dark_dragon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 sizce red hot chilli pappers in en iyi we en eylenceli videosu hangisi benim gorusum ____-cant stop-______ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 californication[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 En çok hoşuma giden klipleri Scar Tissue...Adamlar nereye gittiklerini bilmiyorlar , almışlar başlarını vurmuşlar kendilerini yola...Sözler de pek bir anlamlı , pek bir ağlatıcı , mendil buldurucu...Frusciante'ın slide la takılması şarkıyı benim için göklere yükseltmiştir...Neyse işte Scar Tissue diyorum (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Eternal, 21 Aralık 2004 20:11 tarihinde demiş ki: californication +1[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 fortune faded[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Can't Stop[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Videolarını hiç izlemedim mtv izlemediğim için ama bence en güzel şarkıları easily,scar tissue,otherside,aeoroplane[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Scar Tissue bende ayrı bi yeri var.. :) +1[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Scar Tissue +1 Çok güzel süper.. Bu arada düşük hızlarda en iyi performans veren zoom diğildir mama.. :) örende gel ;)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian-------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Fortune faded ve scar tissue[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 cant stop[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Paladin (level 69) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: HymnOfChuck, 21 Aralık 2004 20:15 tarihinde demiş ki: En çok hoşuma giden klipleri Scar Tissue...Adamlar nereye gittiklerini bilmiyorlar , almışlar başlarını vurmuşlar kendilerini yola...Sözler de pek bir anlamlı , pek bir ağlatıcı , mendil buldurucu...Frusciante'ın slide la takılması şarkıyı benim için göklere yükseltmiştir...Neyse işte Scar Tissue diyorum (: evet cidden o klip çok güzeldi bi de kırık dökük gitarlarla solo atıyolardı[signature][hline][ quote ]ya arkadaş anlatmıştı bide aklıma geldi gene bir minibüs şöför ve hafif cıngar çıkaran tipten bir kadın -oğlum para üstünü yanlış yollamışn -fazlaysa geri ver teyze -ne teyzesi be adama bak! istemiorum paranı maranı hem eksik para ver hem teyzede pek saygısız bu gençler -abla sus allahını seversen akşam akşam -cevap verme be (şöför hızlanır sinirli haliyle) -çocuğum yavaş gitsene (aynı kadın) -niye? -öldürceksin olm hepimizi niye si mi var -sanki ölünce arkandan ağlayan olcak :) bütün minibüs iptal tabi [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 californication 2. olarak ta otherside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rockroyality Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bence en iyi videoları otherside eğlenceli olarakta by the way..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Other side yada scar tissue klip olarak scar tissue[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 otherside güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Otherside +1[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Bu Arada RHCP nin Times Meydanında verdiği konserin, Californication Videosunu arıyorum, arada dreamtvde de çıkıyor. Nerede bulabilirim p2p lerde rastlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 o konserdeki californication solosu cok iyi yaa bende cok aradım bulamadım onu[signature][hline]iyilerin :) dostu lay laya laa kotulerin :hrr: düşmanı nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 by the way.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pvh_pvh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 1-otherside 2-can't stop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 can't stop[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Sırf o solo için arıyorum zaten=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 heh sorum olcak şimdik hani sahilde gitar mitar çalıolar güneş batışı eşliğinde o sarkının adı neydii??[signature][hline]it feels good to know you are mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 road trippin sanrım estella[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar