dory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Oyku Plankton'un Mr. Krabs'a ait olan,gizli Krabby Patty formulunu ele gecirmek için Kral Neptune'un tacini calmasi ve sucu Mr. Krabs'e atmasiyla basliyor.Sponge Bob ve Patrick de taci almaya Shell City'e gidiyorlar. Film cok komik biz Divx'ini izledik ve cok sevdik ancak Turkce seslendirmesini cok kotu yapmıslar,Patrick'i 50yasinda adam seslendirmiş, uymamıs işte :P Cnbc'deki seslendirme olur sanmıstım ancak seslendirenler farklıydı, neyse izleyen varsa yorumunu yazsın:)[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 off cnbce deki seslendirme olcak sıçarım altıma gülmekten yaa Spongebob Gaypant in sesi süper bunun moviesi baya önce cıkmamışmıyıdı yeni yeni cinemalarda sitelerde görüyorumda?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 çizgi filminde sadece tebessüm eden ben filmde her dakika kıkır kıkırdım,herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Nasıl izleyeceğiz bunu? (Orijinal dublajıyla) Dvd'si falan var mı? Yoksa sinemada oynuyor da ben mi salaklık yapıyorum? [signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 24 Mayıs 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Erutan, 24 Mayıs 2005 16:28 tarihinde demiş ki: off cnbce deki seslendirme olcak sıçarım altıma gülmekten yaa Spongebob Gaypant in sesi süper bunun moviesi baya önce cıkmamışmıyıdı yeni yeni cinemalarda sitelerde görüyorumda? Gaypant? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Sensible, 24 Mayıs 2005 17:39 tarihinde demiş ki: Nasıl izleyeceğiz bunu? (Orijinal dublajıyla) Dvd'si falan var mı? Yoksa sinemada oynuyor da ben mi salaklık yapıyorum? sinemada türkçe dublaj var sakın gitme, emule'de divxi bulabilirsibn[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ben de var:) istersen yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Spongebob hastasiyim... Hayatımda hiçbir çizgifilme bu kadar bağlandığımı hatırlamiyorum.. MTV de Spongebob Haftası olduğu zaman göbek atıyorum fln çok ilginç.. Çok ince we tatlı espiriler war..Çizimler ise mükemmel ötesi.. Diycek bişeyim yok Fanatiğiyim tek kelime ile... Filmini daha yeni çekiyorum izlemedim malesef... Ama benim gözümde kötü olmasına ihtimal yok..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bence baya hoştu :) güzel ve komik bi film olmuş :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 hah işte izlicek bir film daha çıktı of of napcam ben ya[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bence bayıktı bana komik gelmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 çok eglenceli bi filmdi. ama sinemada izliycekseniz etiler'deki bi sinema haric ingilizcesini izleme olanaginiz yok.. ama bu movie zaten 2004 moviesi. bu nedenle edonkey ya da azureus gibi yerlerden kolaylikla indirebilirsiniz. illa sinemada izliycem ben diosaniz etrafda bagiran, cagiran, kosusturan, çelme takincada düsen, kafadan sakat çocuklara dikkat edin derim. bence bu film cocuk filmi de deil ama neyse.. burdan velilere sesleniorum... :P[signature][hline]Yasam amaci diye birsey yoktur; Yasamak zaten tek amaçtir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 en kısa zamanda izleyeceğim sanırım..ama sinemada değil..dublajdan hiç haz etmedim etmemde..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. Burning myriads of fire... Love for talking of closing... Loving deadfull and dire dire... It's the ever haunting moon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 İyidir, âlâdır, dublajssız versiyonu izlenmelidir, gülmekten yarılmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 seslendirmesini cnbc-e deki gibi yapsalardi eger turkçesi de cok guzel olabilirdi ama, bana garip geldi biraz. zaten orjinalini izleyip gittiğim için, pek bi kotu olmustum. Bulamayan varsa bana ulasabilir yardımci olurum :)[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Müziğin gücü :rock: :lol:[signature][hline]May the Force be... With me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 o şarkı neydi en son çaldığı?[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bu adamı nasıl seviyorsunuz ya, benim garezim var. bir kere peluş oyuncağına saldırmıştım, o derece.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bana da pek bir antipatik geliyor kendileri . Köşeli bi imaj sergiliyor ondandır ama çok övdüler indiricem şimdi filmi . İnşallah değer.[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c WoW : Xaenin-Night Elf İmam Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 deger deger :) ama senden ricam önyargidan uzak izle cunku o zaman cok egleneceksin[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bu arada bişey farkettim, filmin sonunda çalan şarkı Goofy Goober Rock'la Twisted Sisters - I Wanna Rock'ın düzenlemesi ve sözleri farklı sadece.[signature][hline]May the Force be... With me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar