Gaboo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 konsolda main loop frozen? ve ard1ndan surekli signal terminated yaziyor? lutfen yardim edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yardim edecek kimse yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Tam hatayi c/p etmedigin surece pek yok galiba.. :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 edememki konsolda surekli signal terminated yaz1yor alt alta bi suru en bas1ndada main loop frozen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Baggio yard1m et lutfen. Biktim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 scriptlerinden biri loop yapıp duruyor, cpuya çok yükleniyor. eventlerine ve if/for döngülerini baştan kontrol et. çok basit bir "endif" unutulması bile buna sebep verebilir.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Baggio, 15 Haziran 2005 19:43 tarihinde demiş ki: Tam hatayi c/p etmedigin surece pek yok galiba.. :) +1 Kardeş Bak hatayı gorur gormez consolda bi 'r' ye basıyorsun hop donuyo consol hatayı copy liyip buraya pasteliyosun. Not = 2. r ye basmayı unutma.Server dondu diye thread acma :lol: Saka saka alınma.Espirik yapasım geldi..[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ya diyorum konsol kafayi yiyior nasil alayim alt alta surekli signal terminated diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Resync yaparsan console durur sende böylece c/p yapma imkanı bulursun bizde yardımcı oluruz...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Main Loop Frozen? FATAL ERROR : Signal Terminated FATAL ERROR : Signal Terminated FATAL ERROR : Signal Terminated FATAL ERROR : Signal Terminated FATAL ERROR : Signal Terminated FATAL ERROR : Signal Terminated FATAL ERROR : Signal Terminated FATAL ERROR : Signal Terminated FATAL ERROR : Signal Terminated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bunun biraz üstü olucak :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 orda soyle birsey dikkatimi cekti ama yakalayamadim ne yaz1kki oturup beklicem tekrar :D UNICODE xxxx xxxx says bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb mode=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Benimde save patladi neden olabilir acaba? code: 0c00000005 addr:0a95ea in save failed.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar