Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Collateral (Tom Cruise)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
it started like any other night..
evet arkadaslar bugun dvd sini buldum evimde izledim bence guzel degil yani sok olabilirsiniz.Hayır nasıl boyle biter diye dusunebilirsiniz.Bizim tom kotu rolde oynuyor böhühü..Bir insanın olmesi dunya da neyi degistirecekki mantıgıyla hareket eden bir katil.
9 milyon vermeye deymez ama bunu dedim diye bana mahkeme davasi acmasınlar :)..
Mesaj tarihi:
Sikayet edicem ben karsımızda ki dvd'ci de vardi kiraladım . :)

[Bu mesaj micha tarafından 14 Ekim 2004 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet malesef tom cruise'e bu senede oscar ı kazandıramıcak bir film..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
ya bu adam ne zaman banlanacak?
Mesaj tarihi:
valla sizin zevkinizi bilemem ama Amerika'da baya tutmuş bu film gösterime girdiğinde... her şekilde izleyecem sonuçta tom cruise filmi...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Mesaj tarihi:
Spoiler yazacaksanız belirtin. Gitmiş TOM bilmem kim bu filmde demişsin eee ne keyfikaldı benim için o filmi izlemenin artık.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Mesaj tarihi:
evet bugun sinemaya girmis olmasi lazim.. tom kotu rolde diyince bi kotu oldum.. keske girmeseydim topice.. :([signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
Fragmanlardan rahatlıkla anlaşılıyodu Tom'un katil olduğu o yüzden spoiler sayılmaz o :)

Bu arada film kötü değil, ama "must-see" de değil, yardımcı oyuncu arkadaş iyi oynamış. Tom Cruise da o saçlarla karizma yapmış iyice :)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Mesaj tarihi:
aylardır nette var o film.
[spo1=budur]nihilist bir katile kim cevap verebilir ki ?
ama filmde veriliyor !?!!
böyle aptalca bir yaklaşımı var filmin ! (bence)
yani yalanlar ve hayallerle yaşamak - katilin felsefesine alternatif miymiş ! peh[/spo][signature][hline]Show No Mercy
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 15 Ekim 2004 10:53 tarihinde demiş ki:
Spoiler yazacaksanız belirtin. Gitmiş TOM bilmem kim bu filmde demişsin eee ne keyfikaldı benim için o filmi izlemenin artık.

Madem yoruma acık degildin girmeseydin topic'e .Ayrıyaten amerika da coktan cıktı bu film nette heryerde bulabilirsin.Kotu adam oldugu zaten fragmandan belli,neyse
Mesaj tarihi:
tom ropörtajda filmi çok iyi oldugu için kabul ettigini tekliflerden sadece bunu beyendigini ve kendine kötü rol tekilfinide kendişne yakıştırabilecegi için kabul ettigini sölemişti :)[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
Bence Tom Cruise artık knedinide asmıs diyorum.Ne yaptıgının farkında degil boyle olsada olur boyle olmasada olur mantıgıyla hareket ediyor.40 yas sendromumudur nedir :D
Mesaj tarihi:
said:
-MrBomb-, 15 Ekim 2004 22:06 tarihinde demiş ki:
bugün gittim gördüm güzel filmdi ii aksiyonu da wardı. ama müziklerini beğenmedim uymamış bence filme

aksiyonlu gece klubü sahnesi beni müziği sayesinde benden aldı halbuki
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 15 Ekim 2004 10:53 tarihinde demiş ki:
Spoiler yazacaksanız belirtin. Gitmiş TOM bilmem kim bu filmde demişsin eee ne keyfikaldı benim için o filmi izlemenin artık.

Hayir zaten tanitim filmlerinde oyle bir karakter oldugu belli ki, yani olay onun katil olmasi degil..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Mesaj tarihi:
matrix için de bulunmamıştı. yani matris falan diye çevirebilirlerdi hehe

film hoşuma gitti bu arada.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 16 Ekim 2004 16:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
film gayet güzeldi
oyunculuklar beni benden aldı zaten
taksici jamie foxx'le tom abim arasındaki kimya müthiş

izleyin izlettirin[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
film çok güzeldi... tom cruise a yakışmış beyaz saçlar bence soylenenlerin aksi... bir de tom cruise'un oynadığı katile hayran kaldım ben bir insan bu kadar profesyonel olabilir ve felsefesi de çok ilginçti... yani çok ilginç bir karakter mutlaka izlenmesi gereken bir film bence...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Mesaj tarihi:
senaryo değil zaten oyunculuk ön planda bu filmde ben oyunculuğu çok beğendim... tom cruise da jamie foxx da çok iyi...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

[Bu mesaj fortinbras tarafından 17 Ekim 2004 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...