Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

halfmumi nerde be?

karakedi

Öne çıkan mesajlar

Halfmumi'yi merak etmeyin, sağ salim hayatına devam ediyor, tabii eskisi gibi tayt giyip bisikletle dolaşarak :-P

MSN'de görüyorum sohbet ediyoruz. Bana "paticikten ve internet ortamından uzak duracağını" söylemişti vakti zamanında; öyle de yapmış. MSN'e giriyor ama paticik'i blocklamış.

Paticiğe girmiyor. Ama önemli kısımlarda (mesela halfmuminin yılbaşı topiği, extreme bölümünün açılması) blocku kaldırıyor okuyor. Sonra da bana bişiler söylüyor c/p ediyoruz onları :)

Yani çok önemli bişi olmadıkça siteye bakmıyor.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Çok zamanını aldığı için ve sanırım self disiplin sağlamak için paticiği blokladı gerçekten. Arada sırada MSNe giriyor ama şuanda harbiden tüm dikkatini ve enerjisini işine vermiş durumda olduğunu tahmin ediyorum. Hayırlısı..[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LoMBaK, 14 Şubat 2005 20:03 tarihinde demiş ki:
yaw unity vardı böyle her konuyu eleştiriodu özellikle hitlerle ilgili olanları nerde o görünmüo oda tarihte bir sürü amerikan karşıtı topic açıldı ancak birine bile cvp vermedi unity'i gören varmı:)

Unity100 de forumu bıraktı. Detaylarını bilmiyorum çok tek bildiğim bıraktığı:)[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Lamerlere cevap yok!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...