münazara Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Dawson's Creek , artık her Cumartesi Pazar 19:30 da kanal 1 de. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 oha dawson's creek. tey ulan. bi shield in finali bi de dawson ın finali hayatımda dönüm noktası olmuştur. hatta izlemeyenelre şurdan bi spoiler veririm wtfsplat olursnuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ya geçen dolaşıyordum bi baktım dawson yapıştım ekrana. Her Cumartesi pazar 4sezon u da yayınlayacaklarmış.Çok zevkli.İnş kaldırmazlar. okuldan geldiğim gibi yapışırdım tvye.Öğlenciydim o sıralar.Okulda feci dawson furyası vardı.Kızın teki bana not yazmıştı sen benim dawsonımsın diye.O zamanlar iyi birşey zannetmiştim.Şimdi anlıyorum boynuzla boynuzla gel tekrar benle çık.İstemediğin zamanda arkadaş ayağına yat. ahh ahh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 6sezon yanlız dizi. öyle hatırlıyorum en azınadn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 99-2003 arası yayınlanmadı mı? arada sezonlar var o halde.Ben ordan hesapladım.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 6 sezon Dawson.Cnbcede yayınlandı hepsi sanırım,6 sezonuda aldım geçenlerde tekrar izlerim diye,demek kanal 1 veriyo yine,ama türkçedir o kesin.Süper dizi o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ne diziydi be arkadaş.hep onlara özenirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 kankaların sırayla birbirlerinin arkasından kankalarını düdüklemelerini ne büyük zevkle izlerdik lan. ne adammışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Madcat said: kankaların sırayla birbirlerinin arkasından kankalarını düdüklemelerini ne büyük zevkle izlerdik lan. ne adammışız. ve bunu sonradan öğrenip ne kadar ahlaksızca olduğunu konuşup aynı döngüye devam etmeleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 sahane bir dizi, her bolumunu kacirmadan izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ama firends? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 10 sezon boyunca hiçbir bölümü kaçırmadım, dizideki herkesi ailemdenmiş gibi sevdim adeta......,,,,,,,,,,----------------******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Enseste girer Omer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 teyyy... teeyyyy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 geçen dawson conan'a çıktı da gene teey tey dedim. ilk başlarda iyiydi de sonra üçgenler beşgenler fazla tekrarlamaya başlamıştı, herkes birbirine girmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar