolar
hem genetik okuyacaksan türkiyede malum sektör yok araştırma yaparak master için diğer ülkelere gitmen lazım burslu olarak ve tabiki dikkat çekmek için

geleceği parlak meslek ama araştırma yapamıyorsan hiçsin bu alanda

başlıkta stress var yazıyo dayanamıycak okumasın counter bile var sağda asıl stresi o yapıo bence:)
counter için wasti ve baggio ya teşkürlerimi sunarım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sabancı en son çare olarak labratuar gerekirse itüde labratuar var belki öğrencilik döneminde fazla kullandırmazlar ama zaten önemli olan sonrası hem boğaziçi hemde itünün eğitim sistemleri yurtdışındaki okullarınkiyle uyuştuğu için masterı yurtdışında yapmak istersem sorun olmaz. Sabancının öğretmenlerinin iyi olmasını beklemiyorum çünkü daha yeni açılan bir üniversite 4 senelik bir üniversiteye nekadar para basarsan bas çok iyi bir hocanın geleceğini sanmıyorum...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Bence aklınızda bulunan ünileri sınava girmeden gidin görün. Hedefiniz belli olsun yavaş yavaş artık. O olmazsa o olur,o da olmazsa o olur demeyin listenin dibine kadar inersiniz.
Ayrıca mühendislikte sabancının ne kadar iyi olduğunun görmeden tahmin etmeniz gerçekten zor.
Sistem ve üniyi tanımadan, kafadan yorum yapmayın derim..
Tabi kimseyi de yanlış yönlendirmek istemem.
SU öğretim üyeleri
Sosyal ağlarda paylaş

sabancıyı gidip gördüğümden konuşuyorum gerçekten güzel bir labratuvar diğer ünileri görmedim ama sabancıda daha iyi imkan bulursun çünkü özel üniversite.parayı bastıkları için imkan vermek zorunda

benimde kafama sound tech girmişti tam yetenek sınavında baya bi teori olduğunu öğrenince suya düştü tabe=(

neyse öss kasmaya devam en son 88.75 net yaptım sayısalda hehe moralim yerine geldi :)
Sosyal ağlarda paylaş

tırız tırız tırz....

:([signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 29 Mayıs 2004 13:18 tarihinde demiş ki:
ben marmara Hukuk istiyorum

ama okul puanım çok düşük :=(
puanımda kötü
pfff amma zormuş peh!

Moral bozmak gibi olmasın Marmara Hukuk zordur söyleyeyim... Yani kafayı koyduysan gir. Eğer hukuka ciddi bir şekilde yönelmeyeceksen kafayı kırarsın orada. Alt katlarda oluşan stresi üst kattaki yarasalar (Sinema-TV) olarak bizzat görüyoruz...

Umarım istediğiniz bölüm/okul hakkında bilginiz tamdır arkadaşlar. Ayrıca bu kadar stres yapmayın. Ne kadar rahatsanız o kadar iyi.

Herkese başarılar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...