Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya 20 veya 10 stack olayına gerek yok, özel bir "warlock bag" içine 5erli stack etse gene yetecek. 10 tane shard yetmiyor çoğu zaman, ama 10x20 de gereksiz yere fazla olacak.. said: Way, 15 Haziran 2005 16:18 tarihinde demiş ki: bi de sanırım soulshard yapmak icin xp veren yaratıklara soul drain yapma olayı kalk tı galba her hangi bi lvl daki ne de yapsan soul shard veriyo diye biliyorum.. bu konuda ciddi misin? şahane birşey olur o zaman.[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Regalya, 15 Haziran 2005 10:45 tarihinde demiş ki: said: Mum_Chamber, 15 Haziran 2005 10:30 tarihinde demiş ki: yanlış yönlendirme olmasın, en iyi damage dealer değil. en iyi DoT dealer. muhtemelen karşısındakini öldürüyor fakat kendisi genelde daha önce ölüyor. grup pvpde çok işe yarıyor, çok rahat solo yapabilir, grup pvmde peti için tercih ediliyor, 1v1'de orta sıralarda (bazı classlara karşı çok güçlü, bazılarına karşı çok güçsüz) Yanliş en iyi dmg dealer locktur shadow dmg add set + curse of shadow 1.5-2 k shadow bold dps 3.5 k ya kadar crit ratesi ile 1. sirada yer alir instance de ise Dmg matter ile kontrol edebilirsiniz Locklar her zaman icin 1. sırayi alir mageler aoe bile kassa roguelerle 2.ligi paylaşirlar deneyebilirsiniz. magelerin lure dmg le siralamaya girmelerinin genel sebebi Curse of shadow + arcaine missle dir.. Duel ve pvp de işlevseldir Engi warlock yapin will of forsakeni acmis rogue arkadaş i neto magic le fitleyip kafasini gözünü acin zaten en kiral rogue arkadaşin dmg add setli bi lock un karsisinda 2 shadow bold bi death coillik cani vardir 4-4.5 k hp Bilmiyorsaniz ögrenmiş oldunuz. Arkadaşı yanlış yonlendirmeyin kafası karışmasin. mage ve hunter set giymezken, çıplak gezerken öyle olur, haklısın.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bu yeni patchle gelen warlock yenilikleri tamamen savsatadır arkadaşlar, Soul shard almak için pvpde souldrain kullanmakmı ? Soulshard pve için dizayn edilmiş bir spell ve amaç pet tank ederken hpsi az kalmış moba cast etmek , pvpde işlevi 0 ! Ayrıca pet speedi arttı ama hala petim kayboluyor... Yerinizde olsam warlocktan uzak dururum. Pve serverindaysan rahatlıkla açarsın orası başka..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Dunedain, 15 Haziran 2005 12:28 tarihinde demiş ki: Heh en sık yapılan hatalardan biri işte detect insibilty ne demek biliyormsunuz ? hani invisibity potion içersin ya işte o . Peki hırsızlar ne kullanıyor biliyormusunuz ? Stealth yani invisibity bi işe yaramıyor . Ha ama bunla beraber Felhunterdan gelen bi paranoia diye bi olay var , Peki kaç warlock felhunterla dolaşır ? 0 a yakın neden? 1- özellikleri melee sınıfla dövüşmeye müsait degil 2- tanklık vs yapamaz 3- fehunter summanlayıp sonra başka bir pet summonlamakda çözüm degil lçü-nkü paranoia anca 10 dk sürüyor Pof gibi 1 saat sürse harcadıgın sharda belki degecek . Duellerde ancak felhunterın paranoiası işe yarar gerçek pvpdeyse anlamı olmayan gereksiz bir özellik tıpkı warlockun diger pek çok aptalca tasarlanmış özelliği gibi . Kısaca Warlock boş bir sınıf diyorsam boştur yani var mı daha ötesi .... aynı şey abi.bana bg de detect invis atan warlocklar sayesinde stunlockla beni kesebilcek rogue ları daha yanıma gelmeden sanırım 20 raidus civarı bir mesafeden önümde veya arkamda bütün rogue ları gördüm ve kestim.[signature][hline]Lorrotar-47 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Sen low lvlde diger classlar adam gibi yetenkler almadıgından idare edersin hadi bir nebzede 60 en acemi rouge usta bir warlocku çok ama çok çok rahat alır . Öyle böyle degil yani . Hele pvp ortamındaysan direk yani kaç saniye yaşayacını söyliyim 5 veya 6 sn yaşayacaksın o adam senin dotunun 30snde verdigi zararın 3 mislini sana 6 snde verecek emin ol yani . Birde konu mage değil yani bas blinki kaç kuzu yap kaç frost nova yap kaç kaçmak için magede alternatif bol ondan mage iyiyse alır neden almasın paranoiayaya falan gerek yok belirsiz bişey sonuçta çalışırda çalışmazda hiç belli olmaz o meretin sagı solu [signature][hline] EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped [Bu mesaj Dunedain tarafından 15 Haziran 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mass pvplerde corruption spamleyip 2snde bir instant sb atmanın keyfi bambaşka. Bakma sen, sırf bunun için kasılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Lyrent, 16 Haziran 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Mass pvplerde corruption spamleyip 2snde bir instant sb atmanın keyfi bambaşka. Bakma sen, sırf bunun için kasılır :) ehu evet .. :) mana bitio hala instant sb gelio taramalı gbi atıosun .. taaaa kiii arkadan bi rogue gelene kadar .. bu arada .. en acemi rogue en usta warlock u biraz zor alır arkadaslar .. :) yapmayın ya bu oyundaa hic adam öldüremicek bi class yok .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya benim gorduüum healt stone dur sacrifeice dır derken warlockların potansiyel 12k healt yapmaları, iyi heal edip kendilerini dot atabilirlerse rogue yerler gibi geliyo bana ha tabi oynamadım warlock bilmiyorumç[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Anlamıyorum birde arkadan rogue = ölüm olayını. Succubus'un olsa Seduction, Felhunter olsa Paranoia, Vw olsa sacrifice.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya ben az rogue yemedim .. ama imp liyken ki genelde öle oluo gercekten cok zor .. ii bi rogue ya karsı .. cunku stundan cıkmaıosun .. warlock da olay her dk pvp ye hazır olmak la ilgili .. eer hazırsan alamıyacaın class yok .. rogue den se priest daha cok zorluyor mesela .. shadow resist i sayesinde .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 zaten zeretohdaki suç patlamasıyla az rogue yiyien kimse yoktur (herhalde buna en cok sevinen benim gibi warriorlardır), ama sanırım warlock'un rakibine göre şekil değiştirememe gibi bi sorunu var.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Destruction a yonelmis bir warlock cok rahat mage le DMG bakimindan yarisir hatta cogu kisi derki buna mage lerde dahil warlock un dmg i mage den daha fazla. Nedeni cok basit. Curse of Element ve Curse of Shadow 75 fire ve shadow resist i dusuruyor. Destruction talent larinda 2 tane cok onemli talent vardir biri İmproved Shadowbolt digeri ise Ruin. İmp SB dediginiz sey critical vurdugunuz target in alacagi ilk 5 Shadowdmg %20 artiyor uzerinde curse of shadow oldugunuda varsayalim target in. Ruin dedigimiz sey ise critical bonus umuzu %100 arttiriyor. yani normali 500dmg olan bir buyu ile 1k dmg critical vurabiliyoruz karsi tarafin resistance i dusurulmediyse. Ayriyetten affliction dan gelen ve 2 sekilde gerceklesen İnstant shadowbolt atmamizi saglayan bir talent var Nightfall. Corruption ve drain life her "tik" ladiginda %4 sans la instant shadowbolt atabiliyoruz. cok buyuk bir yuzde bu bu arada kucumsemeyin. Ayri yetten yanimizda birde pet miz var. Sucubbus yada imp oldugunu dusunursek inanilmaz dmg lar vurduklari oluyor. fire resist i dusmus mob a imp in 250 vurudugunu biliyorum. Uzerinde dmg increase item lari olmayan mage le warlock u yan yana koyun dmg test etsinler dogru talent secimi ve uzun vadede warlock un dmg in mage den fazla olmasi mumkundur. Warlock ve mage forumlarina bakarsaniz gorebilirsiniz. Onun disinda warlock u US basladigindan beri oynuyorum. Cok sikintilari var defensive ability olarak elimizde hic bir sey kalmadi ne yazikki. Fear ve seduce demeyin cok kullanissiz. Ama yinede is oyunculuga bakar. Cogu kisi Duel i PvP zanneder. Ben o kisilerden degilim ama Duel i baz aliyorsaniz shaman haric cogu class i dovmusumdur. Talent larim SoulLink ve Nighfall. buff siz ve imp siz 5.2k HP var Soullink demek bu HP nin 10.4k demektir. uzerimdeki HS ve Potion lari katmiyorum hesaba. Rogue mu dovmek istiyorsunuz Duel de. Soullink ve Nightfall alirsiniz. felhunter i cikarirsiniz "agressive" e baglarsiniz pet i. Hoplaya ziplaya dolasin etrafta o size arkadan saldirmaya calisirken %99 zaten ya pet yada siz onu gorup aninda dot luyorsunuz. hic bir DD kullanmaniza gerek yok corruption ve curse of agony atin ve sadece drain life kullanin. Uzerinizde dmg increase itemlarida varsa degmeyin keyfinize. nighfall a girmeseniz bile cok rahat rogue lari dovebiliyorsunuz. tabi karsinizdakinin ustunde sizden kat ve kat itemlar yoksa ve critical ustune critical yemezseniz. zorlansaniz bile 0.5 sn de voidwalker i summon edip 2.5k dmg absorb lu shield inizide acarsiniz interrupt olmuyorsunuz sheild varken fear da atarsiniz yada ne istiyorsaniz ama genelde rogue lari doversiniz. Soullink varsa dmg dealer degilsinizdir ama warrior dan daha fazla ayakta duran bir class sinizdir hersekilde. tabi PvP icin konusuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 grup pvp'de horde warlocklar belirgin şekilde dezavantajlı çünkü paladinler her türlü dot'unu kaldırıyorlar, druidler de curse'leri kaldırıyor, geriye fazla birşey kalmıyor. yine de caster oynarsam birgün herhalde warlock seçerim succubus ve genel olarak konsepti nedeniyle.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 warlock u tek basina dusunuyorsun. paladin uzun suren ama kolay olen bir class. Druid hernekadar heal etsede genelde warlock lar dovuyorlar. Zaten warlock un healer a karsi yapacagi tek sey belli sure defensive takilip yani karsi tarafin manasini bitirip drain mana ile sadece isi dotlara birakmasidir. Bu arada bide bana gore yanlis Horde Warlock lar daha sanli nedeni ise cok basit Bir WoTF ve Hardiness. biri immune to fear seduce digeri %25 stun ve knockout resist . orc warlock um son yapilan fix ten sonra hardiness cok iyi bir racial ability oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 su soullink olayı için sırf bende mi demonology alsam die dusunuorum ama o zaman da .. ruin den vazgecmek gerekio .. :( ya warlocklara biras fasla talent point verseler o saman tam bi class olurus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 eheh bende ruin den dondum yeni patch de demonology e gectim. eskiden vurdugum dmg lari gorunce mutlu olurdum :9 simdi ise olmedigimi gorunce mutlu oluyorum en iyi dostum bu aralar felhunter ^^ Servitude mod uyla devour magic ilede ugrasmadan o saglam ben selamet dolasiyorum. Group ta en zor siz olunce yada olmeyince cok etkili oluyorsunuz. Karsi taraf aha warlock keselim derken olmediginizi gorunce bi an icin afallayip hepsi olebiliyor. Bu cok basima geldi. Chillwind de PvP yapiyoduk 3 rogue ve diger 1 2 alliance bana daldilar olmem cook zuun surdu ve bu sure zarfinda hepsi olduler tek olen bir ben oldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 o onların acemiliği olmuş, warlock dot ya da curse'ü kaldırılmadan duruyorsa ehil oyuncu değildir druid ve paladinler.. grup pvp'de horde warlock'lar daha şanssız çünkü ne curse ne de dot'ları durabilir diyorum, warrior'un elinden silahını almak gibi birşey bu.. healden bahsetmiyorum ben.. ha ayrıca drain mana gibi channelling gerektiren spell kullanabilen kimse de olmaz pvp'de, zilyon çeşit interrupt var.. "paladin uzun suren ama kolay olen bir class" bu nasıl bir cümle olmuş böyle.. :-p neyse bana hava hoş, yüzlerce mana harcayan dotları 60 mana ile kaldırıyorum ben, şamanın yüzlerce manalık buffları kaldırması gibi ama dot'lar daha az yaygın.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 sam atladıgın bişey var ben dahil cou warlock sizin o 60 mana ya kaldırdınız dotları 20 mana ya atıo siz kaldırasınız die rank 1 leri atıoruz :) [Bu mesaj Noyanh tarafından 16 Haziran 2005 03:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 kalabalik pvp de dispell ile ugrasirsan herkez olecektir. ayrica ben hayatimda kendinden baskasini dispel eden paladin de gormedim onlar icin Shield + Cons ftw. Belki coe ve cos yada cot u dispel etmen dogru aninda ama eger corruption immolate yada coa ile ugrasiyorsan hata ediyorsun. Cok buyuk zaman kaybedersin. Paladidin in olmesinin uzun surmesi zor oldugu anlamina gelmez ben zorlanmiyorsam kolay oluyordur. benim icin zorlanmak heal olmak kacmak nefeslenmek anlamina gelir. paladin e karsi bunlari yapmiyorum. bana melee olarak vurmasida acikcasi cok sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 nedense bu forumda yazilanlari oyunda hic göremiyorum? lvl60tan bahsediyoruz degil mi? ne paladin alabilen bi warlock gördüm, ne de bi rogue'yu. üstelik mc'den bikac set parcasi giymis geri kalani dreadmist olan warlock bunlar tanidigim, iyi de oynarlar kasarlar ama biliyorlar pvp'de bi olayi olmadigini. sadece casterlari yenebilitesi var. yani adamlar ne kadar iyi olursa olsun sonuc vermiyor. e mass pvp derseniz priest ve mage gruptayken hepsini kaldiriyor attigi dotlari? dmg olayina gelince 1.rogue olurdu daha sonra mage gelirdi mc'de. hic warlock görmedim listede. neyse[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] [Bu mesaj Elufulec tarafından 16 Haziran 2005 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ya pvp de diğer class lar gbi rahat olduremioruz ama bu da bi olayı yok anlamına gelmiyor .. aa class ımı korumuom dierlerine gore gayet ezik .. ama eglenceli bence .. onemli olan da bu . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bi olayi yok demiyorum zaten gayet var olayi. dungeonlara warlocksuz gidilmez (soulstone ;) ). zevk aliyosan mükemmel tabi önemli olan o.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] [Bu mesaj Elufulec tarafından 16 Haziran 2005 03:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hahaha. yani paladin i alan warlock gormedim demen tabiki senin hatan degil ama hic bir range ability si olmayan bir class nasil olursa olayi zaten range den dot basmak olan bir class i yener. ben paladin i dolandira dolandirada onunde durarakta dovebiliyorum. tabi gorup gormemek sana kalmis bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hangi serverdasin ki merak ettim bir de level kac? ben Burning Legion EU'da görmedigimi söylüyorum ki BG gelmeden önce 24/7 duel yapardik if gates'de. mantikli da gelmiyo paladinin yenilmesi icin cok kötü oynamasi lazim warlocka. zoru basarmis olur yani paladin yenilirse.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] [Bu mesaj Elufulec tarafından 16 Haziran 2005 03:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bu arada soullink in ne oldugun biliyorsun dimi yada neden felhunter i yanimda tuttugumu ? bunu bir laf sokmak icin degil normal olarak sordum. genelde demonology spec warlock pek olmuyorda talent larin cogu gereksiz oldugundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar