dark_dragon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 sizce red hot chilli pappers in en iyi we en eylenceli videosu hangisi benim gorusum ____-cant stop-______
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 californication[signature][hline]we modify worlds
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 En çok hoşuma giden klipleri Scar Tissue...Adamlar nereye gittiklerini bilmiyorlar , almışlar başlarını vurmuşlar kendilerini yola...Sözler de pek bir anlamlı , pek bir ağlatıcı , mendil buldurucu...Frusciante'ın slide la takılması şarkıyı benim için göklere yükseltmiştir...Neyse işte Scar Tissue diyorum (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes...
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Eternal, 21 Aralık 2004 20:11 tarihinde demiş ki: californication +1[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock:
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 fortune faded[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Videolarını hiç izlemedim mtv izlemediğim için ama bence en güzel şarkıları easily,scar tissue,otherside,aeoroplane[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
trapt Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Scar Tissue bende ayrı bi yeri var.. :) +1[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep
obacan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Scar Tissue +1 Çok güzel süper.. Bu arada düşük hızlarda en iyi performans veren zoom diğildir mama.. :) örende gel ;)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Fortune faded ve scar tissue[signature][hline]Beş Hececiler
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 cant stop[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Paladin (level 69)
duende Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: HymnOfChuck, 21 Aralık 2004 20:15 tarihinde demiş ki: En çok hoşuma giden klipleri Scar Tissue...Adamlar nereye gittiklerini bilmiyorlar , almışlar başlarını vurmuşlar kendilerini yola...Sözler de pek bir anlamlı , pek bir ağlatıcı , mendil buldurucu...Frusciante'ın slide la takılması şarkıyı benim için göklere yükseltmiştir...Neyse işte Scar Tissue diyorum (: evet cidden o klip çok güzeldi bi de kırık dökük gitarlarla solo atıyolardı[signature][hline][ quote ]ya arkadaş anlatmıştı bide aklıma geldi gene bir minibüs şöför ve hafif cıngar çıkaran tipten bir kadın -oğlum para üstünü yanlış yollamışn -fazlaysa geri ver teyze -ne teyzesi be adama bak! istemiorum paranı maranı hem eksik para ver hem teyzede pek saygısız bu gençler -abla sus allahını seversen akşam akşam -cevap verme be (şöför hızlanır sinirli haliyle) -çocuğum yavaş gitsene (aynı kadın) -niye? -öldürceksin olm hepimizi niye si mi var -sanki ölünce arkandan ağlayan olcak :) bütün minibüs iptal tabi [ /quote ]
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 californication 2. olarak ta otherside
rockroyality Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bence en iyi videoları otherside eğlenceli olarakta by the way..!
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Other side yada scar tissue klip olarak scar tissue[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati
screamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Otherside +1[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Bu Arada RHCP nin Times Meydanında verdiği konserin, Californication Videosunu arıyorum, arada dreamtvde de çıkıyor. Nerede bulabilirim p2p lerde rastlayamadım
duende Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 o konserdeki californication solosu cok iyi yaa bende cok aradım bulamadım onu[signature][hline]iyilerin :) dostu lay laya laa kotulerin :hrr: düşmanı nihahaha
geffen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 by the way.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] kalhiae
Abus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 can't stop[signature][hline]Love is Divine
Estella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 heh sorum olcak şimdik hani sahilde gitar mitar çalıolar güneş batışı eşliğinde o sarkının adı neydii??[signature][hline]it feels good to know you are mine
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 road trippin sanrım estella[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Öne çıkan mesajlar