Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rtük'e gelen ilginç şikayetler..

Zagg

Öne çıkan mesajlar

bence çok fazla abartılmış.

dadaş olayının nesi var ki? dadaş, yiğit demek değil midir? köpeklere karşı nefret nedendir? Köpeğe yiğit denmesinin ne kötü yanı olacak ki? Karabaş konulurken dadaş konmasının ne kötülüğü olcak ki? Erzurumların böylesi bir olaydan şikayet duymasını kınamaktayım.

Şikayetlerin hepsini doğru bulmuşsunuz. Ancak bazı şikayetler resmen "ahmetin gözünün üstünde neden kaşı yok" kadar uçuk ve saçma olmuş.

"- Sabah haberlerinde, Konya'da bir baba silahını temizlerken 2 yaşındaki çocuğunu vurdu. Tutuklanmaktan korkan baba evdeki mutfak bıçağıyla mermiyi çocuktan çıkarmaya çalıştı' denildi. Bu ifadenin haber niteliği nedir merak ediyorum."
mesela bu. e ölüm, cinayet, tecavüz, kaza haberleri veriliyor, sen çıkmışsın böylesi bir haberi "niye haber olarak verirler" diye şikayet ediyorsun. Ne haberi verseler di? "Bugün başbakan hede hödöye gitti, şurda şununla konuştu" mu olur haber sadece? Haber zihniyetimiz bu kadar mı sınırlandırıldı?

"- Dizide köpeği baba yapıyorlar, bu babalara hakaret; ismine Tacettin diyorlar, bu da Tacettinlere hakaret."
dizinin temasını anlamadan böyle bir yorum yapılması çok salakça olmuş. Bir kere olayın hikayesi farklı. Dizide babalara hakaret olacak bir olay göremedim. Ki dizide böyle bir kaygı da yok. Değişik birşeyler denemek istemişler olay da bundan ibaret. Ayrıca köpeklere karşı bu kadar kini olanları kınıyorum tekrardan.

"- Kal geldi, oha falan oldum, oldu gözlerim doldu'... Dil gelişimini ve argoyu artıran' kültürümüzü olumsuz etkileyen bu dizileri kapatmanızı istiyorum."
e ne yapıcaz peki? o olmayacak, bu şuna zararlı, şunu o istemiyor, bunu bu istemiyor...
dizideki karakterleri karikatürüze etmek istemişler, böyle bir ilginçlik denemişler hoş olmuş. e sen daha karikatürden, sanattan, espriden anlamıyorsan adamların suçu ne? çocuğunu eğitemiyorsan, etraftaki herhangi birşeyden bu kadar kolay etkilenebiliyorsa, o diziyi hazırlayan adamların suçu ne?

bunlar bana çok saçma geliyor. e ne izliycez peki televizyonda? batmande adam camdan atlıyor, aman aman çok yanlış. başka bir dizide adamlar "oldu gözlerim doldu" diyor, Türkçemizi katlediyorlar, koş koş koş onu da kapatalım. Teletubbies çok yumuşak, insanlara hayatı tozpembe gösteriyor, hayat bu kadar iyi değil, çok yanlış... onu da kapatalım. Spawn çok gothic, içinde küfürler var, onu da yasaklayalım koş koş... E ne yapacağız peki? Siyah ekrana boş boş mu bakacağız?

Diğer bazı şikayetlerde katılıyorum. Özellikle BBG ve Kadınca tarzı programları çok yanlış şeyler yapıyorlar. Ancak üstteki herşeyi haklı buluyorsak işimiz var bizim. Hiç birşey gösterilemeyecek o zaman televizyonda.

said:
HymnOfSnuk, 12 Haziran 2005 17:14 tarihinde demiş ki:
özellikle reklamlar konusunda şikayetçiyim ben de..."reklamlar" arka fonu geldiği zaman bile reklam veriliyor , e çüş !

kanal d'de felan görüyorum çok saçma birşey bence. "dur şu araya da reklam sokalım" tarzı zihniyet Kanal D'de, Show TV'de felan çok yaygın.

Reklam işinde en iyi olan bence CNBC-e. "Reklam" yazısı bir reklamdan ibaret. Oturup coca cola hazırlamış oluyor mesela onu. Ama bence çok hoşuma gidiyor. Coca Cola reklamı yapılsa bile diğerleri kadar rahatsız etmiyor. Hatta bence monoton "reklamlar" yazısından çok daha ilginç ve güzel birşey.
Ayrıca reklamları da kısa tutuyorlar. Son 1 saniye kala reklamlar sokmuyorlar. Bu konuda onları tebrik etmek istiyorum.[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Haziran 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 14 Haziran 2005 14:28 tarihinde demiş ki:
iyide abi büyük kanalları büyük yapan aldıkları reklamlar...

evet daha büyüyorlar ama ntv gibi küçük kanallar daha çok itibar kazanıyor...
unutma büyüklüğü deil işlevi önemli...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

"AGANİGİ DURUMLARI İYİ Mİ ?"
ahah yarıldım, cok iyi sikayetler ya..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...