erling Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 iste exceptional farkının cıktıgı yer burası gm voodoocu zombie yaparsa exceptional oluyo bide crafted by hebe diye markası oluyo tabi oole yururken falan kafası dusupte tameden falan cıkmıyo iste daha saglam sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 said: 2001-10-29 23:02 tarihinde, BombaciMulayim yazmış: Hocam bir zombiye isim koymak bana komik geliyor. Yani benim zombim olucak aynen şöyle çağırırdım. "Zombi evladım, sen gel bakayım buraya. Aman yavas gel evladım, gelirken kafanı bir yerlere vururda tameden çıkarsın yanarız alimallah." hedehodo ee sayıları birden fazlaysa nolecak? ben a, b, c ve d diye isimler verdim a guard me b attack c akıllı ol d çay yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Geberik hocam, zombi 2 veya daha fazla olunca iç çatışma yaşanıyor. Malum undeadler kıskançtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 said: 2001-10-29 23:13 tarihinde, BombaciMulayim yazmış: Geberik hocam, zombi 2 veya daha fazla olunca iç çatışma yaşanıyor. Malum undeadler kıskançtır. lore skill ini geliştirmeyi dene düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 said: 2001-10-29 23:16 tarihinde, BonePART yazmış: hmm walla zombiler eski olympostakiler gibiyse 100 metrede rkip tanımazlar yane yok eğitilirse 2 adım arkadan takip ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Eğitmek lazım tabide eğitimi biraz zor oluyormu herhalde kafası almıyo diyolar :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Quote: -2001-10-29 23:19 tarihinde, Szasstam yazmış: Eğitmek lazım tabide eğitimi biraz zor oluyormu herhalde kafası almıyo diyolar :-p - 1. mezardan çabuk çıkarmaya bak beyni çürümesin 2. 1 yaşını doldurmadan piano eğitimi alırsa %50 daha zeki olur 3. haftada 3 öğün balık yemeli (limon sıkmasın tadı kaçıyor) yanında kesinlikle rakı içmemeli (kavun yiyebilir) 4. sevgiyle yaklaşılmalı isminin verdiği eziklik unutturulmalı 5. frp gibi hayal gücü geliştirici oyunlar oynamalı 6. eğlenerek öğrenmeli 7. hergün yıkansada kokukusunu gizleyemeyeceği öğretilmeli, Bill Gates inde hiç banyo yapmadığı hatılatılarak rahatlatılmalı. [addsig] [ Bu mesaj geberik tarafından on 2001-10-29 23:28 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Ya biri denedim ev gitti demiş kardiş yazıyı bida oku haziranda yapcan ya off off illa önemli noktaları belrtcezmi zehir z gelmiş ondan ğpatlamış ondan sonracıma daha ne dicektim sen şimdi direk eşyaları hazırla ondan sonra haziran gibi bida oku tarifi git zehiri doğru yap yoksa evden gene olursun acemilerin yaptığı hatalardan sorumluluk kabul etmiyoruz Lasetemi bir zombiedir açıklıyorum :-p hem formul çoğu zaman çalışmıyor ben o gece fallenın kafasına üfledim deli gibi bu tozdan karabiber falan sandı bişi olmadı ana yoksa zaten aklı yok ondanmı yoksam kasaplara işlemiyormu ek yapalım kasaplara işlemez :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 ayrıca lütfen bu işi ciddiye alın zombi özen ister bakımı zordur son üç yıl içerisinde cami kapısına bırakılan zombilerin sayısında %14.7 oranında bir artış olmuştur. ayrıca bırakacaksanızda cami kapısına bırakmayın cemaatin apdest i bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Özen falan istemiyor çok kolay kandırıyosun zombieleri sen bardsın şarkı söle diyorsun sanki ismide güzel bişimiş gibi kandırıyosun kendi bile seve seve sölüyor her yerde bakınız lase :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Forumda kimse olmayınca her yazdığım konu son 10da kaldı buda çıkıcak gibi ilk ondan benim sayemde o nedenle direkman okula gitmeden bir uplim zombieler bana darılmasın sonra :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mart 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2002 LOL up! elminster`a bahsediodum bundan dun aksam, buldum! ehueheu UP! UP! cok komik loool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granader Mesaj tarihi: Mart 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2002 üff yazıcak baska konu yok galiba[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2002 lol herşey taamda "houngan" şeysini bulamadım ben? nedir o ? ormanda mı? ağaçta mı yaşar?[hline]Vampiric Touch! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elminster Mesaj tarihi: Mart 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2002 lol guzelmis, hollandali cesetlerden oluyor mu bu? (uplayan ellerine saalik athecaam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 *Szass ı izlemeye devam eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 ehu ben de daha gelişmiş bir tarif çıktı zannediyordum, 'advanced zombi' felan :p[hline]A berserk at the Stair of Grief, having been told that the hosts of the Soulless were so many that their spears would hide the sun, is said to have replied 'Then we shall fight them in the shade'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bizarre Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 ahah deli bu adam hep solemişimdir.[hline]Nith The Butcha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ooofof Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Yıllarca kardeşlerimi sömürdünüz! Bizi öldürdüğünüz yetmedi, şimdi de alay ediyorsunuz! Ama ölüm ordularının uyanış vaktidir! UYANIN! Uyanın kardeşlerim! İntikam vakti geldi! Bizi öldüren, öldürmekle kalmayan ve alay eden insan ırkından öcümüzü alacağız! Hepsini öldürün! -Ooofof the Lich- *şimşekler çakar, yüzlerce iskelet, zombi ve hayalet UltimaTR forumlarına hücum eder* :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bizarre Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 mezarhan cok iyi ya mezarların kralı King of Deads falan hahahah haha yarıldım hahahaha[hline]Nith The Butcha [Bu mesaj Bizarre tarafından 14 Mart 2002 03:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Bunada direkman up ehuehu zombi yapmayı hala bilmeyenler olabilir...[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: BonePART, 29 Ekim 2001 23:16 tarihinde demiş ki: hmm walla zombiler eski olympostakiler gibiyse 100 metrede rkip tanımazlar yane ahahah Az mı gebermemiştim olydeki 28 days later zombilerinden :D upladığın iyi oldu Sza ;) *!bakıp iç geçirir*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 lol olydeki zombieler.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad in every job,there is a no!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 malzemeler kolay bulunan bişi olsa hemen denerdim..[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 o zaman herkes denerdi sen azimli ol. sonuclarida bildir bize ehehhe Olympos zombileri mevcut olabiliyor mu ? öğrenelim :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar