Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STARCRAFT

rubel

Öne çıkan mesajlar

Ya nasılsa satar diye dengesiz aptal bi oyun yaparlarsa :) umarım olmaz ama bunun örneklerini çooook gördük...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
frp dediğin de konuşmalı barbut dimi?
THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki:
muahaha :(
Volfied, 17 June 2003 02:32 tarihinde paticik demeye çalışırken demiş ki:
aptici

Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim)
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar warcraft 3'ü en son zorluk seviyesinde bitirirseniz SC2 nin videosu çıkıyor belirteyim. zaten biliyordunuz siz. dimi?[hline]How can you see into my eyes like open doors.
Leading you down into my core
where I've become so numb.
Without a soul
my spirit's sleeping somewhere cold
until you find it there and lead it back home.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 19 June 2003 23:44 tarihinde demiş ki:
Blizzarda yakismayan tek oyun bence w3... Grafiklerden oynayamamistim dogru duzgun... yaf 3d oynani$i bozuyo bence a$iri derecede[hline][b]Ernest "Disappear" Clyburn
Jena "Sherea" Varela
Ra_d demiş ki :...zed ye beni...

Hay ağzını öpeyim ne kadar doğru söyledin..Oynuyorum ama oyun yokluğundan...[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied.
Sosyal ağlarda paylaş

valla
ben de 3d sevmem ama warcraftın 3d si 3d gibi değil ki
kamera değiştirmeye gerek yok bişi yok, yani 3d nin kötü yanı yok. grafikler de klasik şirin wc grafiği
bence siz biraz at gözlüklü bakıyorsunuz olaya..[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Sosyal ağlarda paylaş

mesela bg2 nin grafikleri süferdi, ama nwn nin olayı çok kötüydü. motoru becerememişler adam kılıcı kaldırıyo sen 5 metre öteye koşuyosun adam indirdiğinde yinede dmg alıyosun mesela. ya da monkken biraz uzakta olan uzakta olsun düşman; adam bumerang gibi 5 km öteye uçuyo vuruyo sonra yere hiç değmeden geri geliyo.
wc3 te böyle hatalar yok.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sufi, 20 June 2003 14:07 tarihinde demiş ki:
ortografik perspektif bakışlı oyunların 3d yapılması kadar saçma bir olay yok. iyi bir 2d ortografik çizimin yerini hiç bir 3d ortografik grafik alamaz.[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.

50 kere alır, sorun şu ki blizzard gelmiş geçmiş en kötü kullanımlarından birini uygulamıştır wc3 motorunda. gördüğüm en iyi ve kullanışlı rts 3d motora sahipti..

myth serisini oynamamış mı kimse burada?[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 19 June 2003 23:44 tarihinde demiş ki:
Blizzarda yakismayan tek oyun bence w3... Grafiklerden oynayamamistim dogru duzgun... yaf 3d oynani$i bozuyo bence a$iri derecede[hline][b]Ernest "Disappear" Clyburn
Jena "Sherea" Varela
Ra_d demiş ki :...zed ye beni...

bu msjdan sonra konu değişti ama asıl soru hala yanıtsız

NERDEN DUYDUNUZ SC2 yi?[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası
isteks->20474989
Sosyal ağlarda paylaş

war 2 deki atmosfer, o muzikler o gaza getirici akis war 3 te yok. ben gecenin 2 sinde oynarken tuylerim hic inmiyodu diken dikendi hep o muzik yuzunden. gozumden yas geliyodu.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com

- dark abi parasal sorunum var.

- sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...