Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Genshiken -The Society for the Study of Modern Visual Culture-

Sam

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
başlığı varken burada konuşun bari o irc başlık yerine.

nidaime 1

seslendirenlerin değişmesi kötü olmuş ya, neden hepsini değiştirmişler anlam veremedim. uymamış yenileri öyle, özellikle madarame. :/

bakemonogatari rp'leri çok iyiydi ehu, sue zaten eskiden de otakudan çok otakuydu. :p

bakalım nasıl gidecek, ogiue'nin fujoshi circle endişesi gerçekleşebilir ama lol.

Sosyal ağlarda paylaş

Farklılıkları çok yadırgıyorum ya. Tuhaf geliyor şu hali.

Ogiue yi eski seride çok sevmiştim şimdiki hali olmamış. Eski hali daha iyiydi. Seslendirmeler çok rahatsız edecek kadar değildi bence, eski seriden birkaç sahne açıp kıyaslamasam farketmezdim bile.
Yeni karakterleri de pek sevemedim. Yine de güzeldi ama. Hatta eğer önceki sezonlarla kıyaslamazsak gayet iyi sayılır. Sue-Madarame muhabbeti bayağı güldürdü mesela.

Yalnız fujoshi klubü korkusu gerçekleşse bile şu ankinden daha iyi olur abi ya, erkek karakterler çok kötü. Trap(adını unuttum) çok başarısız olmuş bence, yani üzerinden vasatlık damlıyor ona rağmen ilk bölümün yarısını buna yedirdiler filan. Coochy zaten ölümüne bayık, screentime ının her saniyesinde animeyi droplayasım geliyor (gerçi bu ilk seri içinde geçerli).

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

başlığı varken burada konuşun bari o irc başlık yerine.

nidaime 1

seslendirenlerin değişmesi kötü olmuş ya, neden hepsini değiştirmişler anlam veremedim. uymamış yenileri öyle, özellikle madarame. :/

bakemonogatari rp'leri çok iyiydi ehu, sue zaten eskiden de otakudan çok otakuydu. :p

bakalım nasıl gidecek, ogiue'nin fujoshi circle endişesi gerçekleşebilir ama lol.

madarame değiştiyse ent izlenmez, hotblood prensi dışnda ses olmaz o karaktere

http://images2.fanpop.com/images/photos/6400000/Nobuyuki-Hiyama-roles-anime-6440047-1000-750.jpg

ki tanakdada gg, bu ikilisiz genshiken olmaz

http://www.youtube.com/watch?v=XjTCmzVNYdM
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse bu bölümde diğer karakterlere de biraz zaman ayrılmış sırf trape yedirmemişler. Ama opening in tamamını yedirmişler, o yüzden bu sezondan pek ümitli değilim :/
Eski karakterlerin eksikliği de bayağı hissediliyor (veya azlığı diyelim, arada sırada görüyoruz onları da işte ama 2-3 dk max.)
Gerçi bu sezon da genel olarak güzel sayılır ama ister istemez hep eski seriyle kıyaslıyorum o yüzden çok tırtmış gibi geliyor bana.

Ayrıca bir Madarame Full Uke bölümü daha mı geliyor acaba sdf
http://i.imgur.com/7tTC7sF.gif
Sosyal ağlarda paylaş

yeni nesilde maalesef bir madarame yok görünen o ki, bir de işte kasukabe ile yaşanan anti-otaku çatışmaları olmaması komedinin azalmasına neden oluyor. ama gene de iyi ya trap'ten bile bunu çıkarabilmesi mangakanın, PÜRÜ PÜRÜ.. :p

gelecek bölüm madarame daha görünecek gibi. :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya 3'ü ancak izleyebildim de çok iyiydi, nihayet bol madarame'li bölüm ehu

3

of BL fikşın fantezileri lol

madarame ile sasahara'nın kardeşinin sohbeti de ayrı komikti, bölüm de eva plugsuit ile bitince tam oldu ahah

yalnız seslendirme ayrı kalacaktı ya, yapılmayacaktı bu değişiklik. kickstarter açsalardı da vereydik paralarını.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...