Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 bunlarda salesman olmak bayagi kotu bi' sey herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 yenıden izliodum, madarame uke bolumu geldi lulz kawasumi ile tomakazu sekinin epic uyumlu olmasını gectım hadi iki hotblood prensini aynı yataga sokmuslar herıfler ve bız unutmusuz lulz http://www.youtube.com/watch?v=XjTCmzVNYdM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 şunun offcialını yapsınalr canival fantasmda bir bolumde bide, otaku ruyası direk bu ikili http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9js5wbWyq1qal708o1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 başlığı varken burada konuşun bari o irc başlık yerine. nidaime 1 seslendirenlerin değişmesi kötü olmuş ya, neden hepsini değiştirmişler anlam veremedim. uymamış yenileri öyle, özellikle madarame. :/ bakemonogatari rp'leri çok iyiydi ehu, sue zaten eskiden de otakudan çok otakuydu. :p bakalım nasıl gidecek, ogiue'nin fujoshi circle endişesi gerçekleşebilir ama lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Farklılıkları çok yadırgıyorum ya. Tuhaf geliyor şu hali. Ogiue yi eski seride çok sevmiştim şimdiki hali olmamış. Eski hali daha iyiydi. Seslendirmeler çok rahatsız edecek kadar değildi bence, eski seriden birkaç sahne açıp kıyaslamasam farketmezdim bile. Yeni karakterleri de pek sevemedim. Yine de güzeldi ama. Hatta eğer önceki sezonlarla kıyaslamazsak gayet iyi sayılır. Sue-Madarame muhabbeti bayağı güldürdü mesela. Yalnız fujoshi klubü korkusu gerçekleşse bile şu ankinden daha iyi olur abi ya, erkek karakterler çok kötü. Trap(adını unuttum) çok başarısız olmuş bence, yani üzerinden vasatlık damlıyor ona rağmen ilk bölümün yarısını buna yedirdiler filan. Coochy zaten ölümüne bayık, screentime ının her saniyesinde animeyi droplayasım geliyor (gerçi bu ilk seri içinde geçerli). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 lamı cimi yok sue dışında bayağı kötü bu jenerasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Manga bitmiyor ya, 4. ciltteyim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sam said: başlığı varken burada konuşun bari o irc başlık yerine. nidaime 1 seslendirenlerin değişmesi kötü olmuş ya, neden hepsini değiştirmişler anlam veremedim. uymamış yenileri öyle, özellikle madarame. :/ bakemonogatari rp'leri çok iyiydi ehu, sue zaten eskiden de otakudan çok otakuydu. :p bakalım nasıl gidecek, ogiue'nin fujoshi circle endişesi gerçekleşebilir ama lol. madarame değiştiyse ent izlenmez, hotblood prensi dışnda ses olmaz o karaktere http://images2.fanpop.com/images/photos/6400000/Nobuyuki-Hiyama-roles-anime-6440047-1000-750.jpg ki tanakdada gg, bu ikilisiz genshiken olmaz http://www.youtube.com/watch?v=XjTCmzVNYdM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 şimdi ikinci bölümü izliyorum da, openingdeyken aklıma geldi 1 TRAP MRAP!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Cok iyi ya o trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 http://www.troll.me/images/jackie-chan-whut/wtf-is-this-shit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ama iki bölümün trape yedirilmesi.. genshiken: trap gen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Neyse bu bölümde diğer karakterlere de biraz zaman ayrılmış sırf trape yedirmemişler. Ama opening in tamamını yedirmişler, o yüzden bu sezondan pek ümitli değilim :/ Eski karakterlerin eksikliği de bayağı hissediliyor (veya azlığı diyelim, arada sırada görüyoruz onları da işte ama 2-3 dk max.) Gerçi bu sezon da genel olarak güzel sayılır ama ister istemez hep eski seriyle kıyaslıyorum o yüzden çok tırtmış gibi geliyor bana. Ayrıca bir Madarame Full Uke bölümü daha mı geliyor acaba sdf http://i.imgur.com/7tTC7sF.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 yeni nesilde maalesef bir madarame yok görünen o ki, bir de işte kasukabe ile yaşanan anti-otaku çatışmaları olmaması komedinin azalmasına neden oluyor. ama gene de iyi ya trap'ten bile bunu çıkarabilmesi mangakanın, PÜRÜ PÜRÜ.. :p gelecek bölüm madarame daha görünecek gibi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 hato coghh ii yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 abi o seslendirmeyle madarame görünmese daha iyi : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ya evet seslendirmeler kötü ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ohnoyuda yukanaya vermisler , kawasumiden sonra tessa sesi hic gitmemis bari c.c. gibi seslendirseydi kuchiyide gaylord krali akira ishidadan gaylord prensi fukuyama jun a gecirmisler, gitmemis ama ses ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 3. bölüm ve derim ki genshiken: trap generation daha ne akdar gidecek bu böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ya sırf trap değil ki yeni gelenler komple fujoshi sue var işte diziyi tek taşıyan o da zaten ovalardan mı ikinci sezondan mı ne kalma. yeteri kadar sahnesi de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 fujoshiler bayiyoda hato baya iyi ya ahahah madarame zaten direk mutsuzlugun resmi idi onceki sezon ise girince, bu bolum direk http://datfeel.com/drupal/sites/default/files/field/image/1364767228131.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 ya 3'ü ancak izleyebildim de çok iyiydi, nihayet bol madarame'li bölüm ehu 3 of BL fikşın fantezileri lol madarame ile sasahara'nın kardeşinin sohbeti de ayrı komikti, bölüm de eva plugsuit ile bitince tam oldu ahah yalnız seslendirme ayrı kalacaktı ya, yapılmayacaktı bu değişiklik. kickstarter açsalardı da vereydik paralarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Mdarame en magdur ya, hato route a girdi artik bi kere cikis yok eheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 5. bölümü izlemeye başlayalı 6 dakika oldu ama bu haftaki bölüm çok iyi.. ayrıca tek karede 6-7 farklı anime cosplayini tanımlamak.. bir otakunun doğuşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 şu seriyi sublayan grup yok ya, anime-koi de saldı. yuh çekiyorum bütün bu subbing alemine. horibıl'a kaldık şu seri için iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar