Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Su içemiorum

Hardter

Öne çıkan mesajlar

bende içmiyorum pek su, cay, kahve, kola, bira.

ha ama sorsan en fazla 1-1,5 haftada bi 20 lt lik bidon bitiyotabı yanındada bi paket cay bi kavonoz kahve.

baka bi deyişle direk su kullanmadan öküz gibi sıvı tuketiyorum.

hoş gecen ay den beri üşeniyorum su siparişi vermeye musluk suyuyla cay demliyorum kahva yapıyorum, artık hiç su içmiyorum.

hiç derken hiç, sıfır, dana gözü.
gecenelrde bi bardak içtim tadı bi hoş geldi özlemişim.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xueshen, 10 Haziran 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
yanlız zararlıdır sorun sonradan çıkar.

ondan korkuorum zaten gunde 2 lt su ıcılmesı gerekıor ama cola fılan varken su mu dıorum mesela susuyorum anne kola verırmısın dıorum evdekı sıselerın resmını ceksem gülmekten ölürsünüz :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç canın istemese bile günde en azından 1 litre su iç..

İlaç içeri gibi iç ama iç, midene dokunmaz. Vücudun en çok ihtiyacı olan şeyi vücuda vermiyorsun, ileride çok büyük problem çekersin..[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

kola fanta ıcmekten bıraz sekere bagımlılık gıbı bırsey olusmus olabılır.Super sıze me de ızlemıstım adam artık mc yemedımı mutsuz oluyordu şeker sevıyesı yuzunden.Sende de aynı durum olabılır.Su içmeye başla bır an once.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hardter, 10 Haziran 2005 03:36 tarihinde demiş ki:
Arkasdaşlar su hıc ıcmıorum neden bılmıorum ama 2 yıldır su ıcmıor arada sırada arkadasların evınde fılan sureklı kola fanta fılan neden olabılır?

sen tez elden git su iç kendini alıştır tadı ne kadar garip gelirse gelsin canın bişi içmek istediğinde su iç.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 10 Haziran 2005 12:56 tarihinde demiş ki:
Tadı geçtim zaten ben susadığımda su dışında hiçbişi almıyo o susuzluk hissini :)

+1[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
"Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !"
My Space
Countdown to OKS
Sosyal ağlarda paylaş

bir ara bende böyleydim her zaman kola içerdim abartmıyorum sabahlari bile içerdim çok güzel oluyordu.Ya abi ilaçı bile su ile değil kola ile içerdim. Yani şöyle diyim coca colanin tüm eşantiyopnlari bardak , tabak, oyuncak, radyo vs vs herşeyi var yani okdar içerdim (:Ama Bir gün geldi böyle bir anda bu kola isteği bende yok oldu o gün bugün hep su içiyorum zaten evde bi ayran var bide su bi dışarı çıkınca yemeklerde içiyorum oda nadiren oluyo.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System
Sosyal ağlarda paylaş

ilacı kola ile içersen geberirsin. Asprinle kola içenlerin hepsi öldü şimdiye kadar... yaa...ya....[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
"Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !"
My Space
Countdown to OKS
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...