StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bilindiği üzere Rogue sınıfı bir çok değişik kombinasyonda talent build hazırlayabiliyor fakat hala en ölümcülü ya da en hızlısı tartışma konusudur. Fakat bu konu üzerindeki tartışmalar malesef çok dağınık bir düzende ilerliyor. Bu sebeple daha sağlıklı bir fikir alışverişinin olması için karşılaştırmaların tek konu başlığı altında yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bunun sağlanması içinde "bence en iyisi şu" culuk yapmadan, en iyi performans sağladınız buildleri, kimlere karşı üstün olduğunu, hangi silah ve zırhlarla daha rahat kullanıldığını yazalım ve böylece sınıfa yeni başlayacaklar için düzenli bir rehber oluşsun. (Silah ve Zırhları thottbot ya da allakhazam'dan link vererek yazarsanız çok daha iyi performans sağlanır.) Öncelikle en çok kullanılan talent build'leri bir kez daha hatırlayalım: 30/8/13 Assassination Mastery Improved Eviscerate Rank 3 Malice Rank 5 Ruthlessness Rank 3 Relentless Strikes Rank 1 Lethality Rank 5 Improved Instant Poison Rank 4 Improved Kidney Shot Rank 3 Cold Blood Rank 1 Seal Fate Rank 5 Assassination Total: 30 Combat Mastery Improved Gouge Rank 3 Improved Sinister Strike Rank 2 Improved Backstab Rank 3 Combat Total: 8 Subtlety Mastery Master of Deception Rank 5 Opportunity Rank 5 Improved Ambush Rank 3 Subtlety Total: 13 *** 21/8/22 Assassination Mastery Imp Eviscerate - 3 Malice - 5 Lethality - 5 Ruthlessness - 3 Murder - 2 Relentless Strikes - 1 Vile poisons - 1 Cold blood - 1 AssassinationTotal: 21 Combat Mastery Imp SS - 2 Imp Gouge - 3 Imp Backstab - 3 Subtility Total: 8 Subtility Mastery Master of Deception - 5 Cammouflage - 5 Oppurtunity - 5 Imp Ambush - 3 Preparation - 1 Subtility Total: 22 *** 24/8/19 Assassination Mastery Improved Eviscerate Rank 3 Malice Rank 5 Ruthlessness Rank 3 Relentless Strikes Rank 1 Lethality Rank 5 Improved Instant Poison Rank 3 Improved Kidney Shot Rank 3 Cold Blood Rank 1 Assassination Total: 24 Combat Mastery Improved Gouge Rank 3 Improved Sinister Strike Rank 2 Improved Backstab Rank 3 Combat Total: 8 Subtlety Mastery Master of Deception Rank 5 Opportunity Rank 5 Initiative Rank 3 Improved Ambush Rank 3 Improved Sap Rank 3 Subtlety Total: 19 Bunların dışında daha bir çok build daha var fakat en iyi performans bunlar aracılığıyla sağlandığı sadece bunları yazdım. Sizi tatmin eden başka build'ler varsa lütfen aynı formatta paylaşın. Ayrıca ben şu an için ben 21/8/22 oluşturmaya çalışıyorum...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bitti tartısma oley :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Benim kullandığım Talentler. 21/2/28 Assasination herkesin bildiği sabit 21. Combat 2 Imp. Snister Strike. Subtlety: MoD 5/5 Elusiveness 4/5 Opportunity 5/5 Imp. Ambush 5/5 Initiative 5/5 Imp. Sap 3/3 Preparation 1/1 Imp Cheap Shot 2/2 Genelde Stun lock oynamama rağmen Imp Ambush aldım sebepi gayet açık: Cloth giyen classlara çok güzel oluyor. Kidney den sonra Vanish+Ambush çok acıtıyor. Birde %60-70 Hp li bir cloth giyen düşman gördüğünüzde direk öldürebiliyorsunuz :) //Sanırım bir kez daha talentleri 0 Layacağım Elusivenessdeki 4 ü alıp Combatta Imp Gouge a 3 Precision veya Deflection a 1 vermeyi düşünüyorum.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 21/2/28 hmm enteresan olabilir denemek lazım :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Tam bir savaş makinesi için ; 12/32/7 Assasination : Improved Eviscerate Rank: 3/3 Malice Rank: 5/5 Ruthlessness Rank: 3/3 Relentless Strikes Rank: 1/1 Combat : Improved Gouge Rank: 3/3 Improved Sinister Strike Rank: 2/2 Deflection Rank: 5/5 Precision Rank: 5/5 Riposte Rank: 1/1 Improved Kick Rank: 1/2 Dagger Specialization Rank: 5/5 Dual Wield Specialization Rank: 5/5 Blade Furry Rank: 1/1 Agression Rank: 3/3 Adrenaline Rush Rank: 1/1 Subtlety : Master of Deception Rank: 5/5 Camouflage Rank: 2/5[signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi [Bu mesaj Obi_Wan tarafından 30 Mayıs 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 hmm adrenaline rush diyorsun yani. sence diğer özellikler dururken sadece ona yüklenmek faydali mı?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 coldblood ve preparation'dan vazgeçmem :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: StRencher, 30 Mayıs 2005 23:53 tarihinde demiş ki: hmm adrenaline rush diyorsun yani. sence diğer özellikler dururken sadece ona yüklenmek faydali mı? Aslında niyetim Adrenalin Rush 'a erişmek değildi. Ama ne yalan söyleyeyim kendimi makas gibi görmek çok hoş oluyor, biçip geçiyorum :D[signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Saerosa katılmamak elde değil Obi_wan :) yani onları denesen belki bir daha adrenalin rushın yüzüne bakmazsın :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: CraftedbyMalibu, 30 Mayıs 2005 18:34 tarihinde demiş ki: Benim kullandığım Talentler. 21/2/28 Assasination herkesin bildiği sabit 21. Combat 2 Imp. Snister Strike. Subtlety: MoD 5/5 Elusiveness 4/5 Opportunity 5/5 Imp. Ambush 5/5 Initiative 5/5 Imp. Sap 3/3 Preparation 1/1 Imp Cheap Shot 2/2 Genelde Stun lock oynamama rağmen Imp Ambush aldım sebepi gayet açık: Cloth giyen classlara çok güzel oluyor. Kidney den sonra Vanish+Ambush çok acıtıyor. Birde %60-70 Hp li bir cloth giyen düşman gördüğünüzde direk öldürebiliyorsunuz :) //Sanırım bir kez daha talentleri 0 Layacağım Elusivenessdeki 4 ü alıp Combatta Imp Gouge a 3 Precision veya Deflection a 1 vermeyi düşünüyorum. 21/2/28 genelde hemorrage için alınır, bence elusiveness atıp hemorrage + 3/3 imp.gouge al.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 31 Mayıs 2005 01:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Sanırım ımp gouge a verdikden sorna kalan bi taneyide Hemo ya veririm ama bana pek kullanışlı gelmiyor snisterla çok daha güzel dmg vuruyorum ( bide üşeniyorum şimdi işin yoksa hemoya alış )[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: CraftedbyMalibu, 30 Mayıs 2005 18:34 tarihinde demiş ki: Benim kullandığım Talentler. 21/2/28 Assasination herkesin bildiği sabit 21. Combat 2 Imp. Snister Strike. Subtlety: MoD 5/5 Elusiveness 4/5 Opportunity 5/5 Imp. Ambush 5/5 Initiative 5/5 Imp. Sap 3/3 Preparation 1/1 Imp Cheap Shot 2/2 Genelde Stun lock oynamama rağmen Imp Ambush aldım sebepi gayet açık: Cloth giyen classlara çok güzel oluyor. Kidney den sonra Vanish+Ambush çok acıtıyor. Birde %60-70 Hp li bir cloth giyen düşman gördüğünüzde direk öldürebiliyorsunuz :) //Sanırım bir kez daha talentleri 0 Layacağım Elusivenessdeki 4 ü alıp Combatta Imp Gouge a 3 Precision veya Deflection a 1 vermeyi düşünüyorum. hehe benim rogue'un ilk hali :) ama dmg'a döndüm artık :)[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır... Doğru olan herkesin yaptığı, Yanlış olansa yanlışın varlığıdır... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Combat bence çok gereksiz.Coldblood,hermorrhage,preperation filan dururken diğer talentlar gereksiz bence.Benim 21/0/30: Assassination Talents (21 points) Improved Eviscerate - 3/3 points Malice - 5/5 points Ruthlessness - 3/3 points Murder - 2/2 points Relentless Strikes - 1/1 point Lethality - 5/5 points Vile Poisons - 1/5 point Cold Blood - 1/1 point Combat Talents (0 points) None Subtlety Talents (30 points) Master of Deception - 5/5 points Camouflage - 5/5 points Opportunity - 5/5 points Improved Ambush - 3/3 points Initiative - 5/5 points Improved Sap - 3/3 points Preparation - 1/1 point Improved Cheap Shot - 2/2 points Hemorrhage - 1/1 point Sword(main)/dagger(offhand) kullanıyorum yeri geldiğinde ambush için ekstra bir dagger var hemen onu alıp ambush vurup kılıcı alıyorum.Build daha çok crit(itemlarla beraber %20 crit chance var) ve açılışta yüksek dmg üzerine kurulu.Ancak dövüş uzadıkça etkisi azalıyor. Camouflage ve bootlara yaptırdığım minor speed enchant ile stealthken koşan birinin hızına yakın oluyorum.Bunun avantajı da diğer rogueları çok kolay yakalıyorum.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Madem main hand'de kılıç kullanıyorsun neden improved sinister strike ı da almadın ki.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 burda konusulurken soriim kilic mi daha iyi yoksa dagger mi birde dagger la genelde sinister kullanilior kilicla ne kullanilior[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 benimkide 21/2/28. combat rogue denemedim hiç ama sanmıyorum ki assasination kdar başarılı olsun.[signature][hline]WOW Damodar-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Mad_Wolf, 31 Mayıs 2005 11:17 tarihinde demiş ki: burda konusulurken soriim kilic mi daha iyi yoksa dagger mi birde dagger la genelde sinister kullanilior kilicla ne kullanilior tam tersi, sword ile daha çok sinister strike kullanılıyor çünkü kritik şansı ve verdiği hasar daha fazla. hızlı poison için yada dps ağırlıklı oynamak için ve de bazı arkadan saldırılar için dagger gerekli.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Improved SS gereksiz 7 energy için 2 talent point harcamak mantıksız hermorrhage varken.Zaten sinister strike ı sadece pvpde kullanıyorum,high end instancelarda rogue'un utility özellikleri önemli,ek olarak agro almaman lazım.Ayrıca zaten hermorrhage criti 500 küsür ss criti 600 civarı.Çok fark yok :),sonuçta ikisi de hızlı combo point toplamak için yararlı :). Dagger,kılıç,mace olayına gelirsek,Mace/dagger yada mace/mace combat roguelar için.Eğer stun talentini almışsanız kullanın sadece.Dagger/dagger roguelar lvl 50 den sonra biraz etkisiz kalıyor moblara karşı hem de zırhlı düşmanlara karşı.Sword/dagger olunca,güzel bir offhand daggerla poison proclarken,sword ile dmg bazlı sinister strike gibi skill ler ile yüksek critler vurabiliyorsun ki zaten main hand hem yavaş(2.50-2.70 civarı) hem de sağlam dmg veren silahlardan biri olmalı.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 biraz cahilim ama hermorrhage ne[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya şu var aslında assasination rogue olduktan sword mace farketmiyo bence. hatta ben son 3 gündür normal combatta mace kullanıyorum (hammer of the nothen wind(epic)) ve dm princeden düşen blue bi hammer. dmg ler daha iyi gibi epic hamerın lvl 49 olmasına ragmen. tabiki tercihim Dal'rend set ve dün ubrs raidde de düştü bu set ama 2 hunter birer tane kaptı deli oldum grrr[signature][hline]WOW Damodar-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hehe hunterlar zaten sana kıl :) Daha öncede bi vukuatın olmuştu yanılmıyorsam :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Rend e rollayan tüm hunter ve paladinlere kafam girsin Bi Bow falan dropu yok ki sırf adamları kıl etmek için rollayım[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hunterlardan nefret ediyorum her bi boka rolluyorlar. ne işi olur hunyerın dal rend ile ya? hadi main handi olanını anlarım adam off handide istiyo bu tamamen ...k keyfine girer. bizse kıcımızı yırtıyoruz onu alabilmek için. o daha önceki olayla da barondan düşen bonescraper ı hunterın biri off handim için istiyorum diye rolledi ve kazandı. o olmasa ben alıyorum başka kimse rollamadı. off hand ya lol off hand icin istiyomuş ama esas gcık oldugumda raidden kimse kalkıpda s..tir lan ne off handid emiyo ya ona da sinir oldum.burda slında iş raid liderde bitiyo adam deseki bu silah senlik degil rogue un hakkı sacmalama diye adam kara listeye girmemek için cesaret edemez ama liderlerde bişi dmiyo hatta adam bakmıyo bile kim almış napmış. [signature][hline]WOW Damodar-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay [Bu mesaj Soth tarafından 31 Mayıs 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 blizzardın bu işe bi çözüm bulması lazım. her iteme class cap getirsinler yaw. bi itemi oyuna koyarken bunu rogue için düşündüyse sadece rogue lar kullanabilsin.[signature][hline]WOW Damodar-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 o da abartı olur ama..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar