Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LG Cd-Wrighterlar/cd parçalama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben LG marka cdwrighter aldım fakat arkadaşlarım bu cd yazıcıların cd leri parçaladığını söylüyor.Acaba bu doğru mu?[hline]Bir gün herkes bu sözün gerçek anlamını anlayacak kadar zeki olacak.
Bir gün herkes FENERBAHÇELİ olacak...
:tebrikz:
Mesaj tarihi:
Bi süredir kullanıyorum, gerçi eskitecek kadar sık değil ama yine de öyle birşey olmadı yada lg si olan birisinden böyle birşey duymadım.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Ben 3 senedir Asus kullanıyorum çokta memnunum.Nefret etmeden önce biraz daha düşün istersen...[hline]Bir gün herkes bu sözün gerçek anlamını anlayacak kadar zeki olacak.
Bir gün herkes FENERBAHÇELİ olacak...
:tebrikz:
Mesaj tarihi:
Lg lerin CD parçaladığına gözümle şahit oldum hemde writer değil normal sürücüsü.Writerı artık CDleri yer mi ufalar mı bilemem.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
ula yıllarca LG kullandım hem readre hem WRIGHTER ama hiç parçalamadı[hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program]
New Features:
- Anti-Chemical pack removed.
- Sphere knowledge removed.
- More being online time.
Mesaj tarihi:
Parçalanan cdlerde çok dandiktir heralde. LG writer larda öyle bir şeyle henüz karşılaşmadım.[hline]What if the prophecy is true
What if tomorrow the war could be over?
Isn't that worth fighting for?
Isn't that worth dying for?
Mesaj tarihi:
ulan daha dün LG 52x24x52 CDwr aldım bugün mü söylenir :)[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
frp dediğin de konuşmalı barbut dimi?
THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki:
muahaha :(
Volfied, 17 June 2003 02:32 tarihinde paticik demeye çalışırken demiş ki:
aptici

Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim)
Mesaj tarihi:
said:
green_martian, 19 June 2003 00:47 tarihinde demiş ki:
writerları bilmiyorum ancak bnm lg cd rom'um 5. senenin sonunda kafasına göre takılmaya başladı bazı cdleri okumuyo onun için bundan sonra farklı markalara bakıcam[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Yenilendi!!!

cd-rom ların ömürü okadar uzun değildir zaten 2-3 senenin sonunda sapıtması gayet doğal bir durum.

mesajlarım otomatik olarak bold çıkıyor hayırdır

[Bu mesaj Gallant tarafından 19 June 2003 12:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Dagger, 18 June 2003 19:02 tarihinde demiş ki:
ula yıllarca LG kullandım hem readre hem WRIGHTER ama hiç parçalamadı[hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program]
New Features:
- Anti-Chemical pack removed.
- Sphere knowledge removed.
- More being online time.

Üstadım sen 2 gün evvel başka konuda benzeri bir toyluk gösterirken biz sana böyle yaklaşsaydık, buraya bunnarı yazacak moralin pek kalmazdı, biraz daha seviyeli olalım lütfen.
Mesaj tarihi:
Bende yamaha var :) abartı sesi haricinde bi falsosunu görmedim henüz...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
urza bombalamaya devam ediyor. urza'cım lg cdromlarların cd parçalama ihtimalleri var

dergiye de maillar gelmişti lg'nin parçaladığı konusunda, okur cd'sinin maliyetini lg firmasından geri istiyordu vs vs gerçi takip etmedim sonunda ne olduğunu
Mesaj tarihi:
Lgler genelde başta süper oluyolar ama daha sonra (bi sene falan) saçmalamaya başlıyolar (şu anda uyuz olmaktayım mesela bendekine)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
CD parçalamak? Bunu LG ile değilde "bozulmuş cd-rom" ile ilişkilendirmek daha doğru olur sanırım?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
  • Yeni Oluştur...