Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mutlu aşk yoktur....

daphne

Öne çıkan mesajlar

Daphe istersen konuyu biraz geliştirelim;

Başlangıç olarak sana şöye b1r soru soruyum, aşk nedir ?

Bu soruyu cevaplarken hiç bir sözlüğü ve buna benzer şeyleri kullanarak cevap verme sendeki tercümesi lazım bana..

[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<

[Bu mesaj Zagg tarafından 10 Haziran 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsinin sonu hüsran diye bir genelleme yapmak tamamen yanlis... Sonunu tam anlamiyla mükemmeliyete döken ve asklariyla 40 yil devirmis insanlar biliyorum.. Ayriyeten sonu hüsran da olsan yasanan o zaman araligini dünya uzerindeki hicbiseye degismem..[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur!
Sosyal ağlarda paylaş

Nefr bişiy sorcam ama kızma... Yılbaşından beri senin ve athena 'nın avatarında hala noel baba şapkacıkları var sizin dışınızda herkes çıkardı yaw. Ha bi de wastiee'De var snrm... Nedendir ? Vakit olmadığından mı...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
"Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !"
My Space
Sosyal ağlarda paylaş

bu şey gibidir..hangi gözünü seviyosun sağ mı sol mu...ya ne demek istediğim bu bir çelişki..zaten sevdiğin bişiy bitoysa o hüsrandır..mutsuzluktur...bu sadece aşkta değil yane..ama bitecek..diğeri başlıyacak..ve sen yin emutlu olacaksın..olmadı o da biecek..yine mutsuz..ama bi gün gelirde o insanı bulursan..ozman mutluluk nedir bilrsin..[signature][hline]sensei.....shirio dojo....
Sosyal ağlarda paylaş

saçma...tüm aşklar mutludur.Sonu çok güzerl biten çok güzel aşklarda var (bkz: evlenmek)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

aşkta herşey vardır mutlulukda mutsuzlukda mutlu aşk tanımı saçma bence aşk aşktır[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

Şu ana kadar yaşadığım yegane tek aşkta hiç acı yoktu hep mutluluk vardı. Doyamıyoruz birbirimize ondan belki de :) Karşıdaki insanın ne kadar senin için "doğru insan" olduğuna bağlı bence.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 10 Haziran 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
Şu ana kadar yaşadığım yegane tek aşkta hiç acı yoktu hep mutluluk vardı. Doyamıyoruz birbirimize ondan belki de :) Karşıdaki insanın ne kadar senin için "doğru insan" olduğuna bağlı bence.

Ne kadar oldu ki? Saman alevi olmasın aşağı yukarı 50-70 senelik ömründe... Birini sevmek, biriyle olmak mutluluğu da üzüntüyü de ikiye katlar... Eşitsiz bir dağılımın olacağını hiç sanmam...[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 10 Haziran 2005 14:32 tarihinde demiş ki:
Sonunun hüsran olması, yaşadığın güzelliklerin değerini azaltıyor mu peki?
valla aynısını bi daha yaşamayacak olmaya bişiy demiosan ya çok yakışıklısın ya da wow oynuosun, kaptırmışsın, umrunda diil bu olaylar hehe.[signature][hline]nova cone snap nova cone uptıs caktıs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...