micha Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 it started like any other night.. evet arkadaslar bugun dvd sini buldum evimde izledim bence guzel degil yani sok olabilirsiniz.Hayır nasıl boyle biter diye dusunebilirsiniz.Bizim tom kotu rolde oynuyor böhühü..Bir insanın olmesi dunya da neyi degistirecekki mantıgıyla hareket eden bir katil. 9 milyon vermeye deymez ama bunu dedim diye bana mahkeme davasi acmasınlar :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 çıktımı ki dvd si[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Sikayet edicem ben karsımızda ki dvd'ci de vardi kiraladım . :) [Bu mesaj micha tarafından 14 Ekim 2004 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 yok ya . çok basit filmler yapıolar . sırf tom cruise üzerine film cekmişler . senaryo faln da cok dandik . beni hiç memnun etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 evet malesef tom cruise'e bu senede oscar ı kazandıramıcak bir film..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bence tom cruise böyle aksiyonvari filmlerde harcanıo . vanilla sky gibi daha kaliteli, düşündüren ve ona uygun olan rollrde başgöstermesi lazım .para 2. planda olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 valla sizin zevkinizi bilemem ama Amerika'da baya tutmuş bu film gösterime girdiğinde... her şekilde izleyecem sonuçta tom cruise filmi...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 aynen bende her şekilde izlicem.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Spoiler yazacaksanız belirtin. Gitmiş TOM bilmem kim bu filmde demişsin eee ne keyfikaldı benim için o filmi izlemenin artık.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 evet bugun sinemaya girmis olmasi lazim.. tom kotu rolde diyince bi kotu oldum.. keske girmeseydim topice.. :([signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Fragmanlardan rahatlıkla anlaşılıyodu Tom'un katil olduğu o yüzden spoiler sayılmaz o :) Bu arada film kötü değil, ama "must-see" de değil, yardımcı oyuncu arkadaş iyi oynamış. Tom Cruise da o saçlarla karizma yapmış iyice :)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 aylardır nette var o film. [spo1=budur]nihilist bir katile kim cevap verebilir ki ? ama filmde veriliyor !?!! böyle aptalca bir yaklaşımı var filmin ! (bence) yani yalanlar ve hayallerle yaşamak - katilin felsefesine alternatif miymiş ! peh[/spo][signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Absolut, 15 Ekim 2004 10:53 tarihinde demiş ki: Spoiler yazacaksanız belirtin. Gitmiş TOM bilmem kim bu filmde demişsin eee ne keyfikaldı benim için o filmi izlemenin artık. Madem yoruma acık degildin girmeseydin topic'e .Ayrıyaten amerika da coktan cıktı bu film nette heryerde bulabilirsin.Kotu adam oldugu zaten fragmandan belli,neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bugün gittim gördüm güzel filmdi ii aksiyonu da wardı. ama müziklerini beğenmedim uymamış bence filme[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 tom ropörtajda filmi çok iyi oldugu için kabul ettigini tekliflerden sadece bunu beyendigini ve kendine kötü rol tekilfinide kendişne yakıştırabilecegi için kabul ettigini sölemişti :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Bence Tom Cruise artık knedinide asmıs diyorum.Ne yaptıgının farkında degil boyle olsada olur boyle olmasada olur mantıgıyla hareket ediyor.40 yas sendromumudur nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 kötü bi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: -MrBomb-, 15 Ekim 2004 22:06 tarihinde demiş ki: bugün gittim gördüm güzel filmdi ii aksiyonu da wardı. ama müziklerini beğenmedim uymamış bence filme aksiyonlu gece klubü sahnesi beni müziği sayesinde benden aldı halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Absolut, 15 Ekim 2004 10:53 tarihinde demiş ki: Spoiler yazacaksanız belirtin. Gitmiş TOM bilmem kim bu filmde demişsin eee ne keyfikaldı benim için o filmi izlemenin artık. Hayir zaten tanitim filmlerinde oyle bir karakter oldugu belli ki, yani olay onun katil olmasi degil..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Bi de ilginçtir film için Türkçe bir isim bulunmamış ilk defa :) Direk Collateral diye yazıyor afişlerde[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 matrix için de bulunmamıştı. yani matris falan diye çevirebilirlerdi hehe film hoşuma gitti bu arada.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 16 Ekim 2004 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 film gayet güzeldi oyunculuklar beni benden aldı zaten taksici jamie foxx'le tom abim arasındaki kimya müthiş izleyin izlettirin[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 film çok güzeldi... tom cruise a yakışmış beyaz saçlar bence soylenenlerin aksi... bir de tom cruise'un oynadığı katile hayran kaldım ben bir insan bu kadar profesyonel olabilir ve felsefesi de çok ilginçti... yani çok ilginç bir karakter mutlaka izlenmesi gereken bir film bence...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Çok basit senaryo...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 senaryo değil zaten oyunculuk ön planda bu filmde ben oyunculuğu çok beğendim... tom cruise da jamie foxx da çok iyi...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - [Bu mesaj fortinbras tarafından 17 Ekim 2004 02:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar