skyly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: SM0KE, 27 Mayıs 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Evren 3 de yardım isteyenler olursa haber etsin burdan. Evren 4 de yeni bıraktım oyunu çünkü iki evrende oynamak aşırı zamanımı alıyordu ama eğer Evren 7 açılırsa ve orada =0= ittifakı kurulursa başlarım. Tamam ne zaman acilir acaba 6 daha tam dolmadı?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 7 açıldı zaten :) sanırım dün gece[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu ben açtım zati :)))[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yok mu bana yardımcı olabilecek bizim klandan bir delikanlı?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 kaçıncı evren?[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 1.evrende krallar gibiyim =)[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Nukem_Verite, 28 Mayıs 2005 15:40 tarihinde demiş ki: 4. evrende hammadde gönderin hulen! Ne istiyorsun? ve kordinatları verirmisin[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 4.Realm,yardım ederseniz çok teşekkür ederim,sadece 1000 er lazım her birinden,elinde fazla olan verir heralde : ) 4:197:6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 4. evren Samuell 4:187:4 5000 deu, 20000met , 5000 kri yollayabilir misiniz?[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 4. evren. fazladan ne varsa artık :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 5000?! 20000?! : ) heralde bir yerden sonra aşıyor oyun,ben daha tershaneyi zor yaptım insanlar 20000 hammadde yapıyor heyt be : ) 4:197:6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Baldassare 4. evren 4:210:8 deuterium gönderirseniz 5000 arasında falan cok olur[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Smoke ayrıntılı bilgi için saol.şu an metal:8,kristal:6 deut da 5 oluyo.bu da bitince robot fln yapıp sömürgeler kurmaya başlıyacam inşallah..[signature][hline]Para kazanmak için üye ol! başka bir para kazanma sitesi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 acaba oyunu ıı bılenlerın teknık ve tecrubelerını paylastıgı bı topıc yapsak nası olur faq benzerı(cok duzgun bı benzetme olmadı ama ıdare edin :)) ?[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Acilen metale ihtiyacım var arkadaşlar..Gönderenlere çok müteşekkir olacağım..4.Realm 4:197:6[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 valla ben gonderırdımde tersanem yok olsa bıle 300 metal sana pek yararmı bılmıyorum :D[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ahaha herkes bişi istiyo teklif eden kimse yok :D[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 lan cok cimriymis bızımkıler puuu :)[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Freya, 28 Mayıs 2005 19:05 tarihinde demiş ki: 5000?! 20000?! : ) heralde bir yerden sonra aşıyor oyun,ben daha tershaneyi zor yaptım insanlar 20000 hammadde yapıyor heyt be : ) 4:197:6 ehuhue bu neki ben sırf nanit için 1.000.000 metal 500.000 kristal ve 100.000 deut kastım :D Allahtan ittifağım var olmasa ne olur kimbilir.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Kronosh, 28 Mayıs 2005 15:45 tarihinde demiş ki: 1.evrende krallar gibiyim =) hıhı tabi 5 tane multi account ile dimi.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Valla bizimde ittifağımız var 4.Realmda ama...: )[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hmm ittifakta 4. müşüm. :=) valla üst üste 2 kez saldırıya uğradım eğer onlar olmasaydı şimdi 1. olurdum sizide hammadeye boğardım ama yaklaşık 2k puanım gitti[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bende hepsinde birer tane actım 4. evrende Anakin Solo nickim banada gonlunuzden ne koparsa metal,kristal ve deut yardımı yaparsanız sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ehh. ben mineral istemiyoru mama savunamlarınızı ve yerlerinizi yzarsanız sevnirim.. 41 komuta gemisi geldikten sonra toparlanmak lazım :).. baştan kuruyoz filoları[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 4. evren 3:262:11'e her türlü yardımınız bekleniyor efenim. adamın teki dağıttı beni zaten.. :([signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar