Mithr Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Son zamanlardaki dark lunar warlarda sürekli yatıorum ve genelde archerlar yatırıo :( Assassin Lvl 47 charım var ve bunu archera çevirmeği düşünüyorum.Bana assassin'in archerie karşı avantajlarını ve archerların bana karşı avantajlarını söyleyebilirmisiniz? Archer olmak istememe bi neden de assassin silah bakım masraflarının fazla olması :(
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 abi burayamı açılır bu yav?[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Arkadaşım. MErhaba öncelikle. Konuyu yanlış yere açtın diyorum. Konu dışı'na açmışsın. Heralde dalgınlıkla oldu. neyse.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 eet allam yaw naptım ben :S böhühühehüüheh :(
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Olur öyle arada. Biraz dikkat et sadece.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 en azından yaptıgının farkında arkadaş önemli deil kardeş takma olur bole dalgınlık hali..[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Hangisi daha çabuk Lort olursa onla devam et Lortum 5gp pls ![signature][hline]tuana...
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 banada oluyor bazen altta 5 tane pati yeri açik karisiyor :)[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar.
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hangi oyun bu ? konuyu taşıyacagımda :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: LordGargamel, 16 Haziran 2005 20:08 tarihinde demiş ki: eet allam yaw naptım ben :S böhühühehüüheh :( çocuk hayata küstü :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 @popeye Knight online olması lazım![signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 eet knight online[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 evet knight online sanırsam[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Knight Online :) Assasin her zaman en iyisidir.. Pahalıdır ama iyidir..Hoş bu oyunda iyi kötü yok.Hangisiyle oynarsan o en iyisi..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 55 e kadar archer takıl damage ve lvl kasma olayında iidir enimallah. ama 55 ten sonra cz yolları taşlı geliyor sarı saçlı diyerekten spike savurabilirsin. :)[signature][hline]unholy ownz u
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 OHA!!! yani tamam ne biliym yanlkış tıklar bir alt veya ustteki yere acarsinda topici.... konu dısı ne alaka....[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu...
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 2 tane internet explorer açmıştır birinden konu dışına digerinden knightonline a bakıyodur. sonra yeni konu açıcagı zaman konudışından tıklamıştır. olur yani insanlık hali.[signature][hline]unholy ownz u
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Valla bence archer daha ii. kimseye yaklaşmadan, tehlikeye girmeden hallediyo işini :) hem sağlam bi yay alırsan assasinden cok daha iyi vuruyo. lvl 60ta da en ii archer. çünkü lvl 60 skilli hiç affetmiyo. ıskalama olayı da yok o skillde. benim büyücüm var bitane. assasinden cok archerlar kesiyo beni savaşta. assasin yanıma gelene kadar ölüyo zaten. ama archerda öle bişey yok :)
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Raistin, 16 Haziran 2005 20:48 tarihinde demiş ki: OHA!!! yani tamam ne biliym yanlkış tıklar bir alt veya ustteki yere acarsinda topici.... konu dısı ne alaka.... said: HasMez, 16 Haziran 2005 20:57 tarihinde demiş ki: 2 tane internet explorer açmıştır birinden konu dışına digerinden knightonline a bakıyodur. sonra yeni konu açıcagı zaman konudışından tıklamıştır. [Bu mesaj LordGargamel tarafından 17 Haziran 2005 16:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj LordGargamel tarafından 17 Haziran 2005 16:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 valla şimdi archer açacam (presiz japkoda lvl alamam parti yok !)45 olunca ass a dönecem madem ass sın ne diye kasıon yaw :)[signature][hline]BuyucuCeycey Japko-Adonis 5x-Fire Paper
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ilk sayfadaki muhabbet cok ii. gargi helal yalniz super koparmishsin cuma gunu dalginliinda ben de buna benzer seyler yapiorm.. takma sen uzme kendini bak cevaplar da gelmish ne guzel[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Öne çıkan mesajlar