KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: KillJoy, 28 Mayıs 2005 17:40 tarihinde demiş ki: 4. evren Samuell 4:187:4 5000 deu, 20000met , 5000 kri yollayabilir misiniz? eee arkadaşlar?:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 evren 2 de kimler var??[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 korax sen kaç evrende birden oynuyosun? 2 den fazlası bayıyor beni[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Arkadaşlar bana çok sayıda Kristal ve yaklaşık 10k deterium gönderirmisiniz Hepsini ödiicem söz =) HiperUzay iticisi 3 yapmam lazım 40k metal 80k kristal 24 deterium istiyor. Şaştım kaldım. pf ![signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bu solar uydu nedir yaw?enerjiyle ilgili galiba.çok işe yararmı?[signature][hline]Para kazanmak için üye ol! başka bir para kazanma sitesi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 50 enerji puanı getiriyor. Savaş sırasında patlıyorlar pek bi işe yaramıyor açıkcası[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bende her evrende 1 tane actım.Hepsıde 2-3 saatte 1k metal getiriyorum emin adımlarla ilerliyorum.Hafta sonuna birinci olurum herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 1 tane solaruydu nun getirdiği enerji; gezegenin maximum sıcaklığı/4 + 20 olarak hesaplanıyor. yani maximum sıcaklıgı 60 olan gezegene 35 enerji verir. bide sömürge atarken sistemdeki 5-6-7 ye yollayin.en yüksek buralarda cikiyor.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Saldiran Acolyte Tip B.Nakliye Kruvazör göster. 2 9 silahlar: 7 560 kalkanlar 37.5 75 Zirh 1800 4050 Savunan ETA Group yok edildi Savasi saldiran taraf kazandi! Ele geçiriyor 18552 Metal, 19503 Kristal ve 2463 Deuterium nih nih nih =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ohannesburg=) kristal istioruz b@b da k3nk pls=))) harbi istiorum bu arada Baldassare 4:210:8[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 helal blackchaos.1:59 u doldurmuşun zaten.ne tesadüf benimde kristale ihtiyacım var:D4:213:9[signature][hline]Para kazanmak için üye ol! başka bir para kazanma sitesi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Deluna, 29 Mayıs 2005 19:37 tarihinde demiş ki: Bende her evrende 1 tane actım.Hepsıde 2-3 saatte 1k metal getiriyorum emin adımlarla ilerliyorum.Hafta sonuna birinci olurum herhalde :) sadece ekonomiyle birinci olunmuyo :D yağma yapmak şart 24 saat yağma yaparsan 1. rahat olursun.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ehu bu savaş sonucu nedirki :D benim toplam 300k hammadde aldığım savaş sonuçları oluyo tabi bulduğun adamada bağlı. Düşük savunmalı kekolar bırakıyo bazen yada cezalılar. Filo iyi gerçi 50 komuta oldu ehuh[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Buarada evren 7 Terror ittifağı kuruldu.Beklerim.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Hocam valla üst üste 2 kez saldırıya uğradım tüm filom gitti (30 kru 70 Ağır avcı ) Şimdi 10 tane kruvazörle dalıyoruz millete işte Komuta Gemisi için kasıyorum. Toparlanıyım gönderirim.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Saldiran Acolyte Tip B.Nakliye Kruvazör göster. 3 11 silahlar: 7 560 kalkanlar 37.5 75 Zirh 1800 4050 Savunan punk yok edildi Savasi saldiran taraf kazandi! Ele geçiriyor 30695 Metal, 36926 Kristal ve 12478 Deuterium NİHAHAHAH[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 pff saldırmışlar okuldayken hay ben bu ogamein :D neyse devam[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 wahahah :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 eee paticik ittifakı var diye geldik evren 7 ye.. bulamadım valla.. yoksa kuralım hemen?[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 vardı kimse gelmedi bizde terror ittifağına dönüştük. daha sistematik bişekilde :D 7 kişiyiz katıl istersen. Terror Ailenizin teröristleri :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ooo Ogame buraya kadar gelmiş :D ne mutlu ben evren 2 de T.A.T ittifağındayım. Orda Paticik varsa pm atin. Sevinirim. Yoksa 5000 puan üstü herkeze acık bir itifak beklerim :)[signature][hline]*!foRza ßjK * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Offf ulan 160k Kristal 48k döt lazım hiperuzay iticisi 4 yapmak için Yoksa komuta gemisi olmuyor. ben nerden bulcam bunları :([signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Küçük Nakliye Gemisi 3 azami Büyük Nakliye Gemisi 23 azami Hafif Avci 67 azami Kruvazör 46 azami Komuta Gemisi 225 azami Koloni Gemisi 1 azami Geri Dönüsümcü 65 azami Casus Sondasi 6 azami Solar Uydu 20 Muhrip 2 azami filom nası :) ama kaldiramiyorum deut yetmiyor o ayrı.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Arama yaparak para kazan Surf yaparak para kazan(otomatik surf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 3er 3er roket sallamak lazim sana :P[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar