Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dawson's Creek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha dawson's creek. tey ulan. bi shield in finali bi de dawson ın finali hayatımda dönüm noktası olmuştur. hatta izlemeyenelre şurdan bi spoiler veririm wtfsplat olursnuz
Mesaj tarihi:
ya geçen dolaşıyordum bi baktım dawson yapıştım ekrana. Her Cumartesi pazar 4sezon u da yayınlayacaklarmış.Çok zevkli.İnş kaldırmazlar.

okuldan geldiğim gibi yapışırdım tvye.Öğlenciydim o sıralar.Okulda feci dawson furyası vardı.Kızın teki bana not yazmıştı sen benim dawsonımsın diye.O zamanlar iyi birşey zannetmiştim.Şimdi anlıyorum boynuzla boynuzla gel tekrar benle çık.İstemediğin zamanda arkadaş ayağına yat.
ahh ahh.
Mesaj tarihi:
6 sezon Dawson.Cnbcede yayınlandı hepsi sanırım,6 sezonuda aldım geçenlerde tekrar izlerim diye,demek kanal 1 veriyo yine,ama türkçedir o kesin.Süper dizi o ayrı.
Mesaj tarihi:
Madcat said:
kankaların sırayla birbirlerinin arkasından kankalarını düdüklemelerini ne büyük zevkle izlerdik lan.
ne adammışız.

ve bunu sonradan öğrenip ne kadar ahlaksızca olduğunu konuşup aynı döngüye devam etmeleri..
  • 2 ay sonra ...
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
geçen dawson conan'a çıktı da gene teey tey dedim. ilk başlarda iyiydi de sonra üçgenler beşgenler fazla tekrarlamaya başlamıştı, herkes birbirine girmişti.
  • Yeni Oluştur...