Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayaletler [Korku, Hayaletten korkan girmesin]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ya uyariyim bastan hayaletlerden korkanlar hiç bakmasin gelmesin :P Buraya hayalet resimleri koyalim ben bundan tirstim ya bu nedir böle

[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.
Anime tadında MMORPG lar.

Mesaj tarihi:
Aman tanrım! O ruh dedemin ruhu![signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
spr yaaa.. korkutucu gerçekten..akşam uyabilecek miyim acaba..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
deden erkek deilmiydi dicem resme dikkatli bak oda kiz çünkü

fistan : ya arama yaptim hayalet die ama çikmadi bunla ilgili konu sadece bi kaç tane var oda baslikla ilgili genel deil. nasil her hafta geleneksel oluyor ?? veya açanlar basligi yannis yazdiysa benim suçum e ?[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.

[Bu mesaj BeIlow tarafından 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yanlız adam arkadan tam sapık şeklinde çıkmış. Üst baş çıplak, bir el kızda diğer el "nerde belli değil" mi desem yoksa belli mi... :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
BeIlow, 15 Haziran 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
deden erkek deilmiydi dicem resme dikkatli bak oda kiz çünkü

Yok benim dedem pipili kızdı.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
[Bu mesaj Mayhem tarafından 15 Haziran 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
fotomontaj oldugu acaip belli çnkü ruh denilen o şey kzın elinden nası tutmus bi dikkatli bakın.. insan eli yani..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
lütfen dini bulastirmayin sadece hayalet resimleri istedim aa :)[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.
Mesaj tarihi:
fistan ama orda resimlerini istememis milletten baktim up yapcaktim ama benimki konuyu okursan tam zitti :) adam hayalet cin filan yoktur diye dalmis olaya :P ben inaniyorum.[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.
Mesaj tarihi:
Hayır o benim pipili kız olan dedem..![signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
said:
BeIlow, 15 Haziran 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
ya uyariyim bastan hayaletlerden korkanlar hiç bakmasin gelmesin :P Buraya hayalet resimleri koyalim ben bundan tirstim ya bu nedir böle

biz buna slow shutter diyoruz.
Mesaj tarihi:
Birazda blur olsa gerek ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
fotomontaj değiil arkdaşlar bi ara okuduğum şeyi anlatıyım.
şimcik herkes bilir. eski yani eski derken camının bombeli olduğu gündüzleri güneşten karanlık gösteren yansıma yapan televizyonları. hatta arkamızdan birisi geçerse gündüz vakti onları bile görebiliriz televizyondaki yansıma ile. işte elemanlar bu şekilde yansıma oluşturup. bunu kamera ile çekiyorlar. ve bu şekilde görüntüler hatta videolar çekebiliyor bu elemanlar[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
Hehe. Ağaçtan inmiş hatunlarla poz verio çakal[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
  • Yeni Oluştur...