Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 rütbeleri ve bu rütbelere kaç puanda ulaşıldığını bilen varsa yazsın lütfen, veya link. şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 belli bir puan yok, tek sabit olan sey rank almak icin o hafta 25hk yapmis olman. digerleri puanlara göre siralama yapilip öyle veriliyor.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 şimdi ben 25 yaoınca bi sonraki ranka mı geçiorum. kolay deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hayır.ilk rank e geçmen için 25 hk yapman lazım.sonrakileri puanlama ile veriyor.[signature][hline]Lorrotar-46 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 oyy, zormuş bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Söyle anlatayim, en üst seviye olan Grand Marshall her 5000 oyuncuya bir tane gelecek sekilde yapiliyor. Diyelim ki 9800 kisi rank almaya hak kazandi ohafta. En yüksek 2 cp li sahis grandmarshall oluyor vs.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bir haftada en fazla 4 rank atlayabildiğin için rank10 dan düşük bi oyuncunun grandmarshall olma ihtimali yok. 1-45 1 rank 46-55 2 rank 56-59 3 rank 60 4 rank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bu hafta 2 rank düşecem heralde BG geldi kimi inspectlesem Yestarday C.P. si 20k + Bi rank 9 olur Battle Standart ı dikemedim ya :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hehehe, private oldum. şimdi de ödülümü nerden alıcam. tabard veriliodu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bende hk 300 ü geçti cp sanırım 1500 e geldi.. hala rank 1 :D nası ama :D çok bişi değil biliom ama napalım..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 41 - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 15k cp/410 hk=hala rank 1 :( (bunların hepsi toplamda)[signature][hline]Lorrotar-47 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... [Bu mesaj Lorrotar tarafından 15 Haziran 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bi de sanırsam levela göre de mesela belirli bi leveldan önce sergeant olamıyoruz gibi şeyler varmı?[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c WoW : Xaenin-Night Elf İmam Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ya bi sıkıntı var bu işte ben 3 haftadır aynı rankim ve standingim hep ilk 20 arasında. Gerçekten dondu kaldı resmen atlanmıyor rank mank ya[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Malibu, 13 Haziran 2005 14:28 tarihinde demiş ki: Bu hafta 2 rank düşecem heralde BG geldi kimi inspectlesem Yestarday C.P. si 20k + Bi rank 9 olur Battle Standart ı dikemedim ya :) iyi bari 1 rank kaybedip rank 7 olmuşum bunada şükür :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 100k+ Honor ve 2400 kill alıp sadece 1 rank atlamışım bende, ve artık bir Senior Sergeant'ım, yay T.T[signature][hline]Fear the Cutie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar