Dale Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Alf dizisini bilmeyeniniz yoktur heralde eğer bilmeyenler varsada kaçırdıklarını görüp bulmaya çalıssınlar :) Alf kimdir? Uzay gemisinin bir amerikan ailesinin garajına düşmesi ile ailenin mutfağında saklanarak yaşamaya başlayan, ailenin sıkıcı hayatına çılgın tarzıyla yeni bir soluk getiren, tüylü, bıçkın, çapkın, sözünü sakınmaz bir yaratıktır. Hangi gezegenden gelmiştir? Yine bir bölümünde Alf'den edindiğimiz bilgiye göre Melmac, gezegendeki herkesi saç kurutma makinasını aynı anda çalıştırması sonucu feci şekilde yokolmuş ve bir tek kendisi kurtulabilmiştir.Dizi içinde yaptığı muhteşem esprilerden biri idi bu zannımca ve sevgili Alfimiz banyo küvetini de saç kurutma makinalarını da pek severdi. alf isminin anlamı nedir? Alien Life Form'u kısaltılmışı diye anımsıyorum Seslendireni kimdir? Basarılı sanatcımız Müşfik Kenter gayet başarılı bir şekilde seslendirmiştir Alf'i. Açılış müziği nasıldır? The simpsons ve Rosanne gibi yapımların müziklerine de katkıda bulunan Alf Clausen tarfından yapılmıştır müzikleri uzay gemisinin garajına düştüğü şanslı ailenin soyadı nedir? Tanner idi bu sevimli ailenin soyadı ve isimleri Baba: willie Tanner, Anne:Kate Tanner, Evin Kızı:Lynn Tanner, Evin Oğlu:Brian Tanner en son doğan bebeğin adı da eric idi. kaç yaşındadır? dünya tarihine göre 28 eylül 1756'da doğmuştur, buna göre 246 yaşını doldurmuş oluyor... en sevdiği yemek nedir? Hayat felsefesi iyi yemek iyi dostlar olan bu sevimli yaratık 7 mideli idi yanlış hatırlamıyorsam ve en sevdiği yemek elbetteki Kedi ile yapılmış tüm yemeklerdi dizi oyuncuları kimdir ve şimdi ne yaparlar? Nelre yaptıklarını bilememekle birlikte, dzinin oyuncuların gerçek adlarını sıralayacak olursak şu şekikdedir: Alf:(Seslendiren) Paul Fusco Willie Tanner: Max Wright Kate Tanner: Anne Scheeden Lynn Tanner: Andrea Elson Brian Tanner: Benji Gregory Trevor Ochmonek: Lohn La Motta Raquel Ochmonek: Liz Sheridan Jake Ochmonek: Josh Blake Alf'in gerçek adı nedir? Geldiği gezegen Melmac'ta normal olarak herkesin bir adı vardı ve Alf'in adı da Gordon Shumway tannerler'in, yemeye çalıştığı kedisinin adı neydi? Kedinin adı Şanslıdır; orjinalinde Lucky The Cat diye seslenirdi ev halkı bu zavallı hayvana Komşuların dizinin ilerleyen bölümlerinde bakımını üstlendikleri ve Alf'i gören haylaz yeğenlerinin adı ne idi ? Bu haylaz ve terbiye edilmemiş kötü alışkanlıkları olan Ochmoneck lerin yeğeni Jake Ochmonekdi. zamanla hem dizideki aile hem de Alf bu çocuğu iyi biri yapmayı başardılar tabi. Başalrda Jake, durmadan evin genç kızına asılırdı. Türkiye'de hangi yıllar arasında yayınlanmıştı? koyu bir Alf taraftarı olarak bu soruyu cevaplamaktan guru duyarım. ilk önceleri ben ilkokul-ortaokul dönemecindeydim. o sıralar yayındaydı.. yani 1989 senesindeydi.. ama sonradan emind eğilim ama 2-3 sene kadar olmuştur heralde tekrar yayınlandı. kanal e de.. sonra bulamadım bi daha.. halen yayındaysa bana da haber verin.. alf'in kedi merakı o dönem bu diziyi izleyen çocuklar üzerinde olumsuz etki yapmış mıdır? Alf o kedileri sevmek için değil yemek için isterdi, hıçkırıkdan kurtulmak için kedi suyu içmesi lazım olmuştu da fenalıklar geçirmiştim. alf'i çok severdim adamımdı. başka hiçbir dizi pazar günü saat 09:00 da kalkmamı sağlayamazdı ama kedi meRakı garipti. belki satanistliğin temelleri o günlerde atılmıştır;) hangi firma reklamında fason alf kuklası kullanır? idaş, tersten okunuşu olan şadi adında yaratıcılıktan uzak bir "çakma alf"i reklamlarında kullanmaktadır. Neden belden aşağısı görülmezdi? yürürken ve koşarken dikkat ederseniz(ki artık izleme şansımız çok zor) farklı bir kişi(ki bu bir cüce), normal çekimlerde yani belden yukarısı çekimler için alfi farklı bir kişi canlandırır. bu yüzden genel çekimler hep belden yukarıdır. Alf'in designını yaptığı aracın markası nedir? alf-romeo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ama artık hiç bir yerde yok :( Kücükken cok izlerdim ya, özledim be Alf'ı ben..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 izlerdim. satanizmin kurucusudur kendisi. ya ya yaa[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bilmezmiyim. Çok güzel bir diziydi. Dizideki en meşhur karakter de Mr. Spak'tı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Alfi kaçırmazdım. A h ah bi alf vardı bi de 7den 77ye vardı sabah akşam izlerdik o zaman, nerde o günler.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 He bide fistan dizi baslarken Alf çıkıyordu ve söyle buyuyordu; şemhemforaş satan! p.s: ohannes alfı ne yaptık iki dakikada.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 gayet güzeldi.en azından ben izlerken zevk alırdımda artık o $adi dalgasına nefret ediyorum brz.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 izlerdim ve baya güzeldi...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 güzel bi derleme ama vizyona açsaymışsın:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 allllfff!!![signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!?? FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 [signature][hline]Akvaryum TutorialImagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Eeahuaeha dopak satanist alf the Legend[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 [signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 transformersdan sonra başlardı sanırım. hastasıydım[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 televizyon dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 lol dominic[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 o kadar sinirlendiriyorsunuz ki artik nereye tasiyacagimi sasiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 LoL güzeldi bu =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kedi hastası alff :) özledim bende ya küçükken izlerdim sabahları bide muppet show zaten ha bide snoppy ha birde .. birde :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit tarafından 14 Haziran 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 muppet hala var yafs..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben izleyemiyom ama televizyondan baya bi uzağımda[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar