Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rammstein'in rtl'de yayınlanan "Keine Lust"

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

"makyaj" dediğimiz sadece kadınların ruj sürmesi değil.
ha bi de angel'daki yaratıkların hepsi bilgisayarla yapılmamış, direk plastik kullanarak hazırlamışlar tüm çalışanları.
bu keine lust da çok abartılacak birşey değil.
ama Türkler hala böyle şeyleri yapamıyor, veya yapmaya üşeniyor.. o ayrı konu.[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

izlemedim ama o neydi filmin adı doktor bişiler.. hani şişman adam iksir buluo zayıflıyo falan eddy (veya eddie herneyse) murphy oynuyodu hatta.. o filmde de öyle bi teknik vardı hatta perde arkasında bi tuşa basıyolardı pof diye orası burası şişiyodu adamın[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Penthesilea'lar banlanmasın!
Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
Sosyal ağlarda paylaş

dikkat edersniz herkezin bileklerinde bişey var ya gömlekler uzun yada saat falan filan var, giysi altını şişirmek zaten kolay, yüzler derseniz yani artık binlerce film dizi izliyoruz, olmadı acın buffy muffy izleyin ordada var idare edicek kadar yüz amkyajı.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zagg, 15 Haziran 2005 09:27 tarihinde demiş ki:
klavyeyi kullanan herzamanki gibi spastik konumunda..

en sonda gaza geliyor yürümeye başlıyor, bir bakıyor herkes gitti.
burda gülüyoruz.

ancak asıl esprisi bence adamın o "saf" görüntüsünden ziyade, dr. strangelove filmine göndermedir. zaten dr. strangelove, filmde bir almandır. filmin en sonunda "mein führer i can walk" diyerek benzeri bir şekilde ayağa kalkar. işte o sahneye gönderme içerdiğini düşündüğümden ayrı bir komik gelmişti bana.
izlemeyen varsa izlesin, sahneleri birbirine benzettim.
onun dışında film mutlaka izlenmelidir, güzel filmdir, orası ayrı.[signature][hline]Beş Hececiler
iamapieceofshit and ihatemyself
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...