BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya uyariyim bastan hayaletlerden korkanlar hiç bakmasin gelmesin :P Buraya hayalet resimleri koyalim ben bundan tirstim ya bu nedir böle[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.Anime tadında MMORPG lar.
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Aman tanrım! O ruh dedemin ruhu![signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 spr yaaa.. korkutucu gerçekten..akşam uyabilecek miyim acaba..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 her hafta geleneksel oldu bu casper topicleri...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 deden erkek deilmiydi dicem resme dikkatli bak oda kiz çünkü fistan : ya arama yaptim hayalet die ama çikmadi bunla ilgili konu sadece bi kaç tane var oda baslikla ilgili genel deil. nasil her hafta geleneksel oluyor ?? veya açanlar basligi yannis yazdiysa benim suçum e ?[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. [Bu mesaj BeIlow tarafından 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yok bu o azerbeycan da kazadan sonrakı cıkan ruh[signature][hline]Pyro
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Yanlız adam arkadan tam sapık şeklinde çıkmış. Üst baş çıplak, bir el kızda diğer el "nerde belli değil" mi desem yoksa belli mi... :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: BeIlow, 15 Haziran 2005 00:27 tarihinde demiş ki: deden erkek deilmiydi dicem resme dikkatli bak oda kiz çünkü Yok benim dedem pipili kızdı.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] [Bu mesaj Mayhem tarafından 15 Haziran 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=121543[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 fotomontaj oldugu acaip belli çnkü ruh denilen o şey kzın elinden nası tutmus bi dikkatli bakın.. insan eli yani..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 lütfen dini bulastirmayin sadece hayalet resimleri istedim aa :)[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar.
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 fistan ama orda resimlerini istememis milletten baktim up yapcaktim ama benimki konuyu okursan tam zitti :) adam hayalet cin filan yoktur diye dalmis olaya :P ben inaniyorum.[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar.
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Valla bilmiyorum ama öldüm gülmekten, poz veriyor, kafa ruhmuş =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bunlar feyk..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Hayır o benim pipili kız olan dedem..![signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
dominic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: BeIlow, 15 Haziran 2005 00:25 tarihinde demiş ki: ya uyariyim bastan hayaletlerden korkanlar hiç bakmasin gelmesin :P Buraya hayalet resimleri koyalim ben bundan tirstim ya bu nedir böle biz buna slow shutter diyoruz.
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Birazda blur olsa gerek ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben bunu tanidim bu ruh seyde vardi http://forum.paticik.com/view.php?id=123411 kacarmi kacmaaaz[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-) sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem: hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz: -horace sirayi bozma ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ne slow shutter'ı be! resmen casperin dayısı[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 anam anam anam bu resim beni aylarca uykusuz bırakır şimdi off
mdma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 fotomontaj değiil arkdaşlar bi ara okuduğum şeyi anlatıyım. şimcik herkes bilir. eski yani eski derken camının bombeli olduğu gündüzleri güneşten karanlık gösteren yansıma yapan televizyonları. hatta arkamızdan birisi geçerse gündüz vakti onları bile görebiliriz televizyondaki yansıma ile. işte elemanlar bu şekilde yansıma oluşturup. bunu kamera ile çekiyorlar. ve bu şekilde görüntüler hatta videolar çekebiliyor bu elemanlar[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Apache Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bu en son ağaçtaydı[signature][hline]shinsetsu desu..
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 casper degil mi o?[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Hehe. Ağaçtan inmiş hatunlarla poz verio çakal[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Apache Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 koluna girmiş bide kızın şerefsizz[signature][hline]shinsetsu desu..
Öne çıkan mesajlar