Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Collateral (Tom Cruise)

micha

Öne çıkan mesajlar

it started like any other night..
evet arkadaslar bugun dvd sini buldum evimde izledim bence guzel degil yani sok olabilirsiniz.Hayır nasıl boyle biter diye dusunebilirsiniz.Bizim tom kotu rolde oynuyor böhühü..Bir insanın olmesi dunya da neyi degistirecekki mantıgıyla hareket eden bir katil.
9 milyon vermeye deymez ama bunu dedim diye bana mahkeme davasi acmasınlar :)..
Sosyal ağlarda paylaş

Fragmanlardan rahatlıkla anlaşılıyodu Tom'un katil olduğu o yüzden spoiler sayılmaz o :)

Bu arada film kötü değil, ama "must-see" de değil, yardımcı oyuncu arkadaş iyi oynamış. Tom Cruise da o saçlarla karizma yapmış iyice :)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Sosyal ağlarda paylaş

aylardır nette var o film.
[spo1=budur]nihilist bir katile kim cevap verebilir ki ?
ama filmde veriliyor !?!!
böyle aptalca bir yaklaşımı var filmin ! (bence)
yani yalanlar ve hayallerle yaşamak - katilin felsefesine alternatif miymiş ! peh[/spo][signature][hline]Show No Mercy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 15 Ekim 2004 10:53 tarihinde demiş ki:
Spoiler yazacaksanız belirtin. Gitmiş TOM bilmem kim bu filmde demişsin eee ne keyfikaldı benim için o filmi izlemenin artık.

Madem yoruma acık degildin girmeseydin topic'e .Ayrıyaten amerika da coktan cıktı bu film nette heryerde bulabilirsin.Kotu adam oldugu zaten fragmandan belli,neyse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 15 Ekim 2004 10:53 tarihinde demiş ki:
Spoiler yazacaksanız belirtin. Gitmiş TOM bilmem kim bu filmde demişsin eee ne keyfikaldı benim için o filmi izlemenin artık.

Hayir zaten tanitim filmlerinde oyle bir karakter oldugu belli ki, yani olay onun katil olmasi degil..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

film çok güzeldi... tom cruise a yakışmış beyaz saçlar bence soylenenlerin aksi... bir de tom cruise'un oynadığı katile hayran kaldım ben bir insan bu kadar profesyonel olabilir ve felsefesi de çok ilginçti... yani çok ilginç bir karakter mutlaka izlenmesi gereken bir film bence...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...