Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roma-Inter

Pyro

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zor maç,bi de Roma seyircisini hesaba katarsak oldukça baskılı ve stresli bi maç geçecektir.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
açık futbol oynasalarda zewkli bi maç seyretsek..ikiside defans yaparsa ki öle gözüküo klasik bayık bi italya maçı olur..:/[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Mesaj tarihi:
bu italya maçlarını tv8 veriyodu ya noldu atv ye döndü birden[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
tv8 italya ligi maclarını veriodu...sanırım bu kupa finali oldugu icin atvde...spiker ii olsunda kanal ne olursa olsun...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
başlıyor maç...

edit: maç başlayamadan kavga başladı, karıştı biraz tribünler...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum

[Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 12 Haziran 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Abi 30.sn de Cassano anormal bi gol kaçırdı nası atamaz yaa ![signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein

[Bu mesaj Revenge tarafından 12 Haziran 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
inter attı 0-1[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
Ya bu Romada bi cenabetlikmi var ne var abuk subuk goller kaçtı sonra çıktı Adriano hayvan gibi vurdu astı,ne diyim çüş yani.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 12 Haziran 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
ADriano show istiyorum ben ya

adrıano ramses'i kırmıyor hattrick yapıyor (geleceği görüyorum)[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname!
msn => [email protected]
Mesaj tarihi:
Edit: girmedi :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein

[Bu mesaj Revenge tarafından 12 Haziran 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...