karakedi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 17 aralıktan beri girmemiş siteye, merak ettim. kendisine ulaşabilen var mı?[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 cep telefonu war arayıp sorayım mı?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ewt sor, söyle devamsızlıktan kalacak böyle giderse.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ahah :D[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ya Devamsızlık Dediniz BEn okulu Yine Astım Bugun Hatrınıza Walla 6 gün oldu devamsızlık[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Halfmumi'yi merak etmeyin, sağ salim hayatına devam ediyor, tabii eskisi gibi tayt giyip bisikletle dolaşarak :-P MSN'de görüyorum sohbet ediyoruz. Bana "paticikten ve internet ortamından uzak duracağını" söylemişti vakti zamanında; öyle de yapmış. MSN'e giriyor ama paticik'i blocklamış. Paticiğe girmiyor. Ama önemli kısımlarda (mesela halfmuminin yılbaşı topiği, extreme bölümünün açılması) blocku kaldırıyor okuyor. Sonra da bana bişiler söylüyor c/p ediyoruz onları :) Yani çok önemli bişi olmadıkça siteye bakmıyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 neden ?[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 kaçırdık abi adamı.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 kampanya yapalım halfmumi için :P[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 dewamsızlıga koptum :):)[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Halfmumi buraya yumruk havaya !!!![signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Niye küstü bize be?[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hatırladığım kadarıyla küstüğü birşey yok daha çok sıkıldı, zamanını çok çalıyormuş herhalde sırf paticik dememişti hatta, internet ortamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Çok zamanını aldığı için ve sanırım self disiplin sağlamak için paticiği blokladı gerçekten. Arada sırada MSNe giriyor ama şuanda harbiden tüm dikkatini ve enerjisini işine vermiş durumda olduğunu tahmin ediyorum. Hayırlısı..[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bence biraz komik olmuş bu kararı :) neyse hayırlısı olsun, bi bildigi vardır diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 yaw unity vardı böyle her konuyu eleştiriodu özellikle hitlerle ilgili olanları nerde o görünmüo oda tarihte bir sürü amerikan karşıtı topic açıldı ancak birine bile cvp vermedi unity'i gören varmı:)[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: LoMBaK, 14 Şubat 2005 20:03 tarihinde demiş ki: yaw unity vardı böyle her konuyu eleştiriodu özellikle hitlerle ilgili olanları nerde o görünmüo oda tarihte bir sürü amerikan karşıtı topic açıldı ancak birine bile cvp vermedi unity'i gören varmı:) Unity100 de forumu bıraktı. Detaylarını bilmiyorum çok tek bildiğim bıraktığı:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: karakedi, 14 Şubat 2005 19:54 tarihinde demiş ki: bence biraz komik olmuş bu kararı :) neyse hayırlısı olsun, bi bildigi vardır diyelim. sen buna komikmi diyosun.adamın evinde tv yok.aptal kutusuymuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 O da benden yani. TV sıkıcı bir şey. Xbox bağlamaktan başka işe yaramıyor bana. İzlemiyorum hiç, ihtiyaç da duymuyorum. Adamın hayatı spor ile dolu. Öyle şeylere ihtiyaç duymaması normal.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 mumi bende özledim seni. ne olur duy bizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bende merak ettim aslında. ilginç adam kayboldu. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:155/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 son haberlere göre mumi taytla konya sokaklarında turlarken kaçırıp tecavüz etmişler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Meydan boş diye çocuğu şebek etmeye kalkmayın. Sevenleri var burada![signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 :tup: [Bu mesaj Fistan tarafından 14 Şubat 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar