Tarantababu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 4. evren 4:217:10 dayım acilen deteurium ihitiyacım var bi el atsanız minnettar kalırım.BORÇ 2500 kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 normalde gönderirdim ama gidiş 4 saat dönüş 4 saat çok uzaksın bna :/[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 siteyi acamadım ben eheh acıyosunuz dimi siz gariplige bak[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 wohahaha işte ayı tuzağı böyle kurulur :D Savasi savunan taraf kazandi! Saldiran taraf toplam 1465000 ünite kaybetti. Savunan taraf toplam 156000 ünite kaybetti. Su an bu alan koordinatlarinda bulunan : 325800 Metal ve 152100 Kristal. Bir Ayin ortaya çikma sansi 4 % [signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 nasıl oldu ki o? adam o kadar ağır kaybedeceğini bile bile sana nasıl girdi? casus atmadan mı geldi, naaptı[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 filonu yolluyosun adam gelmeden 1-2 dkaka once gelcek sekilde herhalde..[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 abi oyuna girdim öle ahm şahım bişe deil ya hatta oyun komik iptal etmek inşa etmek seçili mesajı silmek tüm mesajları silmek eheauhe[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya 8:EVRENDE olan yokmu yaa ittifak arıyoruum.... hadi poati ittifakı kkuralıım =))))))))))))[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MetaxaMafia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 lan korax ayıyı yakalayıp ne yapacan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 evren 2 de bi damızlıklar var...aklınız durur bi gidişte 200k madde alıyosun yeminederim.gemiler doluyo taşıyo.bi de 3 kere saldırma sınırı var,oooohh ihya oluyorum ben şahsen.evren 2 de 3. galaksideki arkadaşlara duyrulur...heheh[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. [Bu mesaj -tnG-Portnoy tarafından 13 Haziran 2005 02:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Butun evrenlerde ve o.game.org da TURKS ittifagindayim. ittifak arayışında olan patileri burayada bekleriz...[signature][hline]Now I lay down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I awake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: LiquiD, 12 Haziran 2005 04:15 tarihinde demiş ki: nasıl oldu ki o? adam o kadar ağır kaybedeceğini bile bile sana nasıl girdi? casus atmadan mı geldi, naaptı şöyle oldu,adam sonda attı,3 gezegenime,ve baktı sömürgemin savunması zayıf buraya girmeye karar verdi.Sömürgem 6. gezegen ana gezegenim 12. gezegen.Yani komutalar 40 dakikada sömürgeme gidebiliyor.Adam saldırmaya başladı tam 1 saat 40 dakika vardı.Tuzağı kuracağım için öncelikle direk geri dönüşümcüleri yolladım.Tam savaşın gerçekleşmesinden 1 dakika sonra geri dönüşümcüler gezegene varacak ve savaştan artanları toplicaktı.1 saat bekledim,1 saat sonunda öyle bi zamanlama yaptımki,filoyu sömürgeme doğru yola çıkardım.Filom oraya yerleştikten 50 saniye sonra saldırı gerçekleşecekti.Adam son bi sonda atmayı ihmal etmedi,tabi komutalar yerleşmeden önce.Sonra gemiler yerleşti ve adamın bütün filo güm.1 dakika sonrada 1 tek çöp bile kalmadı,geri dönüşümcüler hepsini toplayıp gezegene doğru yola çıkmıştı bile :D işte biz buna ittifak içinde ayı tuzağı diyoruz. Couzens'lerle savaşa girdik sonumuz hayrola,adamlar daha 1 tek darbe indiremedi bize,bizim indirdiğimiz darbenin haddi hesabı kalmadı 6 saattir.Adamlardan 2 kişinin filoları gitti,10 kişi kadarınında gezegenleri yağmalandı.2. günde toplam 100e yakın saldırı düzenledik,çok hırpalanacaklar..[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 enayi couzens malı baldan tatlı :D Savasi saldiran taraf kazandi! Ele geçiriyor 390305 Metal, 291204 Kristal ve 99852 Deuterium Saldiran taraf toplam 12000 ünite kaybetti. Savunan taraf toplam 1399000 ünite kaybetti.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 offf sinirim bozuldu gene.. mal adam 145 tane komuta gmeisiyle neden dalar ki? gene filo basıcaz 0 dan offffffff[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Korax, 13 Haziran 2005 05:33 tarihinde demiş ki: enayi couzens malı baldan tatlı :D Savasi saldiran taraf kazandi! Ele geçiriyor 390305 Metal, 291204 Kristal ve 99852 Deuterium Saldiran taraf toplam 12000 ünite kaybetti. Savunan taraf toplam 1399000 ünite kaybetti. valla allah o ittifaktan razı olsuın oyuna başladığımdan beri desteklerini hiç eksik etmediler...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben daha asker bilem yapamadım ehehe[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Savasimle tanışana kadar ogamei hırsla oynuyodum. 3. evrendeyim biraz geç başladığım için gelişmem uzun zaman aldı savunma yapmak istedim başta ondan ordu yapımım da gecikti şu an 12k puandayım ama devam edesim yok pek sadece boş durduğum için oynuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 lethe,geceleri yatarken filonu somurgene %10 hızla falan gonder zamanlama yap boylece adam dalsada filonu kaybetmezsin.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 5. evrende iddalıyım :D[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gewseksew Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bende nie sayfa acilmio dün geceden beri zaman asımına ugradi dior ama geri kalan bütün sayfaları sakır sakır acior ogame ile ilgili bi sayfa bile acmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 abi firefox veya opera filan kullanm[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 abi of, en çok deuttan çekerim sanıyordum oyuna başlarken, ama yok, kristal tam kanserlik. bi koloni gemisi kurucaz, günlerdir çile çektim be, 1.5k kaldı 20k'ya, geçmek bilmiyor.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 madenlerinin lvlı düşük demekki? koloniyi kur rahatlarsın ordan nakliye yapa yapa atıyo. (esas solar enerji santralini lv20+ yapmak kanserlik)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar