Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sedayla tanıştım

Suark

Öne çıkan mesajlar

Vallahi kendim için bu büyük olayı sıcağı sıcağına pati kardeşlerimle paylaşmayı istedim.
şimdi seda kimdir
Bir zamanlar dream tv de dj dir.En son sunduğu program "Happy Hours" dır.Sırf kendi orjinal tipi ve sufer sesi için dream tv izlemeye başlamıştım.
Bir istanbul Masalı adlı dizide Demirin Çıktığı yarışçı kızdır,lakin sesi kendinin değildir.
Olay nasıl oldu?
İstanbul'da izmire uçakla dönüyordum.cam kenarındayım 11-f sağ tarafta.Amcanın biri geldi,feci şekilde içmiş leş gibi kokuyor "burası 11-e mi" dedi?"ben cam kenarı istemiştim hay Allah"
"orası 11-e amca.emin olabirsin"dedim.Adam ısrar etti benim yerime geçmek için bende sert bi şekilde redettim.
Sonra aradan5 dk geçti,uçağın kalkmasına az var.Seda göründü ve 11-d ye oturdu.Kafamı çevirdim o oturuken göz göze geldik "BAM!" direk aptalladım.kafamı çevirdim suratımda garip bir gülümsemeyle =).
Ardından dua etmeye başladım "Allahım lutfen şu sarhoş adam cam kenarına oturmak istesin bir daha" 5dk sonra amca sordu ve ben direk "geçebilirsin amca dedim". :D.
Oturdum yanına
[tabi amca yol boyunca saçma sapan hareketler yaptı yok ikinizde lise mezunusunuz -ki arada en az 10 yaş var- ;ayarlasana kızı gibisinden saçma sapan diyaloglara girdi ki alkollu olduguna verdik onları yazmıcam]
-=ben
_=seda
-Dream tv'ydi değilmi?
_[gülümseyerek,aman tanrım one gulumseme öyle]Evet.
-Hıh tamam.Bende 10 dakkadır nerden tanıyorum acaba diyorum.[yalana gel]
_10 dakka ha?
-eheh evet.
Böyle başlayan muabbet yol boyunca surup gitti.Mest oldum mest ,çok tatlı sesi sufer inanılmaz mutevazi bir kız.eridim gittim
sizlede paylaşayım dedim..[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

ya bilmiyorum ki arkadaşım isimlerini.

bi kız vardı paso saçının modelini değiştiriyodu , sonra gitti yerini tiki bi kız geldı.[signature][hline]valandil ownz j0o!
she is the one that i adore
creed of my silent suffocation .

WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull

[Bu mesaj Head tarafından 14 Haziran 2005 13:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya isticektim sora okuzluk olur dedim.BOnus sedaaaa =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

=) Güzelmiş. Muhabbet ne alemde geçti yani öyle arkadaş oldum diyebilirsen harika[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe dışarda irtibat kuracak tel, adres falan almadıysan güzel bir anı olarak tarihteki yerini alır[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

Bu da iyiymis =) Zaten bu kadar uyesi olan patiden biri mutlaka unlu biriyle karsılasıcaktı eninde sonunda da seda akmanı beklemiyodum.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

Alsaydın iyi olurdu da artık gecmis galiba keske demenin anlamı yok =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...