Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Yahu şok oldum :) nedir neyin nesidir birisi bilgilendirsin nasıl becermişler o kadar şişmeyi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 off gercek degil o ya niye inanmak istemio kimse[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ne olmuşki ?[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 nasıl yapmışlar onu merak ettim teknikten haberi olan var mı? gerçek olduğuna inanmak zaten çok zor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bende anlamadım biraz daha açabilir misiniz konuyu acaba?[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 www.urbanchaosvideos.com adresinden çekip bir izleyin izlemeyenler var belli. Sonra anlarsanız banada anlatın :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bol kıyafetlerin içine yastık filan koymuşlar özel efekt filan kullanmaya gerek yok yastıklarla gayet gerçekçi olmuş, ama kolları filan da şişmandı onları kalınlaştırmışlar...[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Kollar, boyunları, eller, yanakları nasıl yapmışlar? Şok oldum ben biri açıklasın plz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yok be hoca göbeği falan sarkıyodu adamın resmen :) bu arada klipte şarkıda çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Sanırım kollarını felanda gene böle bişiler koymuşlardır yada harbi şişmanlamışlardır biraz bide göbek möbek atmışlardır yastık mastık belli oluyor çünkü pantolonlardan...Ama adamlar klibin aynısını yapmışlar resmen canlı performanstata ilginçti...[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 şişmanladıkları falan yok yahu[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 "makyaj" dediğimiz sadece kadınların ruj sürmesi değil. ha bi de angel'daki yaratıkların hepsi bilgisayarla yapılmamış, direk plastik kullanarak hazırlamışlar tüm çalışanları. bu keine lust da çok abartılacak birşey değil. ama Türkler hala böyle şeyleri yapamıyor, veya yapmaya üşeniyor.. o ayrı konu.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 o halde bile adamlar iyi iş yapıyor :D müzikte güzeldi kafa sallaarken kendinlerinden geçişleride güsel :D tobmik tombik sıkıvereceksin yanaklarını :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 çok pis kafa atarlar ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ozel efek o.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 izlemedim ama o neydi filmin adı doktor bişiler.. hani şişman adam iksir buluo zayıflıyo falan eddy (veya eddie herneyse) murphy oynuyodu hatta.. o filmde de öyle bi teknik vardı hatta perde arkasında bi tuşa basıyolardı pof diye orası burası şişiyodu adamın[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Bonecrusher, 12 Haziran 2005 00:27 tarihinde demiş ki: çok pis kafa atarlar ama... :D[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 indirdim baktım :) kocaman olmuşlar, klavyeyi kullanan herzamanki gibi spastik konumunda..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya ben indiremiyorum downloadi tiklayinca Apache/ProXad [Mar 13 2005 17:29:22] Server at www.nanardsite.free.fr Port 80 diye bi yazi cikiyo[signature][hline]gürültü kutsaldır :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Server'da bir sorun var zanledersem bazı klipleri indiriyor bazılarını indirmiyor..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 dikkat edersniz herkezin bileklerinde bişey var ya gömlekler uzun yada saat falan filan var, giysi altını şişirmek zaten kolay, yüzler derseniz yani artık binlerce film dizi izliyoruz, olmadı acın buffy muffy izleyin ordada var idare edicek kadar yüz amkyajı.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Zagg, 15 Haziran 2005 09:27 tarihinde demiş ki: klavyeyi kullanan herzamanki gibi spastik konumunda.. en sonda gaza geliyor yürümeye başlıyor, bir bakıyor herkes gitti. burda gülüyoruz. ancak asıl esprisi bence adamın o "saf" görüntüsünden ziyade, dr. strangelove filmine göndermedir. zaten dr. strangelove, filmde bir almandır. filmin en sonunda "mein führer i can walk" diyerek benzeri bir şekilde ayağa kalkar. işte o sahneye gönderme içerdiğini düşündüğümden ayrı bir komik gelmişti bana. izlemeyen varsa izlesin, sahneleri birbirine benzettim. onun dışında film mutlaka izlenmelidir, güzel filmdir, orası ayrı.[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar