BarbarConan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Ben LG marka cdwrighter aldım fakat arkadaşlarım bu cd yazıcıların cd leri parçaladığını söylüyor.Acaba bu doğru mu?[hline]Bir gün herkes bu sözün gerçek anlamını anlayacak kadar zeki olacak. Bir gün herkes FENERBAHÇELİ olacak... :tebrikz:
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bi süredir kullanıyorum, gerçi eskitecek kadar sık değil ama yine de öyle birşey olmadı yada lg si olan birisinden böyle birşey duymadım.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
BarbarConan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Ben 3 senedir Asus kullanıyorum çokta memnunum.Nefret etmeden önce biraz daha düşün istersen...[hline]Bir gün herkes bu sözün gerçek anlamını anlayacak kadar zeki olacak. Bir gün herkes FENERBAHÇELİ olacak... :tebrikz:
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Lg lerin CD parçaladığına gözümle şahit oldum hemde writer değil normal sürücüsü.Writerı artık CDleri yer mi ufalar mı bilemem.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ula yıllarca LG kullandım hem readre hem WRIGHTER ama hiç parçalamadı[hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time.
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 lg writer ve lg dvd var. Henüz cd filan parçalamadılar. Ama arkadaşımın normal 52x cd sürücüsü geçenlerde bir tane parçaladı.
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 writerları bilmiyorum ancak bnm lg cd rom'um 5. senenin sonunda kafasına göre takılmaya başladı bazı cdleri okumuyo onun için bundan sonra farklı markalara bakıcam[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Yenilendi!!!
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Parçalanan cdlerde çok dandiktir heralde. LG writer larda öyle bir şeyle henüz karşılaşmadım.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for?
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ulan daha dün LG 52x24x52 CDwr aldım bugün mü söylenir :)[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Volfied, 17 June 2003 02:32 tarihinde paticik demeye çalışırken demiş ki: aptici Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim)
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: green_martian, 19 June 2003 00:47 tarihinde demiş ki: writerları bilmiyorum ancak bnm lg cd rom'um 5. senenin sonunda kafasına göre takılmaya başladı bazı cdleri okumuyo onun için bundan sonra farklı markalara bakıcam[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Yenilendi!!! cd-rom ların ömürü okadar uzun değildir zaten 2-3 senenin sonunda sapıtması gayet doğal bir durum. mesajlarım otomatik olarak bold çıkıyor hayırdır [Bu mesaj Gallant tarafından 19 June 2003 12:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Asmodeus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 52 si bende de var merak etmeyin yaklaşık 1000 cd yazdım daha tık demedi maşallah. :)
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 olsun ben aldımmı tepe tepe kullanmak isterim 5 yıl yetmez 10 yıl olsun (mesajlarının bold çıkmasının nedeni sanırım bnm imzamdaki bold code'u) [hline][b][i]-->Four String Magic<-- Yenilendi!!! [Bu mesaj green_martian tarafından 19 June 2003 15:02 tarihinde değiştirilmiştir]
scheize Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Dagger, 18 June 2003 19:02 tarihinde demiş ki: ula yıllarca LG kullandım hem readre hem WRIGHTER ama hiç parçalamadı[hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Üstadım sen 2 gün evvel başka konuda benzeri bir toyluk gösterirken biz sana böyle yaklaşsaydık, buraya bunnarı yazacak moralin pek kalmazdı, biraz daha seviyeli olalım lütfen.
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 52 x LG cd OKUYUCULAR parcaliyordu cdleri. bir ara cd dergilerinde filan cikmisti, bana da olmustu. cok az olmakla birlikte boyle olaylar denk geliyordu. ama 52x lg okuyucularda. bende 12x8x32 lg cdrw var 3 yildir, hic cd parcalamadi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 arkadasimin basina gelmisti, creative kullaniyodu. bilgisayarin icinden kirik cd parcalari toplamistik.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Bende yamaha var :) abartı sesi haricinde bi falsosunu görmedim henüz...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 urza bombalamaya devam ediyor. urza'cım lg cdromlarların cd parçalama ihtimalleri var dergiye de maillar gelmişti lg'nin parçaladığı konusunda, okur cd'sinin maliyetini lg firmasından geri istiyordu vs vs gerçi takip etmedim sonunda ne olduğunu
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Lgler genelde başta süper oluyolar ama daha sonra (bi sene falan) saçmalamaya başlıyolar (şu anda uyuz olmaktayım mesela bendekine)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Qui Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 CD parçalamak? Bunu LG ile değilde "bozulmuş cd-rom" ile ilişkilendirmek daha doğru olur sanırım?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 hey allahım ya arkadaşlar lg cdromlar parçalayabiliyor cd'leri. bu doğru
Öne çıkan mesajlar