Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Urza'nın Beta Testini yaptık !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bunu ilk gördüğümde geçen sene yerlere yatmıştım :P
hala da öyle
karşıma birden çıkıyo ve yarılıyorum ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Mesaj tarihi:
Azmodai konunun sonundada başındada aynı mesajları demiş eheueh

Neyse cidden o bakışlar tıptatıp aynı ya Uzra da sanki birşeye dalmışta içine gitmiş hayallerin kopmuş dünyadan o şekil bakıyoru
Mesaj tarihi:
eh benim hat kesikti herhalde, kaçırmışım bu cevheri.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
oraları kurcalamıyalım derın devlet meselesı :D
bende koptum bıda gorunce en son urzanın fosforlu kasa aldıgı soylentılerı vardı hatta bı arkadas uzaylılardan yuruttugunu ıddea edıyodu ama bılmıyorum yanı belkıde uzaylılar aldı kacırdı urzayı o yuzden yorunge dısı gozukuyor :P (super baglarım konuyu eheh)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
Urza'ya fazla yamuk yapmayın, adam 10 milyar kazanmıştı bir ara yarışmanın tekinden, o parayla hepinizi kurşunlattırır ha!..

Bu arada süfer olmuş, ben de yeni gördüm. Tersine evrim buymuş demekki :-P.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
insan sarrafından haha
o topicte efsaneydi ama :P[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ehuehu süpermiş

urza hiç yorum yapmamış yanlız ,çok pis trip attı herhalde[signature][hline]çoktan bozuldu temiz kalpler alemdeeeeeee,incitildi kırıldıııı aldatıldıı aşkkkkk
Mesaj tarihi:
UrZa nerde ya of.[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil:
- Alper, viens au tableau.
- HASSKTTTTRR YEAAAA!!!
Alper vs Şenay:
- Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır?
- Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...