Hardter Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Arkasdaşlar su hıc ıcmıorum neden bılmıorum ama 2 yıldır su ıcmıor arada sırada arkadasların evınde fılan sureklı kola fanta fılan neden olabılır?[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bende içmiyorum pek su, cay, kahve, kola, bira. ha ama sorsan en fazla 1-1,5 haftada bi 20 lt lik bidon bitiyotabı yanındada bi paket cay bi kavonoz kahve. baka bi deyişle direk su kullanmadan öküz gibi sıvı tuketiyorum. hoş gecen ay den beri üşeniyorum su siparişi vermeye musluk suyuyla cay demliyorum kahva yapıyorum, artık hiç su içmiyorum. hiç derken hiç, sıfır, dana gözü. gecenelrde bi bardak içtim tadı bi hoş geldi özlemişim.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 yanlız zararlıdır sorun sonradan çıkar.[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: xueshen, 10 Haziran 2005 03:48 tarihinde demiş ki: yanlız zararlıdır sorun sonradan çıkar. ondan korkuorum zaten gunde 2 lt su ıcılmesı gerekıor ama cola fılan varken su mu dıorum mesela susuyorum anne kola verırmısın dıorum evdekı sıselerın resmını ceksem gülmekten ölürsünüz :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 tadını da unutmuşsundur şimdi suyun :P su iç ya ne kolası ne kahvesi ne şusu busu ? bak "su gibi aziz ol" sözü de var...demek ki su bi aziz...ama kolanın azizliğini duymadım hiçbiryerde...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 kola içme o kadar, midene yazık valla.[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 böbrek hastasi biri olarak diyorumki su için gunde en az 4 pet şişe ufak min bu yani sicarsiniz ilerde demesi benden gerci ben içkiden hasta oldum ama sizin biliceniz iş.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 toroslardan su getirem o zaman ic:). ne vitaminler var su da bi bilsen ahh ah.simdi saysam elim yorulur...ole yani.bence mesrubat vs az ic,suya aban[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Hiç canın istemese bile günde en azından 1 litre su iç.. İlaç içeri gibi iç ama iç, midene dokunmaz. Vücudun en çok ihtiyacı olan şeyi vücuda vermiyorsun, ileride çok büyük problem çekersin..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 kola fanta ıcmekten bıraz sekere bagımlılık gıbı bırsey olusmus olabılır.Super sıze me de ızlemıstım adam artık mc yemedımı mutsuz oluyordu şeker sevıyesı yuzunden.Sende de aynı durum olabılır.Su içmeye başla bır an once.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 olmaz öle git su iç güzel güzel..[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Hardter, 10 Haziran 2005 03:36 tarihinde demiş ki: Arkasdaşlar su hıc ıcmıorum neden bılmıorum ama 2 yıldır su ıcmıor arada sırada arkadasların evınde fılan sureklı kola fanta fılan neden olabılır? sen tez elden git su iç kendini alıştır tadı ne kadar garip gelirse gelsin canın bişi içmek istediğinde su iç.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 2lt su derken 2lt sıvı kastediliyor zaten. Ama hiç su içmemek de iyi değil, özellikle gazlı içeceklere yoğunlaşmak hiç iyi değil...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sonucta almış oldugumuz sıvılar susuzlugu geçiriyor ama su içmek gerekli bi ihitiyaç ben ilaç aldıgım için bol bol su içebliyorum..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 suyun tadı güzeldir abi niye icmiyosunuz :) agzında susuzluk hissi oldugu zaman su iç. kolayı susadıgın için içmessin ki? soğuk bir suyun tadı başka neyde var ? (soğuk koladan baska :-) )[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Tadı geçtim zaten ben susadığımda su dışında hiçbişi almıyo o susuzluk hissini :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 susuz yaşanmaz... gerçi ice-tea gibim şeylerle susuzluk daha da artar ama...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Countdown to OKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Rewendor, 10 Haziran 2005 12:56 tarihinde demiş ki: Tadı geçtim zaten ben susadığımda su dışında hiçbişi almıyo o susuzluk hissini :) +1[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Countdown to OKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nat-Not Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 diğer sıvı içeceklerin de büyük bi kısmı sudur zaten.Yeterli miktarda içtiğin sürece o kısımdan sorun olmaz.Ama o içeceklerin zararlı kısımları (kafein vs) bi süre sora baya üzer seni..[signature][hline]Nat - Not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 eee artık calısacaz ıcmeye gozlerımı baglamam lazım colayı fılan gormemek ıcın :P[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 psikolojik birsey olsa gerek..sürekli olarak mesrubata yöneldigin icin aklina gelmiyodur..[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 olabılır okuldan atıldıgımdan beri kendımı meşrubata verdım :P hehe[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bir ara bende böyleydim her zaman kola içerdim abartmıyorum sabahlari bile içerdim çok güzel oluyordu.Ya abi ilaçı bile su ile değil kola ile içerdim. Yani şöyle diyim coca colanin tüm eşantiyopnlari bardak , tabak, oyuncak, radyo vs vs herşeyi var yani okdar içerdim (:Ama Bir gün geldi böyle bir anda bu kola isteği bende yok oldu o gün bugün hep su içiyorum zaten evde bi ayran var bide su bi dışarı çıkınca yemeklerde içiyorum oda nadiren oluyo.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ilacı kola ile içersen geberirsin. Asprinle kola içenlerin hepsi öldü şimdiye kadar... yaa...ya....[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Countdown to OKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Kola da nereye kadar be abi şişiriyor insanı valla suyun ustune icecek tanımam ne caymıs ne kahveymis su abi direkt :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar