Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZAP

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Digitürk ve Vestel ortak girişimi ZAP diye bir ürünn var. Reklam çok dikkat çekici ve hoş olmuş. Yeni bir digital TV servisi için çok hoş ve yerinde bir reklam olmuş. Fakat gelgelelim anlayamadığım ve de tabii ki cevabını bulamdığım bir kaç şey var. Ne reklam ne de vestel ve Digiturk web sayfaları buna bir cozum getiremiyor.
1- Digitürk varken neden böyle bir şeye gereksinim duyalım?
2- Mini ZAP ve Maxi zap denen iki şey var? İkisi de digiturk paketlerine gore biraz geride kalıyor o zman neden ZAP tercih edeyim?
3- Zolu bu sektöre girmek istedi ve digiturk de pazar payını artırmak istiyor herhalde ama neden daha geri bir şey?
4- Geriye tek bir ihtimal kalıyor ki o da çok ucuz bir servis olması gerekliliği ama ne Vestel' den ne de digiturk' ten bunu pek bunu beklemiyorum açıkcası. Fiyatlar nasıl olcak acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

2- Herhalde fiyatı daha ucuzdur...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
frp dediğin de konuşmalı barbut dimi?
THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki:
muahaha :(
Volfied, 17 June 2003 02:32 tarihinde paticik demeye çalışırken demiş ki:
aptici

Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim)
Sosyal ağlarda paylaş

benim aklıma gelen tek cevap eldeki içi geçmiş receiver'ları ucuza kakalamak ve digiturk'ün seyirci sayısını arttırmak oldu, istenilen kullanıcı sayısına ulaşılamamış sanırım halen..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Sosyal ağlarda paylaş

ZAP'ta yabancı kanal yok arkadaşlar, bir paketinde MGM var sadece o da filmler için ekstradan.[hline]first there was silencer. then, there was ultimatr. for a while, that was good. but then silencer became radiant. ultimatr became pepelek. again, for a while, that was good too. after all, pepelek became paticik, and radiant became merovingian. that ain't good. that packs too much meat. i mean, shit, all pa$$words for silencer and radiant accounts are gone for good! all forgotten! call superman, ask batman for help! shitz hit da fan!
DAMN IT!
//radiant victor!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...