Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Bonecrusher, 14 Haziran 2005 20:15 tarihinde demiş ki: jaina güzel kızdı, böyle biraz içine kapanık dururdu ama çok severdim. lol yahu wc3 heroları arasında en dandik suratlardan birine sahipti, iğrençti hatta. suratı iğrenç olmayan zaten çok az sayıda karakter vsrdı motorun rezilliğinden ötürü.. esas şimdi güzel olmuş ama bütün heroların boyları büyük herhalde ayırt edilebilsinler diye öbür npc'lerden raid esnasında.. thrall da ufak tefek birşeydi mesela. tyrande'yi bir ara çekip göstereceğim o da bayağı büyük.. puma o npc ile ilgili henüz hiçbir quest yokmuş, yamalarla birşey ekleyecekler herhalde. ama lvl 40 haliyle esaslı bişi olduğunu sanmıyorum.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 nesi iğrenç be, böyle cute bi suratı vardı.şimdi süs gibi bişiy olmuş. bloodhoof ise cairne in ailesindendir, cairne in bir oğlu olduğuna göre samantha da karısı olsa gerek.[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yani ille rezil olmak istiyorsun, buyrun size wc3'ten 'cute' jaina..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 tmm cute yanlış bi terim oldu ama forum içeriğine uyacak şekilde ancak öyle ifade edebiliyorum.. valla o tipi beğenmiyorsan sana diyecek bişiyi bulamıyorum yanda thrall var onu al o zaman, hem senin char female di iyi anlaşırlar hehe.[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: arcane, 15 Haziran 2005 07:17 tarihinde demiş ki: tmm cute yanlış bi terim oldu ama forum içeriğine uyacak şekilde ancak öyle ifade edebiliyorum.. valla o tipi beğenmiyorsan sana diyecek bişiyi bulamıyorum yanda thrall var onu al o zaman, hem senin char female di iyi anlaşırlar hehe. yav arthas ne oldu (bak isminide yanlış yazmışımdır) veya arcdruid malfurion!a onu göremedim ölmedi dimi o...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 arthas lich king ile venom-eddie broke gibi duo oldu, frozen throne'da kayak yapıyorlar simbiotik.. malfurion akşam yemeğini fazla kaçırmış halen uyanamadı.. benim alıp veremediğim yok ki wow'daki herolarla, wc3'te iğrenç görünmeyen neredeyse tek karakter maiev'di. onu wow'a koyarlar diye beklemiştim ama emici blizzard öldürmüş diye haberini aldım.. neyse konuya geri dönelim, senin açtığın karakterleri de gördük, nekrofilinin doruklarında geziyorsun hehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ehue, şartlar zorladı.neyse en azından hakkıyla ölü at alıp biniyoruz, my little pony e değil haha. maiev de en rezil herodur wc3+ tarihte görülmüş.bi de çok önemli bir şahıs değil kendisi, sadece bir warden.[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 epic inciler döküyorsun bu sabah: "sadece bir warden" thrall'ın hayat süresinden 200 tanesini illidan'ı bekleyerek geçirmiş, tyrande gelip asıp kesip kaçırmış, tekrar yakaladıkça birileri kendi şahsi menfaatleri için elinden kurtarmış. frozen throne'da bencillik fışkırmayan tek karakter oydu herhalde, hafiften oynattı garibim ama oynatmayacak kimse yoktur o kadar bencilin arasında.. ha ayrıca en rezil hero olduğu için mage'lerin imza spell'i blink.. sinister strike da shadow strike'ın uzantısı değil tabii, gökten zembille inmiş.. maiev xp'lerde 100+ lvl avatar of vengeance olarak karşımıza çıkarsa bu mesajını imza yapacağım hehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 [signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yuh biz daha karakterlerin nede olduğunu soruyoruz adam gidip kesiyor ...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 heh yavaş kesin, sadece guardıyla filan uğraşmak demek değil çünkü, 15k cp'yi almanızı istemeyecek ya da gururuna yediremeyecek oyuncular da akın eder.. :) lord fendragon, tyrande, bronzebeard ya da mekkatorque'a saldıracak olsalar dünyanın öbür ucundan yardıma giderim şahsen.. fakat işin ilginç tarafı bizim babasının yerine vekillik eden king anduin lvl 5.. :-p xp'lerde babası dönse ya da kendi büyüse bari.. ekleme: ha puma fender dedi de, ona yardıma gitmem. kesebilirsiniz o züppeyi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 15 Haziran 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Vicious, 15 Haziran 2005 07:21 tarihinde demiş ki:arcdruid malfurion!a onu göremedim ölmedi dimi o... oyunun kitapçığında malfurionun "emerald dream"de kaybolduğu yazıyordu.onun yerine şimdilik Fender Staghelm bakıyor vekil hesabı.Darnassus'un kuzeyinde druid teacherın olduğu ağaçevin en tepesinde bulabilirsin fenderı...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 adam lvl 12 lutfen, bu arada gercek kralı bi questte kuratrıyosun, Bide ss de mnesaj var "bi fireball atımm %99 kaldı diye" adam gidip 1 dmg versen bile %99 hp gösteriri =) nsamıyorum thrallın öleceğini ya ben baya bi sure, anca hileyle hurdayla butun alliancear başka bi şehri savunmaya zorlanıp sorna buharey diye 80 rogue thrall'ıa ambush yaparsa falan.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 birileri çeşitli sunucularda öldürmüş neredeyse her heroyu da galiba yazdıklarına göre tyrande'nin 62800 hp'si mi ne varmış. adamlar ancak pazar sabaha karşı kimseler yokken filan basmışlar ancak. yoksa 80 kişiye 40 kişi karşılık verse dağılırlar gene.. lvl 5 anduin wyrnn, daha dün gördüm kralı..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hmm nedense benim aklimda 12 diye kalmış, grind etmiş bizimki anlaşılan, fdoğrudur ben gitmem o veletin yapına pek, citizen itizen nerde citizen'ın oluyorm ben senin veled.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Jaina Görev Başında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 cuce 12 dediğin veledin yaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 beta testar zamanında Thrallı bastılar catır catırda kestiler bizde bişi yapamadık :P acayip kalabalık geldi adamlar.[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 700 kişi gelirse keserler tabii 20-30 kişi adamlar onyxia'yı bile kesiyorlar, Thrall'ı mı kesemiyecekler? ha önlem amacıyla ekstra lvl 60 guardlar diktik oraya, orası ayrı.[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 aheuhue yanlız eternalın laf çok komik "bi fireball attım %99 kaldı" cücenin dediği gibi 1 vursanda öyle gösteriyor.bide şey var tabi if it bleeds we can kill it :-P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Şu ana kadar yayınlanan bütün ss lerdeki herolar(Thrall hariç) çok rezil olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Bonecrusher, 15 Haziran 2005 19:14 tarihinde demiş ki: 700 kişi gelirse keserler tabii 20-30 kişi adamlar onyxia'yı bile kesiyorlar, Thrall'ı mı kesemiyecekler? ha önlem amacıyla ekstra lvl 60 guardlar diktik oraya, orası ayrı. yok bone o kadar degildi. hmm yani 30lu gruplanmış 2 guild gelmişti. sonr alttan yazı geçti "goşuunn tralı yiyolar" diye bizde toplandık geri püskürtmek için 20-30 u geçti en sonunda içeri ve hiçte uuzn sürmedi thrallı yemeleri :) bana kalırsa o odada bi tugay 60lık guard olması lazım. mantıken yani. adam coban degilki kardeşim warchief.[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ona bakarsan ogrimmarda yaşayanlar için ev yok.. hep shopkeeper binaları şöyle bikaç adamın evine gidip satış felan yapsam, tave tencere.. güzel olurdu netekim.[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 High Priestess of the Moon, Tyrande Whisperwind 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Yeni honour gouardlar baya koyuyo ya, zplash'lı zlpash'lı, sthealt de yemiyolar.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar