Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

honor ranks

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
belli bir puan yok, tek sabit olan sey rank almak icin o hafta 25hk yapmis olman.
digerleri puanlara göre siralama yapilip öyle veriliyor.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci - emekli
Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü
Mesaj tarihi:
hayır.ilk rank e geçmen için 25 hk yapman lazım.sonrakileri puanlama ile veriyor.[signature][hline]Lorrotar-46 Human Mage-BL

Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak..
Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki...
Mesaj tarihi:
Söyle anlatayim, en üst seviye olan Grand Marshall her 5000 oyuncuya bir tane gelecek sekilde yapiliyor.
Diyelim ki 9800 kisi rank almaya hak kazandi ohafta.
En yüksek 2 cp li sahis grandmarshall oluyor vs.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci - emekli
Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü
Mesaj tarihi:
Bu hafta 2 rank düşecem heralde BG geldi kimi inspectlesem Yestarday C.P. si 20k + Bi rank 9 olur Battle Standart ı dikemedim ya :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
bende hk 300 ü geçti cp sanırım 1500 e geldi.. hala rank 1 :D nası ama :D çok bişi değil biliom ama napalım..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 41 - Human - Mage - Mayweda
Mesaj tarihi:
15k cp/410 hk=hala rank 1 :( (bunların hepsi toplamda)[signature][hline]Lorrotar-47 Human Mage-BL

Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak..
Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki...

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 15 Haziran 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bi de sanırsam levela göre de mesela belirli bi leveldan önce sergeant olamıyoruz gibi şeyler varmı?[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

WoW : Xaenin-Night Elf İmam
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
Ya bi sıkıntı var bu işte ben 3 haftadır aynı rankim ve standingim hep ilk 20 arasında. Gerçekten dondu kaldı resmen atlanmıyor rank mank ya[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Mesaj tarihi:
said:
Malibu, 13 Haziran 2005 14:28 tarihinde demiş ki:
Bu hafta 2 rank düşecem heralde BG geldi kimi inspectlesem Yestarday C.P. si 20k + Bi rank 9 olur Battle Standart ı dikemedim ya :)

iyi bari 1 rank kaybedip rank 7 olmuşum bunada şükür :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

• Yeni Oluştur...