Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıyamete son iki gün kaldı

Patonojen

Öne çıkan mesajlar

insanlar Nasa tarafından dogrulanan haber üzerine şoke olmuşlardı. herkes resmi açıklamanın sonrasında aynı soruyu soruyordu:
- iki gün mü

S.B.B ismi verilen (ikinci büyük patlama) bir meteor çok hızlı bir şekilde dünya yörüngesine girmişti. iki gün sonunda dünyaya çarpıp dünyanın %30 unu parçalayacak kalanınında yörüngeden çıkmasına neden olacaktı.

Ne yapıcaktım 47 saat kalmıstı geriye hayatımın son 47 saati.

Paticik forumlarını açtım herkes benim gibi bir hallerdeydi. kimse ne yapıcanı bilmiyordu. Forumda anlamsız yada çok fazla anlamlı konular acılmıstı. Ağlayanlar vardı yada korkanlar. Ölüm geliyordu elbette bilinmezliğin sembolü.

--- Peki siz son iki gününüzde ne yapardınız?[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği
Uye No : 00000000001

Chaos Tasarım
Sosyal ağlarda paylaş

kendimi öldürürdüm ben, çünkü bence ne yaparsa yapsın öleceğini bilmenin verdiği korkudan kurtulamaz kimse. bende bükemediğin bileği keseceksin mantığıyla atlardım bi yerden, güzel bi ölüm.[signature][hline]Your Ad Here!

[Bu mesaj Aegean tarafından 08 Haziran 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

anlamsız cevaplar? senin intiharına bi anlam katim ben en iisi. sen intihar ettikten sonra nasa hesap hatası yaptıgını ve meteorun çarpmayacagını açıklasa nolucak? yazarlar artık mezartaşına " mok yoluna gitti niyazi" diye[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Sosyal ağlarda paylaş

senin dediğinide düşündüm tabi de dünya meteorun çekim alanına girdikten sonra kurtulması imkansız yani :) hadi çarpmadı sürükleyip götürcek, gene ölceksin gene ölceksin :P[signature][hline]Your Ad Here!

pardon biraz aksiyim bugün saçmalamışım

[Bu mesaj Aegean tarafından 08 Haziran 2005 00:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean, 08 Haziran 2005 00:51 tarihinde demiş ki:
senin dediğinide düşündüm tabi de dünya meteorun çekim alanına girdikten sonra kurtulması imkansız yani :) hadi çarpmadı sürükleyip götürcek, gene ölceksin gene ölceksin :P

ama dogru sen zaten ölüm korkusundan dolayı intihar ediyodun . çarpmasa bile haberin olmicak zaten :)[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Sosyal ağlarda paylaş

böyle bilimsel hadiseleri hikayeye katmadan önce biraz araştırma yapmak şart bence, tabii yazdığımız şeyin zihne hitap etmesini ve tutarlı olmasını istiyorsak

dünya yörüngesine giren bir meteor un dünyaya çarpması 2 gün sürmez, dünyaya çarpıp %30 unu yok edebilecek bir meteor bütün dünyayı etkiler zaten ölürüz, yörünge falan pek umurumuzda olmaz ki yörüngeden çıkarabilecek boyutta birşey zaten patlatır komple herhalde.yani inandırıcı olması lazım yazdığımız şeyin ki okurken heyecanlanalım, zevk alalım.[signature][hline]arcane, 03 Şubat 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
geçen yaz hangi EA oyununu oynadığını biliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

durum 1:soğukkanlı olur tüm sevdiklerimi arar küs olduklarımla konuşurdum.ailemle vakit geçirirdim.çok yakın dostalrımın yanında omaya çalışırdım.3 porsiyon tek iskender yerdim.sakin sakin düşünür öleceğime yakın en sevdiğim giysileri giyer kendimi daha bi bakımlı yapıp ölümü beklerdim...
durum 2:şoke olur dumura uğrar iki de bir yok artık diyip dururdum
durum3:Allahtan ümit kesilmez diye hiçbir zaman ölmeyecekmiş gibi bu dünya için ,2 gün sonra ölecekmiş gibi Ahiret hayatı için çalışırdım.
durum4:daha çok genç olduğumu düşünüp depresyona girer ağlar ve hayattan 2 gün ÖNCE ayrılmayı düşünürdüm.
daha hiç böle bi durum yaşamadığımızdan bu sorular saçma
biryerde güzel olabilir plan fln yaparız olmadı:)))ama bu da faydasz o an ne hissedeceini kimse bilemz(aaa yiterr yaaa)
Sosyal ağlarda paylaş

starcraft oynardım.. evet evet starcraft.
göktaşı çarparken "en taro adun en taro adun, checked up and good to go, give me something to shoot." felan diye bağırırken ortalarda koştururdum.
evet kesin böyle olurdu. bana ne ya göktaşından.. babalar gibi starcraft var :-P[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

sokakta ilk gördügüm cıtıra atlardım (cokmu dürüstüm ne) nası olsa 47 saat kalmıs bakire olarak ölmek istemez deilmi ?
Daha sonra yorulup uykum geliceginden kahve içer ve şöyle dagger wari bişi alıp bi binaya girip HİTMANcılık oynardım heralde.Meteor çarpmadanda kendıme saplardım en azından meteor experience almazdı (Ulan warcraft çokmu oynuyom)

-Ya işin sakası bı yana yapılcak en mantıklı şey aralıksız kaza namazlarını kılmak olurdu heralde....[signature][hline]NEVER give up...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...