Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ben 5.evrendeyim hatta bugün yeni saldırı yedim of of[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Evren 6 da ittifagimiza herkesi bekleriz. Ittifak tagi Psy. Simdilik ittifak siralamasinda 38.yiz. saygilar : )[signature][hline]Im tasteless, there's beauty in strange places Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hala bekliyoruz klana girmek için :)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 girdim deniyorum nası bişeymiş :)[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 4.evren herkesi beklerim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Benide alın yav başvuru yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Naa, 24 Mayıs 2005 13:57 tarihinde demiş ki: wowdan vakit kaldıgında bakıyorum. Boşa vakit kaybı. Nasılsa bi halt anlamıyosun... [signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... [Bu mesaj Rotweiler tarafından 25 Mayıs 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Borbag, 24 Mayıs 2005 22:30 tarihinde demiş ki: 200 küsür puadayım zaten kimsenin iliştiği yok (nedense) 1800 puandayım 1700 e akda rkimse dalmadı baktım saldıran var kydum 30 agır lazeri bi kalkan kubbesini.. kimse gelmiyo artık.. erken maden kasın.. millete iliştirmeyin kendinizi büyük nakliye ile malları kaçırın her 30 dakkada bir oyuna bakın.. süper gelişiyosunuz (en son evren 1 e başladım en iyi ordayım)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 1-2-3-6 herkesleri beklerim :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bıraktım ben oyunu sokarım böyle oyuna lan tam toparlanıyorum gene dalıyorlar böyle iş mi olur loo 557 puan gitti[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 6. evrende kapımız açık herkese. dost ittifak olmak isteyenle dost da olabiliriz. ittifağımızın tagı : KONFED[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 4 dedik geldik pati ordamı şindi?[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ben de 4 e geldim neredesiniz, nasıl giricez pati klana birileri de başlangıç için falan fikir beyan etse ne yapacagımız konusunda[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Arkadaslar hemen paticik ittifagini kuralim evren 4 ve 5 teyim 7 acilincada herkes onda kassin bastan fresh start yapalim[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 gittim paticige de request gönderdim maddi manevi desteğinizi cekmezseniz cok sevinicem bu arada tersane nereden kuruluyor[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bende yeni kayıt oldum.girelim bakalım pati klanına.evren 4 e girdim bu arada[signature][hline] [Bu mesaj Tuor_annare tarafından 26 Mayıs 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 evren4 bakın gral (baska evrende oyanmıyorum:) )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 karıştı=) baldassare char ismi(lusignan gezegenin ismiydi) [signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. [Bu mesaj Zaugna_Khaldun tarafından 26 Mayıs 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Şu anda en yenisi evren 6 yenileri bir oraya toplasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Zaugna_Khaldun, 26 Mayıs 2005 18:01 tarihinde demiş ki: gittim paticige de request gönderdim maddi manevi desteğinizi cekmezseniz cok sevinicem bu arada tersane nereden kuruluyor Robot fabrikasının 2. kademesini kurman gerekiyor. Arkadaslar 6. evren pati açılmadan önce vardı o yüzden organize bir şey yapmamız mümkün değil. Şansımızı 7 de deneyelim diyorum...[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 4 te pati zaten var ve yarı organize olmuş,Bone dönerse ittifak tekrar canlanacak çünkü kabul edilecek çok insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bu arada ben oyunda yeni başladım habire madenlere abanıyom.metal madeni lvl 4,kristal madeni lvl 1,solarenerji santrali de lvl 4 oldu.böle devam edeyimmi yoksa başka şeylerde yapcakmıyım?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Kristali arttırıp,deiterium kurarsan güzel olur.Çünkü robot hedehödösü ve dolayısıyla tershane için deiterium gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Evren 3 de yardım isteyenler olursa haber etsin burdan. Evren 4 de yeni bıraktım oyunu çünkü iki evrende oynamak aşırı zamanımı alıyordu ama eğer Evren 7 açılırsa ve orada =0= ittifakı kurulursa başlarım.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Tuor_annare, 26 Mayıs 2005 20:18 tarihinde demiş ki: bu arada ben oyunda yeni başladım habire madenlere abanıyom.metal madeni lvl 4,kristal madeni lvl 1,solarenerji santrali de lvl 4 oldu.böle devam edeyimmi yoksa başka şeylerde yapcakmıyım? Metal 8 Kristal 6 Deut 5 ve gerektiği kadar solar yapana kadar başka birşeyle uğraşma. Ekonomi oturmaya başlayınca koloni gemisi çıkartmak için gereken teknolojileri ve binaları yap. Çıkabildiğin en kısa zamanda koloni çık. Başlarda ordu kasma çünkü hali hazırda devam eden evrenlere girdiğin için etrafındakiler kuvvetle muhtemel senden güçlülerdir. Çıkabildiğin her mümkün anda koloni çık ve kolonilerde hazırda bir veya iki büyük nakliye beklet. Önce yayılabildiğin kadar yayıl ve ekonomine yoğunlaş. Eğer oyuna günde çeşitli zamanlarda 5-6 kere girebiliyorsan savunma yapmak yerine sana saldıranlar için madenlerini kaçırma yöntemine başvur. Evren 3 de yardım isteyenler olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıırm.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar