Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

format atmadan windows yüklücem ama bir sorum var

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Valla ben daha once o yontemle maillerine bir sey olmaz demislerdi ve hepsini kaybettim. O yuzden mutemadiyyen backup alıyorum. Maillerimi, icq' mu, favoritesi hep backupliyorum. Ara sıra da onları cdye cekiyorum. Mail folderimi kesinlikle C: de tutmuyorum. Hard diskimi 2 ye boldum tum backuplarımı orda tutuyorum. Ayda bir felan da cdye atıyorum. Mailler icq ve favorites hayati onem tasiyor valla.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 20 June 2003 04:06 tarihinde demiş ki:
Valla ben daha once o yontemle maillerine bir sey olmaz demislerdi ve hepsini kaybettim. O yuzden mutemadiyyen backup alıyorum. Maillerimi, icq' mu, favoritesi hep backupliyorum. Ara sıra da onları cdye cekiyorum. Mail folderimi kesinlikle C: de tutmuyorum. Hard diskimi 2 ye boldum tum backuplarımı orda tutuyorum. Ayda bir felan da cdye atıyorum. Mailler icq ve favorites hayati onem tasiyor valla.

Geçmiş olsun :D

Ama kaybetmen pek olası değil aslında. Yeni profil oluştuktan sonra outlook'dan import ile eski profilinin bulunduğu yerin içinde Local Settings'in altında Application Data'nın altında Identities'in altında registry kod adı ile oluşturulmuş directory altında microsoft'un altındaki outlook express'in altında bütün maillerinin database'leri bulunur oradan onları yeni profilinin outlook database'ine eklersin. Bunu yaptığından şüpheliyim. Zaten microsoft biraz daha aşağıda bir yere koysa cehenneme ulaşacakmış. Ne bu yaw altında yazmaktan parmaklarım yoruldu. (bak yine altında yazdım, aha yine.... :D)

Ha backup herzaman iyidir. Virüsler de olmasa çok daha iyi olacak. ;)[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

Yazdıklarım ciddi. Eğer bir profilin outlook profilini yüklemek istiyorsanız dediklerimi yaparsanız alırsınız.

Aşağıya inme konusunda ise Angel gibi bir yüzük buluyorum sonra microsoft zebanisi ile bir asansör beliriyor. Aşağıya mı sir diyor yes diyince başlıyor yolculuk. :D[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...