Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock olmanın avantajları dezavantajları nedir

Silverpain

Öne çıkan mesajlar

belki oynadığım süre içinde 5-10 ker e falan warlock beni kesmiştir ( rogue ile oynuyorum) kendimi övmek için değil hemen hemen bütün rogue lar böyle
Toplu aksiyonlarda gayet güzel iş yapıyor ama solo ların adamı değil bence. PVE de oldukca başarılı dün bi arkadaş Major domo ya 24xx gibi bi dmg vurdu Shadow bolt ile[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

felhunter anti paladin mi oluyo yani? bence warlockun yapacagi en iyi sey succubusla seduce edip kacmak olur o sirada eger solo isen.
yanimda cok paladinle oynadim da ondan biliyorum.
hic attack vermese sirf sen dotlasan onlari kaldirip heal etse önce senin manan bitiyo. ki daha shieldi falan kullanmadi manasi da cok.
arti, rangedi olmayan bi classin ranged classi almasi olanaksiz mi ne demissin bi önceki postta. paladin hicbi ranged classi alamiyor yani dedigine göre?[signature][hline]ICQ: 132225
MSN: [email protected]

[Bu mesaj Elufulec tarafından 16 Haziran 2005 03:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

rogue warlock u dover rahat rahat dover cunku ortalikta dayak yememek icin ugrasan warlock yoktur. soullink almadan once bende dayak yiyodum. hic bir sansim yoktu. Ama soullink apayri bi olay zaten soullink tamamen solo a dayali bir talent. ama tum dmg larin %50 sinin pet e gitmesi ve felhunter sayesinde %99 rogue un bena saldiramadan benim ona dot atmam ustune bide %70 sans la interrupt olmayan drain life i da katarsaniz warlock un hic bir sansi yok demeniz cok yanlis oluyo ayriyetten hardiness fixlendikten sonra %25 stun resist cok onemli bir racial ozellik haline geldi. birde rogue a karsi en buyuk hata fear SB yada searing pain cast etmektir warlock larin yaptigi. bunuyapan kisi zaten kaybetmis demektir. belki kagit ustunde cok basit gozukuyor yada benim kagit uzerinde konustugumu dusunuyor olabilirsiniz tabi sizin takdirinizdir.
Sosyal ağlarda paylaş

sanirim anlamak istemiyorsun :) Soullink talent im var. yanimda felhunter oldugu surece zaten dmg in %50 si pet ime gidiyor ve devour magic sayesinde 600 ila 900 kusur arasinda heal oluyor. dispel edip etmemesi kendi takdirine kalmis birolay paladin in etse bile nereye kadar edecek. Eger destruction talent larina vermis bir warlock isen evt sucubbus cok daha iyi bir secim olur. Ama ben soullink kullaniyorum. ve en iyi pet felhunter oluyor bu yuzden. ayrica fear ida unutmamak lazim corruption drainlife combosu ile nightstance e girmem. warlock u iyice DD si olmayan class yaptiniz sizde isi gucu dot atip beklemek saniyorsunuz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Soullink almak icin 30 point demonology'ye harcadin yani? bi de desc. aldim diyosun. affliction hic mi yok? bu arada ben de betada warlock oynamistim lvl45'e kadar o yüzden biliyorum biraz da, en son alacagim tree demonology olurdu yani. genelde de affliction aliyolar ama herneyse bisey farketmez yine de, o kadar cok dmg aliyorsun ki roguedan kisa sürede, petinin yari hp'si ancak ölme süreni bikac saniye uzatir. roguenun oyun stiline de bakar tabi. ben mesela orc'a cheap shotla acmam, alirim weapon makrosuyla elime daggeri ambushla acarim, cünkü paso resistliyo patch'den sonra bi garip oldu.[signature][hline]ICQ: 132225
MSN: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Regalya, 15 Haziran 2005 10:45 tarihinde demiş ki:
said:
Mum_Chamber, 15 Haziran 2005 10:30 tarihinde demiş ki:
yanlış yönlendirme olmasın, en iyi damage dealer değil. en iyi DoT dealer. muhtemelen karşısındakini öldürüyor fakat kendisi genelde daha önce ölüyor. grup pvpde çok işe yarıyor, çok rahat solo yapabilir, grup pvmde peti için tercih ediliyor, 1v1'de orta sıralarda (bazı classlara karşı çok güçlü, bazılarına karşı çok güçsüz)

Yanliş en iyi dmg dealer locktur
shadow dmg add set + curse of shadow 1.5-2 k shadow bold dps 3.5 k ya kadar crit ratesi ile 1. sirada yer alir
instance de ise Dmg matter ile kontrol edebilirsiniz Locklar her zaman icin 1. sırayi alir mageler aoe bile kassa roguelerle 2.ligi paylaşirlar deneyebilirsiniz.
magelerin lure dmg le siralamaya girmelerinin genel sebebi Curse of shadow + arcaine missle dir..
Duel ve pvp de işlevseldir Engi warlock yapin will of forsakeni acmis rogue arkadaş i neto magic le fitleyip kafasini gözünü acin zaten en kiral rogue arkadaşin dmg add setli bi lock un karsisinda 2 shadow bold bi death coillik cani vardir 4-4.5 k hp

Bilmiyorsaniz ögrenmiş oldunuz.
Arkadaşı yanlış yonlendirmeyin kafası karışmasin.

1. damage matter degil , damage meter.
2. si asla bir warlockun damage meterda 1. sirayi aldigini gormedim. Warlocklarin sadece su huyunu seviyorum bir curse atiyolar 60 saniye sonra falan 2000 koyuyo cat diye [rakami tam bilmeyebilirim][signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Sosyal ağlarda paylaş

Warlock olmanın avantajı:
http://artpad.art.com/gallery/?ihnn5x1lf3tg
dezavantajı:
http://artpad.art.com/gallery/?ihnntt1gpvx4
avantajı:
http://artpad.art.com/gallery/?ihnmg9kfzr8
dezavantajı:
http://artpad.art.com/gallery/?ihnqdolxs94
[signature][hline]Beş Hececiler
iamapieceofshit and ihatemyself

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 16 Haziran 2005 07:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Soul link Soullink demişsinizde . Onun bir bugı var bilmem ne kadar biliyorsunuz petiniz curse yediğinde hunters mark vs. Soullinkatamıyorsunuz , bug var yai . BEn 1 ay önce bırakıtıgımda durum böyleydi warlockda zaten o bugdan sonra bıraktım warlocku şimdi anca fel cloth üretmeye yarıyor birde arada enchant yapıyor bundan ibaret kaldı oyunu ...[signature][hline]
EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D
EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting
EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped
US OB Daywalker Human paladine 18 wiped
Sosyal ağlarda paylaş

hahahahaha eye of killrog süperdi bone :) gerçi warlock nedir ne değildir özellikleri nedir pek bilmem ama bana hunterın büyü yapan versiyonu gibi geldi...büyük bir benzerlik var aralarında :P[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli,

Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now)

Sosyal ağlarda paylaş

Level 60 Mage/Warlock/Rogue/Warrior oynamis biriyim.

PvE

Benim gordugum damageler ve optimal dps icin gereken buildler soyle (bence).

Mage
Talent build: Arcane Instability/Ice block
Gear: +450 frost damage
Damage: Frostbolt hit 958 Frostbolt crit 1910

Warlock
Talent build: Shadow Mastery/Ruin
Gear: +370 shadow damage
Damage: Shadowbolt hit 1240 Shadowbolt crit 2846

Rogue
Talent build: Seal Fate/Imp ambush (a.k.a 30-8-13)
Gear: +attack power
Damage: Casterlarla karsilastirma yapmak imkansiz.

Warrior
Talent build: Mortal strike/Enrage
Gear: str/agi
Damage: Casterlarla karsilastirma yapmak imkansiz.

Mage im ile katildigim en son Ragnaros raidinde her classin top damage dealerlari:

Rogue: 90.000 damage (Gutgore ripper)
Warrior: 70.000 damage (Obsidian edged blade)
Hunter: 50.000 damage (Blastershot launcher)
Mage: 45.000 damage (ben)
Warlock: 40.000 damage (+350 shadow damageli bir arkadas)

Warlock gercekden guzel damageler vurabiliyor ama 2-3 dakikadan uzun suren savaslarda cok cabuk manasi bitiyor vede lifetab+bandaj yapmak zorunda kaliyor. Bu yuzden diger classlar bu arada damage farkini aciyor.

Mages > Warlock neden ? Cunku mageler oldukca yuksek damage vurup agro aldiklarinda Ice block basarak hem kendileri icin hem raid icin sorun yaratmiyorlar vede Mana regenarationlari mage armor ile birlikte warlocklara kiyasla cok daha fazla. Ust uste 2 tane critical atan warlock o mobdan kesinlikle agroyu ustune aliyor (4-5k damage) ve bu yuzden mob raid groubunun icine gelip raide sikinti yaratabiliyor.

Rogue > all neden ? Cunku blizzard roguelari seviyor :) 30-8-13 templateli bir rogue elinde precision dagger veya gutgore ripper ile devasa damageler verebiliyor. Seal fate sayesinde combo point toplamasi oldukca hizlandigi icin backstab+eviscrate ikilisi ile raiddeki herkesi rahatca geride birakiyor.

PvP

Bence Soullink li warlock duel kingdir. Duellerde iki tarafinda esit yetenekte vede item olarak ayni duzeyde oldugunu dusunursek Soullink lock butun classlari yener.

5.5k health + 1.4k healthstone =~ 7k
7k x 2 (soullink) = 14k Health
+ 0.5sec cast VW ve sacrifice = 16k health

eh dotlari at otur bekle.

Soullink harici her build ile locklar bence arkadaslarinda dedigi gibi beles HK dir.

Bunlar benim tecrubelerim ve goruslerim.[signature][hline]Dancic teh Warrior of Nerull (Burning Legion)
Soma teh Mage of Nightmares Asylum Euro (Bloodscalp)

Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki:
Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal.

a.k.a Dodo

[Bu mesaj Stream tarafından 16 Haziran 2005 10:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 15 Haziran 2005 10:38 tarihinde demiş ki:
Warlock yalandır low levellerde eğlencelidir oynaması ama 45den sonrası rezildir , Sözde dot classıdır ama bir rouge warrior veya priest sizin curselerinizin tamamını kullnarak 30 snde verdigniz zararı lvl 60da 5 sn altında verebilir , kaçış yolunuz özellikle alliancesanız yok gibi birşeydir . MAss pvpden önce yarım saat shard toplamanız gerekir . Petler atla giderseniz kaybolurlar yaratmak için bir shard daha harcamanız gerekir . Priestlerin dotunun sizin dotunuzdan daha kuvvetli oldugunu acı şekilde farkdersiniz priestlerin mind balstıda sizin shadow boltdan daha fazla zarar verir .

Kısaca Warlock şu an blizzardın en saçma sapan classıdır çok ciddi buflanması gerekir . DOT ( Damage over time = zamanla zarar ) classıdır blizze göre ama gerçekte zamanla zarr veremeyen classdır , priestin manası grupta heale gitmese sizdenfazla zarr verir ve kendine healde atar . İnstancelarda istenmesinin tek nedeni mtye sta buffı vermesi ve ssinin grubu wipeden kurtarmasıdır .

teketek pvpde undeadlere karşı hiç şansınız olmaz heleki undead rouge sa karşınızdaki hakkaten hiç şansınız olmaz kurbanlık koyun misali yatarsınız .

Ha bu kadar karaladın hiç mi iyi yanı ? evet var low levelde oynaması zevkli 60a dogru ne mühim hata yaptgınız anlıyorsunuz her sınıf çoşarken size saçma sapan özellikler geliyor küfrediyorsunuz .

AMa warlockun parladığı bir nokta yok mu ? evet var .
MAss pvplerde alteracda özellikle önünüze gelene instant curse atarak hiç partiye vsye girmeden inanılmaz hk alabilirsiniz . Ama oyun anlayışınız uzaktan curse atıp seyretmekden ibaret olacaktır . Şahsi kanaatim son derece bayık bi class oynaması . Şimdi 60 warriorum var ve sonunda karakteri oynatmaktan zevk alıyorum . Belkide warlock bana uymuyordu emin degilim ama forumlardan gördügüm tüm warlockların şikayet ettikleri tavsiyem dot istiyorsanız priest açın emin olun dotları nerdeyse warlockun ki kadar etkili heal atabilir ve her yerde aranan adam olursunuz fear vs. de cabası . Kısaca WArlock açmayın açmayı düşünenleri uyarın .

55 warlock oynadım , dediklerine 100de100 katılıyorum. Fear ve Seduce dışında hiç bir defansif büyüsü yok warlock ların.Undead rogue kesmek imkansıza yakın.Daha çoook geliştirilmesi gereken ve oyunda bulunan en dengesiz/eksik sınıf diyebilirim.60 olduğunuzda soulshard farmlamanız gerekir onun için size exp. veren yerlere gidip 15-20dk kasmanız gerekir.Warlock pet siz ve soulshardsız fazla bir şey yapamaz.Blizzard Warlockları düzeltene kadar bırakmış bulunuyorum , biraz daha oynasaydım herhalde bırakırdım wowu insana insaf dedirtir daha neler var neler de bu kadarı yeterli.Druidimle sakin , sakin oynuyorum hayat varmış ya ;)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Sosyal ağlarda paylaş

walla oyun ici ekurilerımden biri warlock, dmg meterim her zaman acık. ben fire mageim. oyun ıcınde egerki dalga gecmeden adam gıbı oynuorsak genelde cok rahat warlockun (aoe basan warlock dahil) hem instance hem out-instance da gecebılıorum...[signature][hline]Da Site
Da Blog
BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Yanliş en iyi dmg dealer locktur
shadow dmg add set + curse of shadow 1.5-2 k shadow bold dps 3.5 k ya kadar crit ratesi ile 1. sirada yer alir
instance de ise Dmg matter ile kontrol edebilirsiniz Locklar her zaman icin 1. sırayi alir mageler aoe bile kassa roguelerle 2.ligi paylaşirlar deneyebilirsiniz.
magelerin lure dmg le siralamaya girmelerinin genel sebebi Curse of shadow + arcaine missle dir..
Duel ve pvp de işlevseldir Engi warlock yapin will of forsakeni acmis rogue arkadaş i neto magic le fitleyip kafasini gözünü acin zaten en kiral rogue arkadaşin dmg add setli bi lock un karsisinda 2 shadow bold bi death coillik cani vardir 4-4.5 k hp

Bilmiyorsaniz ögrenmiş oldunuz.
Arkadaşı yanlış yonlendirmeyin kafası karışmasin.

doğrudur arkadaşın dediği, 60 lockum var bl'de, battlegroundsda yardırıyorum 2,5k shadow bolt atmak bayağı keyifli ^^
ama gidip grind yapayım tek başıma diye bi olayım yok ne zaman 2 yaratık kesmeye gitsem tek başıma bi rogue arkadan giriyo genelde stundan çıkamadan ölüyorum, yani demek istediğim warlock pvp serveında solo falan yapamaz

[Bu mesaj Quel-Thul tarafından 16 Haziran 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...