Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sponge Bob Square Pants Movie

dory

Öne çıkan mesajlar

Oyku Plankton'un Mr. Krabs'a ait olan,gizli Krabby Patty formulunu ele gecirmek için Kral Neptune'un tacini calmasi ve sucu Mr. Krabs'e atmasiyla basliyor.Sponge Bob ve Patrick de taci almaya Shell City'e gidiyorlar.
Film cok komik biz Divx'ini izledik ve cok sevdik ancak Turkce seslendirmesini cok kotu yapmıslar,Patrick'i 50yasinda adam seslendirmiş, uymamıs işte :P Cnbc'deki seslendirme olur sanmıstım ancak seslendirenler farklıydı, neyse izleyen varsa yorumunu yazsın:)[signature][hline]- That's a jellyfish!
- Bad Squishy!

Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 24 Mayıs 2005 17:39 tarihinde demiş ki:
Nasıl izleyeceğiz bunu? (Orijinal dublajıyla) Dvd'si falan var mı? Yoksa sinemada oynuyor da ben mi salaklık yapıyorum?

sinemada türkçe dublaj var sakın gitme, emule'de divxi bulabilirsibn[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

Spongebob hastasiyim...
Hayatımda hiçbir çizgifilme bu kadar bağlandığımı hatırlamiyorum..
MTV de Spongebob Haftası olduğu zaman göbek atıyorum fln çok ilginç..

Çok ince we tatlı espiriler war..Çizimler ise mükemmel ötesi..
Diycek bişeyim yok Fanatiğiyim tek kelime ile...

Filmini daha yeni çekiyorum izlemedim malesef...
Ama benim gözümde kötü olmasına ihtimal yok..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

bence baya hoştu :) güzel ve komik bi film olmuş :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok eglenceli bi filmdi. ama sinemada izliycekseniz etiler'deki bi sinema haric ingilizcesini izleme olanaginiz yok.. ama bu movie zaten 2004 moviesi. bu nedenle edonkey ya da azureus gibi yerlerden kolaylikla indirebilirsiniz. illa sinemada izliycem ben diosaniz etrafda bagiran, cagiran, kosusturan, çelme takincada düsen, kafadan sakat çocuklara dikkat edin derim.
bence bu film cocuk filmi de deil ama neyse.. burdan velilere sesleniorum... :P[signature][hline]Yasam amaci diye birsey yoktur; Yasamak zaten tek amaçtir..
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Bana da pek bir antipatik geliyor kendileri . Köşeli bi imaj sergiliyor ondandır ama çok övdüler indiricem şimdi filmi . İnşallah değer.[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

WoW : Xaenin-Night Elf İmam
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...