OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Arkadaşlar bu oyunu şiddetle ve hiddetle tavsiye ederim..FRONTIER ELITE..oyun bir uzay simülasyonu 1993 yapımı bir klasik..oyunda sistemlerde görev alıp tamamlıyorsunuz.ama asıl çarpıcı kısmı şu..oyunda yerden kalkış izni isteyip havalandıktan sonra yükselmeye başlıyor, bulutların arasından geçiyor, akabinde atmosfere ulaşıyorsunuz..sonra ise sonsuz uzaydasınız..ilk gittiğim yer satürn oldu..gerçekten gördüğünüz her gezegen cidden orada yaklaştıkça büyüyor ve atmosferine girdiğinizde üstündeki üsleri görüyor, yaklaşıyor, izin isteyip iniyorsunuz..gerçek zamanlı gitmenin yanı sıra zamanı hızlandırma da var..ve oyun yalnızca 500 KB !! kesinlikle göz atın.. http://www.eliteclub.co.uk/download/frontier.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Elite serisinin en güzel oyunu.Bunu beğenenler şunu da oynamalı [b]Freelancer[/i][signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 oyuna bakmadım ama vallahi sölemeden edemicem gerçek uzay ne demek kaç tane uzay var ki? :0[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 gerçek uzay :D yani demek istediğim sistemi tamamen aynı modellemiş (bilinen sistem) Braben abimiz..zaten kendisi matematik dehasıymış ve oyundaki karmaşık hesaplar da onun eseri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 gerçek uzayı birebir modellemişler sanırım. level dergisinde yazıyordu. freelancer gibi öylesine bir evren yaratılmamış. astronomi bilgin iyiyse, tüm yıldızları avucunun içi gibi bilebiliyorsun oyunda[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Sen aratır bulursun zaten yıldızları.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Malach, 15 Haziran 2005 21:51 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar bu oyunu şiddetle ve hiddetle tavsiye ederim..FRONTIER ELITE..oyun bir uzay simülasyonu 1993 yapımı bir klasik..oyunda sistemlerde görev alıp tamamlıyorsunuz.ama asıl çarpıcı kısmı şu..oyunda yerden kalkış izni isteyip havalandıktan sonra yükselmeye başlıyor, bulutların arasından geçiyor, akabinde atmosfere ulaşıyorsunuz..sonra ise sonsuz uzaydasınız..ilk gittiğim yer satürn oldu..gerçekten gördüğünüz her gezegen cidden orada yaklaştıkça büyüyor ve atmosferine girdiğinizde üstündeki üsleri görüyor, yaklaşıyor, izin isteyip iniyorsunuz..gerçek zamanlı gitmenin yanı sıra zamanı hızlandırma da var..ve oyun yalnızca 500 KB !! kesinlikle göz atın.. http://www.eliteclub.co.uk/download/frontier.zip oyun msdos oyunumu acamadımda bi türlüüü[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bu oyunu iyi bir şekilde oynayıp gezegenlerin falan yerini ezberlerseniz Olur ya bir gün uzaylılar sizi kaçırırda onları öldürüp UFO nun idaresini ele almayı başarırsanız doooru dünyaya dönüp kahraman olabilirsiniz. Bütün gezegenlerin bütün uyduları falan mevcuttu yamulmuyosam.. Güneş etrafındaki dönüşleri falan.. Harikaydı ya.. Dur ben de indirip oynıyım iki el[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ilaç gibi geldi topic başka bi topikte okumuştum, aklıma gelmişti. fellik fellik arıyordum:D dos istiyorsa sadece dosbox aranacaz demek ki. hmm edit: burada okumuşum eheh [signature][hline]beş hececiler H.B.E [Bu mesaj Heffer tarafından 15 Haziran 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 valla win98 de tıkır tıkır ama sessiz çalışıyor..XP de bilemem ama..evet bu arada freelancer bu oyunun yanında gerçekten hiçbirşey değil..oyunda acayip acayip ırklar var...yörünge gemilerine yanaşıyorsun..hangardan giriyosun..yükleme ekranı yok..mantık almıyor..bu arada ELITE 4 geliyor günümüz grafikleriyle..kazamız mübarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bi dk. bi dk.... yaaa yıldızların yerini bilsen nolcak yaa atlayıp otobüse gidebiliyon mu hayır yni özel servis mi kaldırıyolar kaç kuruş ki buna gitmek alla alla bırakın bu işleri gerçek uzaymış burda yalancıktan var gezdireyim sizee[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 lol yükle de oyna ben de öle demiştim level de okudğumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 peki bende istiyorum öğrenmek sora uzaya fln gidince yabancılara rezil olmayalım[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 lol..uzaya çıktım ben motorları sıfırladım yerçekimi yok ya..benzin de kullanmadan mars tan kalkıp mars ın phobos uydusuna indim..zamanı en hızlıya sarmasam iddiasına varım saatler sürer..meğersem titan da deniz de varmış...bi de kalkıyorum da iniş yapamıyorum lol..göktaşı yağmuru filan var..ya bak hastalığım depreşti yine..gidip bi merkir yapyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 2 diskettti o koca oyun . kole tasirdim en cok para onda vardi eheh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 diyorum ya..sadece 500 KB..nasıl iş anlayayamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya aban biri bu oyunu nerden ve nasıul yükleyeceğimin yanı ısra nasıl açacağımıda sölermi[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Al yükle ama sorun çıkarabilir çünkü dos oyunu..Allahıma şükür bende sapasağlam..sesleri yok ama bende http://www.eliteclub.co.uk/download/frontier.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 500kb :) cokmuş ya[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yenisi yapılıyor bu oyunun link için saol[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yuh be,adam o zaman ciddi ciddi yuzeyler,vertex vs uzerinde calismis,helal :o[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: nameless13, 15 Haziran 2005 23:33 tarihinde demiş ki: yenisi yapılıyor bu oyunun link için saol ya nasıl çalıştı oyun bana bi özelden ulaşın yaa...[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bişi değil evet çook yakında ELITE 4 oynayabileceğiz..yapan yine BRABEN amca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 dosboxla açtım.. sesler bilem geliyo! (win98 açamadı o da ayrı bi tartışma :P) amma velakin.. küçük bi sorunum var!! şimdi kalkış izni aldım. birasda su aldım ynaıma susarsam diye.. gemi havaya kalktı durdu ayvasca yere iniyo.. alala dedim :).. sonra a ya bastım. asagi baktı. z ye bastım yukarı baktı.. h,j,k den bri sola ceviriyo (ama hep deil bazen ceviriyo).. motorlara gemiyi ittirtemedim bi türlü.. oynayan varsa bi yardım etsin nolur :P[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar