daphne Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 mutlu aşk yoktur bence... hepsının sonu hüsran... aksini iddaa eden var mı? bu arada zulfu babanın mutlu aşk yoktur sarkısını dınlemeyenınız varsa mutlaka dınlemelı super bi sarkı... kesınlıkle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 aksini iddia edemiycem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Sonunun hüsran olması, yaşadığın güzelliklerin değerini azaltıyor mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 eheh o şarkı çok güzel :P nefr'a +1[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Evet Nefr'e katılıyorum. Bir de eğer hepsinin sonu hüsran olsa şu anda bu kadar evli çift olmazdı di mi..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Daphe istersen konuyu biraz geliştirelim; Başlangıç olarak sana şöye b1r soru soruyum, aşk nedir ? Bu soruyu cevaplarken hiç bir sözlüğü ve buna benzer şeyleri kullanarak cevap verme sendeki tercümesi lazım bana.. [signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< [Bu mesaj Zagg tarafından 10 Haziran 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Hepsinin sonu hüsran diye bir genelleme yapmak tamamen yanlis... Sonunu tam anlamiyla mükemmeliyete döken ve asklariyla 40 yil devirmis insanlar biliyorum.. Ayriyeten sonu hüsran da olsan yasanan o zaman araligini dünya uzerindeki hicbiseye degismem..[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 walla bu konuda Nefr'e ben de katılıyom tabi ama Rewendor sana katılamıcam ewlilik bunla alakalı diil sadece gününe de bakmıcan belki hani doz aşımı olmasın tabi ama mutlu aşk vardır bence mutlu son olmamış olsa da Daphnecim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Nefr bişiy sorcam ama kızma... Yılbaşından beri senin ve athena 'nın avatarında hala noel baba şapkacıkları var sizin dışınızda herkes çıkardı yaw. Ha bi de wastiee'De var snrm... Nedendir ? Vakit olmadığından mı...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 herşey bittikten sonra geriye dönüp baktığımızda yüzümüzde bi tebessüm,aklımızda birkaç güzel anı varsa o mutlu aşktır.[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bu şey gibidir..hangi gözünü seviyosun sağ mı sol mu...ya ne demek istediğim bu bir çelişki..zaten sevdiğin bişiy bitoysa o hüsrandır..mutsuzluktur...bu sadece aşkta değil yane..ama bitecek..diğeri başlıyacak..ve sen yin emutlu olacaksın..olmadı o da biecek..yine mutsuz..ama bi gün gelirde o insanı bulursan..ozman mutluluk nedir bilrsin..[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 O zaman hiçbir yaşamın da bir anlamı yoktur, hepimiz ölmicez mi?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 saçma...tüm aşklar mutludur.Sonu çok güzerl biten çok güzel aşklarda var (bkz: evlenmek)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Platonik aşklar, karşılıksızlar, acı çektirenler pek mutlu olmuyor horrible :) Hepsi mutlu değildir malesef[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 beraber olduğunuz anlar mutluluktur...bütün olarak değil de , mutlu olduğun zamanları ele alırsan , aşk aslında gayet mutlu eder insanı...zaten mutluluğu küçük şeylerde aramak gerek :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 İnsan eşiyle anlaşmak için yaşıyorsa onunla anlaşmaya uğraşmanın ta kendisi mutluluktur... Zaten böyle ilişkilerin sonu hüsranla da bitmez... Yeter ki aynı amacı, aynı şiddette paylaşan iki insan birbirini bulsun, gerisi gelir... Eh, bu da biraz zor tabii...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Risk almasını bilmeli insan.Mutluluk sonu var die yada aşkın yaşamak lazım bence Fallen ANgel[signature][hline][b]Sozlukte Villians :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 aşkta herşey vardır mutlulukda mutsuzlukda mutlu aşk tanımı saçma bence aşk aşktır[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Şu ana kadar yaşadığım yegane tek aşkta hiç acı yoktu hep mutluluk vardı. Doyamıyoruz birbirimize ondan belki de :) Karşıdaki insanın ne kadar senin için "doğru insan" olduğuna bağlı bence.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 daphne kardes mutlu ask vardır die bi ezginin gunlugu sarkısı da vardır.ben sana onu tavsie ederim.hos bana da ras gelmedi ama olsun var oldugun ainanmak da oldukca guzel..[signature][hline]!!!hepimiz evcil değill miyiz ya su fani dunyada!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Kendini çabuk bırakmamlı insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Dynun, 10 Haziran 2005 23:27 tarihinde demiş ki: Şu ana kadar yaşadığım yegane tek aşkta hiç acı yoktu hep mutluluk vardı. Doyamıyoruz birbirimize ondan belki de :) Karşıdaki insanın ne kadar senin için "doğru insan" olduğuna bağlı bence. Ne kadar oldu ki? Saman alevi olmasın aşağı yukarı 50-70 senelik ömründe... Birini sevmek, biriyle olmak mutluluğu da üzüntüyü de ikiye katlar... Eşitsiz bir dağılımın olacağını hiç sanmam...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Aşk olmalı Acı mutluluğu dengelemeli Fallen ANgel[signature][hline][b]Sozlukte Villians :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 herşey tamam da zülfü baba nedir ya? öeh![signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Nefr, 10 Haziran 2005 14:32 tarihinde demiş ki: Sonunun hüsran olması, yaşadığın güzelliklerin değerini azaltıyor mu peki? valla aynısını bi daha yaşamayacak olmaya bişiy demiosan ya çok yakışıklısın ya da wow oynuosun, kaptırmışsın, umrunda diil bu olaylar hehe.[signature][hline]nova cone snap nova cone uptıs caktıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar