RedBaron73 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Nasıl milletiz biz.Hiçbir zaman birlikte bir güç olamıcazmı.Oyunu oynayan bir cok türk var ama herkez kopuk birbirinden.Oyun cıkmadan önce tek bir guild altında toplanılcakdı şimdi bir ton türk guildi var ama hepside yabancı guildler arasında zayıf ve gücsüz kaldı.Adımızı duyurcak ve milletin bizi merak edip inceliyeceği ünlü bir guild kurmak yerine herkez yabancıların guildlerinde boy gösteriyor.Bir gün tek bir guild adı altında toplanalım.Kimsenin kimseye sataşmıcağı ve gurur meselelerini kenara bırakacağı bir guild.[signature][hline]The Frozen Throne Gosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Yeter bu martavallar artik, periyodik olarak acmayin su basliklari. Türk insani yapisi sebebiyle birbiriyle rekabete girer, ortak bir olusum yapamaz böyle bir oyunda. 11 Subat öncesi de cok methiyeler düzüldü burada dagitacaz, eziecz haxxacaz falan diye, e noldu? olan Anatolian Sunrise'a oldu, Coldwind'e oldu. Illa Türklerle oynayacagim diyorsan HORDE AVCILARI, Jandarma Asayis, Turks gibi Turklere özel guildler var bildigim kadariyla, onlari öneririm. Ayrica zayif ve gücsüz kalan kim? Horde'u bilmem ama Khadgar's Rage, Pandora, SEVEN ve daha bircok guildde MC, Onyxia runlarini yapan, epiclerini kapan, oyunda isim yapmis karakterler haline gelen bircok Türk var.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü [Bu mesaj Elandra tarafından 13 Haziran 2005 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Evet tum Turkler ayni clanda !!! aslinda cooook leziz olurdu ama bir utopyadan baska bir sey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 "Topluca Türk guildi kuralım, yabancılara kafamızı sokalım, gücümüzü gösterelim, obaa yürüyün koçlar" tarzı olayları hiç sevmiyorum. milliyetçilik hırsıyla oluşturulmuş guildler mevcut (WoW'dan bahsetmiyorum, genel olarak) ama içindeki adamların çoğu eften püften oluyor. sayı kalabalığı oluyor sadece. nicelik çok ama nitelik yok. bence Türklerin "The Turks" adı altında topluca bir guildde toplanıp yabancılara sataşmaları felan çok saçma. ayrıca o tip guildler çok karambol olur. Bence, Türkler ayrı guildlerde olsalar da, birbirleriyle iletişim halinde olabilmeliler. Mesela Türk Guildlerinin başındaki elemanlar birbirleriyle konuşacak, karşılıklı fikir alış verişi yapacak. Yardım gerektiği konularda diğer guild destek çıkacak. Buna karşın az sayıda guildlerin olması bence daha avantajlı. Yardım gerektiğinde yardım eli uzatabilmeli diğer oyuncular. guild içi destek sayesinde oyuncular daha avantajlı konuma geçecektir. Ancak 1000 Türk oyuncunun 1000i de aynı guildde olursa, guild içi çok büyük karmaşalar olacaktır. Çoğu üye birbirini tanımayacaktır. Her kafadan bir ses çıkacaktır. Bir sürü üye olunca, oyuncuların da değeri azalacaktır. Bir başka guilddeyken gereken konularda yardım edecek insanlar bulabilecekken, o 1000 kişilik guildde kimse sana dönüp bakmıyacaktır bile. En azından böyle düşünüyorum ben.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Sirp bir arkadasim var, gecen gün Strat 5 man yapacaz 4 ümüz türküz adami unuttuk sohbete daldik, sora nerdesiniz falan dedi. Türk oldugumuzu ögrenince "neden türkler sirplardan nefret ediyor bu kadar" diye sordu adam. Sasirdik hepimiz, sorduk ne oldu diye, adam da "Gecen gün bi raid gruptan sirp oldugumu anlayinca attilar beni Türkler, anlam veremedim" falan dedi. Biz dedik yok öyle bisi bizde : ) Sonra sakalasmaya, kasasindaki yesil itemlardan gerekir mi diye sormaya falan basladi : ) Kisacasi, belki basit bir oyun gözüyle bakiyorsunuz ama su anda bu oyunu oynayanlar ileride ülkelerinde en basitinden en güclüsüne makamlarda bulunacaklar. Aslinda cok garip ama uluslararasi baglar kuruyoruz bu sekilde, zedelememek lazim. Ornegin oda arkadasim warcraft sayesinde tanistigi Fin ve Estonyali 2 arkadasiyla görüsmeye gidiyor yurtdisina bu yaz : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 azmodai ve elandraya katılyıorum[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Türkler birleşemez bencede ztn bi denge yok yeterli class dagalımı bile yok mcye gidicek yeterince priesti bile toplayamazsınız belli classlarda yogunlasıyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Nasıl tüm isveçliler tüm almanlar tüm norveçliler vs vs aynı guildde olamayacağı gibi türklerde aynı guildde olamazlar.[signature][hline]Our time has come... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Türklerin birleşmesi imkansız Türklerde yabancılar gibi oyun disiplini yok olamazda hos 1 2 tane iyi adam var ama onlarda iyi guiltlerde kimse bu saatden sonra yerleşik düzenini bırakıp 3 5 kişinin kurdugu guılde filan gezmez Bırakın bu işleri kim nerde mutlu ıse orda kalsın ne ıs var butun turklerı tek bı yerde toplamak ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 açıkcası 10tane oyunda güvenebileceğim türk varsa 30 tane de yabancı adam vardır.belki ben sadece böyle adamlara rastladım. party'e alırsınız adam başlar türkçe konuşmaya ulan hıyar herkez türk değil işng. konuşsana başkalarıda anlasın. uyuz eder whisperdan yok şuadam benim eşyalarıma rolluyor atalım bu adamı flaan der. sonra BG'de herkes bir raid partisinde iken partyde olmayan 2-3türk türkçe bir şekilde party isteyen varsa söylesin der. benim gözlemlediğim, takım oyunu,başkalarına saygı göstermek falan benim karşılaştığım çoğu türkte yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bende de bazı durumlarda karşıdakinin Türk olduğunu anlasam bile ingilizce konuşmaya devam etmek gibi bir hastalık var :D[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 doğru cidden türklerin bi guildde toplanması imkansız.. kim nerde mutlu orada kalmalı.. herkezin tarzı farklı..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 41 - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: fortinbras, 13 Haziran 2005 10:17 tarihinde demiş ki: bende de bazı durumlarda karşıdakinin Türk olduğunu anlasam bile ingilizce konuşmaya devam etmek gibi bir hastalık var :D İki dk sonra "naber bap" gibi konusmalar baslayacagindan yapmamak mümkün mü ?! Bi Osman Bey çıkar belki bi gün :)[signature][hline] Go! Godon Onerous gencfenerbahceliler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 BL nin en buyuk 2. Guildi olarak gosterilen (Gosteren ben degilim Blizz forumlari) 7 in kuruculari , Guild masteri ve tum yonetim kadrosu Turk.[signature][hline]Est Solarus Oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Azmodai, 13 Haziran 2005 03:35 tarihinde demiş ki: olayin kaynagi su... Butun dunyanin turkleri takacagini dusunuyoruz, birseyi yapinca milletin "hassktr turklerde cok guclu yahu" demesini istiyoruz, derkende yildiz biz olmak istiyoruz... "aa xxx in o turk guildi cok guclu" lafini asilayip "turkun gucunu" ispatlamaya calisiyoruz. kardesim, kimsenin umurunda degiliz! kimse bizi takmiyor! kimse Turkler kesti aman turkler geliyor DEMEZ!!! bunu kavradikmi sorun kalkar. +1 ve kücükken mahalle maçlarında bile "BEN KALEYE GEÇMEM" diye kavga etmiş insanlar olarak harbiden ütopya bu be :) /w xxx: Abi Ercan aldı benim Epic i bana daha cok lazımdı.o.ç. +%&'%/%(^+ /w ercan : Bİttin olm sen adresini ver o.ç. ^+%^+&+%/'^ aha işte sana türk guildi :)[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ama ben harbiden kaleye geçmem geçersem olay çıkar şimdiden söğliyimde kavga çıkmasın sonra :)[signature][hline]Burning Legion Lorlas - Hunter Ivorysmith - Warrior Elentari - Priest Huma - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 1. kimmiş ? B.L de en iyi guild yani.. bide 3. ve 4. merak ettim. He sayı olarak ele alınıyosa bu istatistik dogrudur tabi.. [signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? [Bu mesaj Eternal tarafından 13 Haziran 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bu konuya syle karsiyim ..bladefistte oynuyorum ve butun turkler %99 u bir guildde toplandik ismi solemiyim guildini ovuyor dusuncesi olusmasin kimsede bunun yani sira guildde yaklasik 160kisi var gayette multuyuz ondansadece biraz istek uras derim ...Evet bonepart ın dedigi gibi kimse '' obaa turkler bir guildde hll super bunlar '' diye dusunmuyor tabide oyun zevkli oluyor....Dirim ki : İmpasıbıl is nating :)[signature][hline]Mephisto... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Eternal, 13 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: 1. kimmiş ? B.L de en iyi guild yani.. bide 3. ve 4. merak ettim. He sayı olarak ele alınıyosa bu istatistik dogrudur tabi.. insanın başına ne gelirse ya meraktan ya da daha cok meraktan gelirmiş... şaka bi yana bizim gözümüzde en guclu ve buyuk NERULL DUR YURU BE NERULL KIM TUTAR SENI helal olsun be bu cocuklara herseyde krallar[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN [Bu mesaj Sin tarafından 13 Haziran 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sin tarafından 13 Haziran 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya harbiden bi garip oluyo muhabbetler ya : İlk başlarda daha yeni bakıyoruz nasil oyun diye Tauren Warrior yaptim "SARIKIZ" nickli oyuna girdim saniye 1 yada 2 : (nicki hatırlamıyorum) xxx : OOOO BABA NASIlSIN LAN ? /w xxx : ? xxx : Nası gidiyo nerdensin ? /w xxx: Kore'den giriyorum ben xxx : OHA OLUUM NE İŞİN VAR SENİN KOREDE ? (benden cevap yok) xxx: PARA VARMI OLUM YADA ITEM SATİİM ? /w xxx : ./who sarıkız --- ESC - LOG OUT :) Ben paralyze olmuş bi şekilde kendime gelmeye çalışıyorum "lan nooldu ben adamin evden açtıı server a mi girdim ne oldu , ne bu hal UO ya cevirmişler iki saniyede" , düşünceleri yankılanıyodu kafamda :) -- O nedenle toplanamaz kimse bi yere toplansa da hiçbişey olmaz (genel için konuşmuyorum tabiiki) cunku "Her Item" a "N" diyen bi zihniyet var bazılarında :)[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 En buyuk 2. guild derken sanirim oyunda toplam zamandan bahsediliyordu. Kac uyesi oldugunu bilmiyorum 7 in . 150-200 arasindadir. Ama kac uye oldugu onemli degil onemli olan 7/24 en az 40 kishi online. Bu 40 kisinin +20 tanesi +50 lvl. Ps : En iyi demedim en buyuk dedim.[signature][hline]Est Solarus Oth Mithas [Bu mesaj Delidumrul tarafından 13 Haziran 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Toplu olarak bişeyler yapamayacak kadar farklı vizyonlara sahibiz.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Wow oynayan görmek onlarla tanışmak istiyorsanız; 0900 83.. Neyse şimdi istanbul'daysanız #Trip cafeye buyur edelim sizi. 150 makine varsa 30'unda Wow oynanıyor. Buyrun kaynaşın.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 benimde ne zaman bu başlığı görsem aklıma nil'in iğrenç şarkısı geliyo: bütün kızlar toplandık, toplandık, toplandıık, sorduk niye yıprandık, yııprandık yıprandııık... ben söyliyim niye yıprandığımızı.topluluk olarak bişeyler yapmaktan acizizde ondan."bütün türkler guildde toplansında iyi olsun" şeklinde bi guild kurmuştuk:anatolian sunrise.fakat herkes o kadar bireysel oynadıki sonunda dağıldı elbette (tabii bu benim bakış açım başkalarının farklı görüşü olabilir dağılma konusunda).bir kere bile guild hunta çıkmadık,raid yapmadık, kimse doğru düzgün birbiriyle takılmadı, aramızda bi iletişim olmadı hiç.bi guildi arada tutan iletişim olmazsa o guildi hiçbişey kurtarmaz.ve ne yazıki ondan bizde hiç yok taze bitmiş iletişim...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Eternal, 13 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: 1. kimmiş ? B.L de en iyi guild yani.. bide 3. ve 4. merak ettim. He sayı olarak ele alınıyosa bu istatistik dogrudur tabi.. iste, bu yüzden Türk birligi olamaz.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar