Way Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 arkadaslar sizce duel ne kadar yararlı?duel e onem veriyo musunuz bunları ogrenmek icin actım bu topic i cunku cok buyuk 2 lem de kaldım :)oyun a basladıgımdan beri priest im duel e onem veren biriydim genelde hep birine lerine duel teklifi yaparim yaparken de zevk alırım nedenine gelecek olursak caster class lar hızlı olmak zorundadır el cabuklugu gelistirmek icin buyulerimi en iyi ve hızlı sekilde kullanmak icin 1-2 lvl ustumle ya da altımla duel yaparım..undead priest im shaman la duel e onem veriyorum bilindigi uzere zor olen bi class cogu horde shaman la duel bi yapmaz ben yapıyorum cunku en ufak hatada kaybediyosun..dedigim gibi oyuna basladıgımdan beri lvl 1-5 -50-60 fark etmez her lvl da duel yaptim ama son gunlerde artık yapmıyım herkes yenmek 3hu3hu babz yendim seni seklinde davranmak icin duel yaptıgını gordum misal shaman la duel yapıyosun adam duel e baslamadan butun totemleri dikiyo ustune bi de water ile manasini fulleyip accept liyo dedim duel basladıktan sora yapsan yok olmaz o sekilde bile yenemiyen noob adamlar gordum ama sorun o degil..ya da rogue ile duel yapiyosun diyosun duel basladiktan sora stealth ol ona da hayır..kimse duel in ne demek oldugunu anlayamıyo.. bunun yanı sıra ben gerce pvp da nasıl olacagını dusunerek haraket ediyorum misal warrior la karsılastın 3-2-1 diye geri ye sayıp bi de charge atmasın diye yanına mı gideceksin ?bunlar basit ornekler..duel e ornek vermemin sebeplerinden biri de su: yani zorda olsa tek birini yakaladıgımda (ki imkansiz) en iyi sekilde savasmak cunku herkes bilir her hangi bir class i 5 yasindaki cocuga verip al bu dmg buyun su sole yapar desen battlegrounds ta falan adam kesebilir.. siz ne dusunuyosunuz benim gibi dusunen birileri var mı cok merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Way, 12 Haziran 2005 12:59 tarihinde ..ya da rogue ile duel yapiyosun diyosun duel basladiktan sora stealth ol ona da hayır. e yuh be. istersen hp %50 lere falan gelince denesin adamlar stealth olmayı. Zaten priestların alayına kılım düel başlar çat shield. Aynı şeyi bazı mage/hunter larda yapıyor hemen aoe veya flare çok komik bi durum oluyo :) Ben neden düel yaparım sorusuna gelince ilk zamanlarda yaptığım düeller Rogue u mu tanımaya/alışmaya yönelikti. Son 3-4 Hafta içinde yaptığım düzeller mesela Stunlock uygulayabileceğim classlar ağırlıklı Stun lock a elimin iyice alışması /misslersem napacağımı görmek için :) LoH kullanan Paladini kınıyorum. Bide orc bi warrior vardı Shield wall kullanmıştı :([signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bana göre duel sadece zevk için konulmuş bişey. Teke tekte taktik geliştiriyosun o ayrı ama vahşi doğaya salındığın zaman mesela canın veya manan az iken saldırıyolar veya yaratık keserken genklemeye çalışıyorlar.yani sonuçta nadiren eşit şartlarda savaşıyorsun.ayrıca dueller de mesela grup halinde duel yapamıyosun (gerçi bg bu açığı kapatıyor) o yüzden taktik fln yapmak zor oluyor.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Genellikle gemi beklerken sıkılmamak için yapıyorum.[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Malibu, 12 Haziran 2005 13:41 tarihinde demiş ki: said: Way, 12 Haziran 2005 12:59 tarihinde ..ya da rogue ile duel yapiyosun diyosun duel basladiktan sora stealth ol ona da hayır. ..... LoH kullanan Paladini kınıyorum. Bide orc bi warrior vardı Shield wall kullanmıştı :( Rogue ye karsi shield wall kullanan zihniyetin ben ta :D Hatta Rogue a yenilen warriorun ben ta.[signature][hline]Est Solarus Oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bugün star(49 rogue) ve bi warriorla(50) duel yaptım.50 warrior hiçbirşey yapamadı.çatır çutur kestim.rogue da ise bazen ambush kurbanı oldum.durum berabere bitti.bi star yendi bi ben.en sonunda instance a gidiyoduk,star oyundan çıktı.warrior a gelince gerçekten pvp veya duelde ranger lara karşı çok ezik bi class.genellemeye bakarsak bütün classlar arasında en ezik class. burdan sık sık melee attacker lara karşı yapıtığım duelden anladım ki benden 5 lvl yükseğe kadar olanları bazen zorlansamda genelde kesiyorum.(bide paladinle yapmıştım 49 onuda kestim tam heal atıyo cs ile engelliyerek alıyorum) PS:bu duelleri yaparken 45 idim.imzaya bakmayın :D *!kendini över*şu anda 46 yım.[signature][hline]Lorrotar-44 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... [Bu mesaj Lorrotar tarafından 12 Haziran 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bende duel yaparım ama duelden önce sadece bufflarımı yaparım mana ve sağlık fullerim.totemleri baştan dikmem. ama şunu gördüm dünden beri.roguelar stunlock yapamıyor bg de bana.yada mageler poly spam+fire spell.herşey pata küte gerçekleştiğinden dolayı dueller genelde gerçek hayata hazırlamıyor insanı :)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Malibu, 12 Haziran 2005 13:41 tarihinde demiş ki: ...Zaten priestların alayına kılım düel başlar çat shield... shield instant bir büyüdür ve akıllı mantıklı her priest'in savaşın başında kullanacağı ilk büyülerdendir. buna niye kıl oldun anlayamadım :) ara sıra duel yapıyorum ama kendi seviyeme yakın olmasına dikkat ediyorum. ayrıca shaman en güçlü class mantığı ile hareket edip genelde shaman'larla duel yapman seni hatalara sürükleyebilir. her class'ın kendine has özellikleri vardır sonuçta. ve sonuçta sen alliance tarafıyla savaşırken karşında shaman olmayacak. senin shaman'a karşı yaptığın taktikler bir paladin'e işlemeyebilir vs. vs...[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ractamainus +1[signature][hline]Lorrotar-46 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Duel harici hiç bi priestın sürekli shield atarak gezdiğini görmedim ondan şeyetmiştim :) Warrior un dibinde durmak gibi bişey bence buda.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 pw: shield 30 sn. duration'ı olan bir büyü :) hiç bir priest sürekli shield atarak dolaşamaz (sadece temenni eder). ama her aklı salim priest combat öncesi (duel, 1on1, raid vs...) pw: shield kullanır ;) şimdi oldu galiba :)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Açıkçası bi rog olarak bana bi mage duel attıında, AoE AoE gitmiceksen yapalım diorum, genede öle başlıo adamlar genelde delirtiolar. Bende aynı şekilde dueli savaş alanında olduğu gibi yapmaya çalışırım, yani oyun sırasında. Oyun sırasındada hiç bi Rogue, farkında olmadan saldırılmadığı sürece Stealthsız saldırmaz. Hiç bi hunterda oturup heryere flare atmaz, olduğu yere trap koyup üstüne oturmaz, Hiç bi mage 2 saniyede bir AoE atarak etrafta kosturarak manasını bitirmez (zekiler tabi lvl 1 Arcane Explo kullanıo o ayrı mesele, genede yapmaz...) Ha bide ayrı cins bi salaklar var, genelde nedense bunlarda hep priest oluo (rastladıklarım öleydi yani, aradada warlock fln nedense hep onlara rastladım) Adamla aynı gruptayım arkadaşım, Duel yapıoruz Stealthla başlıorm, Salak gruptayız die görüo stealthı çat dot atıyo. Bu tip şeylerle karşılaşınca yaptığım şey, /clap yapıp yere oturmak öldürmesini beklemek. Bence en güzel cevap oluyo.[signature][hline]Camwethrin - lvl 60 Night Elf Rogue [Seven] (Burning Legion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ozellikle yeni lvl 60 olanlar için bence Duel önemli, en basidinden, lvl 60 a kadar Sürekli ama Sürekli MoB kesmşi bi adam düşünün. Ben Rogue classı adına konuşucam, Ben ilk lvl 60 olduğumda, hala daha gördüğüm Warriora Gouge fln atmaya çalışıodum, ne o arkasına geçip Backstab koyucam.. Moblar arkasını dönmez ya hani... Ulan zıpla geç =) El alışkanlığın olunca aşırı kolay bişey.. Dueller sayesinde Gouge nin değişik kullanım alanlarını benimsiyosun zamanla. Mesela 1) Gouge Talentınız varsa 5.5 saniye olur gougeniz, 5 saniyede combattan çıktığınızdan, hızlıysanız kalan 0.5 saniyede stealth olabilir tekrar ambush / cs vurabilirsiniz. 2) Kickinizi kullandınız, mage çatır çatır polymorph cast edio, en güzel Interrupt yolu Gouge dir. 3) Gouge 45 Energy harcar. talentı varsa 5.5 saniye sürer. 5.5 saniye yaklaşık 60 Energy demektir. Böylece hem energy nize bir katkısı bulunmuş olup, ayrıca 1 de Combo Point sağlar. üstünüzdeki Dotun vs vs nin zamanını geçirmeside cabası. 4) Frost Nova yediğinizde çok hızlı olursanız ya Blind yada Gouge koymak Mage lere karşı hayat kurtarabilir. (2.5 saniye daha kalıyo gouge koyunca ama genede hayat kurtarıo, adam gidip poly cast edemio çoğu zaman sprintte koyunca)[signature][hline]Camwethrin - lvl 60 Night Elf Rogue [Seven] (Burning Legion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Her priest combat öncesi shield atmaz . En azından ben öncesinde atmıyorum . Önce Psychic Scream'le düşmana verebildiğim kadar hasarı uzaktan veriyorum . Melee classa yanıma yaklaşınca mind flay atmaya başlıyorum . Eğer fearda çok uzaklaştıysa 2 kere atabilirim mind flayi . Yeterince canı azalmış dotunu yemiş ve vulnerable olmuş oluyor . Yanıma gelince de paşalar gibi shieldımı açıyorum ve bombalıyorum . Ama shiledi baştan açmak da yararlı tabi . En azından patladığı zaman Weakened Soul olayının zamanı azalmış oluyor ...[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c WoW : Xaenin-Night Elf İmam Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Lorrotar, 12 Haziran 2005 15:14 tarihinde demiş ki: bugün star(49 rogue) ve bi warriorla(50) duel yaptım.50 warrior hiçbirşey yapamadı.çatır çutur kestim.rogue da ise bazen ambush kurbanı oldum.durum berabere bitti.bi star yendi bi ben.en sonunda instance a gidiyoduk,star oyundan çıktı.warrior a gelince gerçekten pvp veya duelde ranger lara karşı çok ezik bi class.genellemeye bakarsak bütün classlar arasında en ezik class. burdan sık sık melee attacker lara karşı yapıtığım duelden anladım ki benden 5 lvl yükseğe kadar olanları bazen zorlansamda genelde kesiyorum.(bide paladinle yapmıştım 49 onuda kestim tam heal atıyo cs ile engelliyerek alıyorum) PS:bu duelleri yaparken 45 idim.imzaya bakmayın :D *!kendini över*şu anda 46 yım. Priest lere karşı biraz taktik geliştir o zaman :) 3 lvl ustumken 3 kere kestigimi biliyorum seni en sonuncusunda 2 kişi dalmıştık onu sayma 2 si teke tek. ps. priest nick Wretched kapışmamızda stranghton valley de ogrelerin orda beni arkadan gang lamanla başlamıştı.[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar