ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Digitürk ve Vestel ortak girişimi ZAP diye bir ürünn var. Reklam çok dikkat çekici ve hoş olmuş. Yeni bir digital TV servisi için çok hoş ve yerinde bir reklam olmuş. Fakat gelgelelim anlayamadığım ve de tabii ki cevabını bulamdığım bir kaç şey var. Ne reklam ne de vestel ve Digiturk web sayfaları buna bir cozum getiremiyor. 1- Digitürk varken neden böyle bir şeye gereksinim duyalım? 2- Mini ZAP ve Maxi zap denen iki şey var? İkisi de digiturk paketlerine gore biraz geride kalıyor o zman neden ZAP tercih edeyim? 3- Zolu bu sektöre girmek istedi ve digiturk de pazar payını artırmak istiyor herhalde ama neden daha geri bir şey? 4- Geriye tek bir ihtimal kalıyor ki o da çok ucuz bir servis olması gerekliliği ama ne Vestel' den ne de digiturk' ten bunu pek bunu beklemiyorum açıkcası. Fiyatlar nasıl olcak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 there is no ZAP...[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 what is the matrix?[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 who am i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 2- Herhalde fiyatı daha ucuzdur...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Volfied, 17 June 2003 02:32 tarihinde paticik demeye çalışırken demiş ki: aptici Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 is there a spoon ?![hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Reklamına Beyaz çıktığı için kafadan uyuz oldum olaya[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Valla dsappear doğru söylüyorsun. Hatta geçenlerde konuştum bana da söyledi Khirsah' a kılım dedi. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 benim aklıma gelen tek cevap eldeki içi geçmiş receiver'ları ucuza kakalamak ve digiturk'ün seyirci sayısını arttırmak oldu, istenilen kullanıcı sayısına ulaşılamamış sanırım halen..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scheize Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Dostum birşey söyliyeyim sana, yazıcıoğluna gidip kendine 60$ a bir adet digiturk şifre kırıcı edin, aylik 12milyon öde full paket izle. çalışma mantığıda şudur kart yerine aleti, kendi kartınıdda alete takiyorsun, her turlu kanal kirilmis oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Yaa işin komik yani aşağıdaki linkten de görebileceğiniz gibi Digiturk paketlerine kıyasla daha az kanal var bu çok saçma geldi.[Bu mesaj ghaldszar tarafından 18 June 2003 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 snrm daha ucuz olacak..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ZAP'ta yabancı kanal yok arkadaşlar, bir paketinde MGM var sadece o da filmler için ekstradan.[hline]first there was silencer. then, there was ultimatr. for a while, that was good. but then silencer became radiant. ultimatr became pepelek. again, for a while, that was good too. after all, pepelek became paticik, and radiant became merovingian. that ain't good. that packs too much meat. i mean, shit, all pa$$words for silencer and radiant accounts are gone for good! all forgotten! call superman, ask batman for help! shitz hit da fan! DAMN IT! //radiant victor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar