sheref Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ben ölçmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: fizban, 10 Haziran 2005 20:05 tarihinde demiş ki: sevgisi ölçülen insana sevgili denmez. kız/erkek arkadaş falan denir. sevgilinin sevgisinden eminsindir. :tup:[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 aslında Arlooax ın fikirleri fena diil bu konuda ama sakın gidip de aratma arkadaşına filan bu ne ya fiil tarihinden kalma yöntemler böle bişi yapıcaksan zaten bitir sen bu ilişkiyi gerek yok yani kasmaya ama bence ikinizin de aynı ölçüde sevip sevmediğine takmak yerine zamanını onunla nasıl daha ii geçiririm die düşün ki ikiniz de mutlu olun yani dielim ki seni sewmiyo mazoşist diil ya nie devam etsin o zmn bi de bu açıdan bak[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 çıkmadan önce arabanın (pardon sevgilinin) camından içeri bakarak kaç yaptığını öğrenmeye çalış. iyice araştır, ne kadar benzin yakıyo, yol tutuşu nasıldır. önceki sahiplerine sor, kaç yapıyo falan diye. eğer hızı azsa, gidip bir "motor" edin. genelde çok çok yüksek hızlara çıkabiliyorlar. (yanlış anlamayın, araba örneğinden gidiyorum, kötü niyetim yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Hoca ben diyorum dinlemiyor kimse beni :-P It is all about cars! :-) Son kadran basar arkandaki de seni takip edeceğim diye düşerse peşine ya motor yakar ya su kaynatır. Hızını ayarlayacaksın. Bu olayı konvoy şeklinde gitmeye çalışan iki araba şeklinde düşün. Hangi yollara girip çıkacağını , o yollarda arabayı nasıl kullanman gerekeceğini bileceksin. Zaman zaman otoyoldan çıkıp asfalt olmayan köy yollarına dalacaksan. Dikkat edeceksin bu yollarda egzoz u arkada bırakmayacaksın, lastik patlatmayacaksın. Ne zaman hangi vites ve devirde kullanacağını bileceksin arabanı. Hem kendi arabanı tanıman lazım hem de konvoydaki diğer arabayı tanıman lazım. Diyorum ben size ... It is all about cars! ;) Kalın sağlıcakla.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nat-Not Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 abi bi tur versene biniyim öeh?[signature][hline]Nat - Not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bir tane çakarım. Öbür yanağını dönerse seviyordur, o da bana çakarsa sevmiyordur. Bir de yumurta testimiz var.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Werewolf, 11 Haziran 2005 19:49 tarihinde demiş ki: Bir tane çakarım. Öbür yanağını dönerse seviyordur, o da bana çakarsa sevmiyordur. Bir de yumurta testimiz var. zaten sevgiden ne anlarsın ki. anca yumurtayla dayakla felan. öküz işte. direk tauren.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 harbi öküzlük seninki ya gırgıra al tabi de bu kadar da abatma be kardeşim[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: The_Guerilla, 10 Haziran 2005 20:10 tarihinde demiş ki: bugune kadar 2 ay oldu...hiç seni özledim..seni seviyorum demedi..kendi ..hep ben dedim.. oda bende dedi..sizce bu bir gösterge değilmidir... belki utanıyodur bazı insan sevgisini belli edemez.ben de öyleyim çok söylemem sevgilim olsa bile..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nat-Not Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 2 gündür görünmüo esas oğlan. Heralde kız arkadaşıyla :)[signature][hline]Nat - Not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 geldim yawrucum evladım..biraz hatunlaydım doooru...=D[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 heh. hep depresif halle gelio buraya zaten :D çıkar akşama kokusu :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya arkadaşlar valla halletim sorunlarımı..mutluyum..allah belamı vermez inaşllah..hade hayırlısı ağustos da düğün var beklerim...[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ne çabuk be yuh :P sevindim hallolduğuna...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya sadece benm hatun biraz odun okdar..yoghsa o da beni deliler gibi seviyo....zuhha..yaşasın bee..ohh...çalsın sazlar oynası kızlar..[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Çok ağır bir şaka yaparak olabilir. Mesela ben 1 nisanda trafik kazası gecirmis numarası yaptım, arkadaslar aradı, arkada ambulans efekti son ses, bir yandan telefondan polis telsizi kayıtı, arkada 3 arkadasta cahil türk vatandası tipik sesleri, asıl roldeki arkadasta komser, yakınına haber veriyor böyle böyle diye.. 2 gün hatun suratıma bakmamıstı tabi :)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Sevgisi ölçülmek istenen insandan sevgili olmaz.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sen naptın da ölçtün eminsin şimdi onu söylesene.. yani önce şüphe duyup da sonradan bu kadar emin olmak?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Sevgi olcmek diye bir sey yoktur bence ya seviyodur ya sevmiyodur.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Bonecrusher, 12 Haziran 2005 12:22 tarihinde demiş ki: zaten sevgiden ne anlarsın ki. anca yumurtayla dayakla felan. öküz işte. direk tauren.. Taz dingo![signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Öncelikle elimizdeki kavramın ölçülebilir bişi olmadığını belirtiim.. Ölçmeye çalışmak çok budalaca olur, sadece paranoya yaratır.. Duygular hissedilir, görülmez. Eğer hislerinde bi burkulma varsa, bu can sıkıcı bişidir.. Tam olarak kimden kaynaklanan bi burkulma onun tespitide zor konur.. Bence işin noktası koyulmalı.. Ben olsam koyardım, kangrene dönüştürmemek lazım... İlişkiler konusunda öğrendiğim tek bişi var, biraz acımasız olmak aslında iki tarafın açısından da iyi.. bu şekilde devam etmek bi süre sonra birbirinize zarar verdiğiniz bir döngü olabilir.. Elmayı ver demek var elmayı verir misin demek var... Elmayı VER durumuna dönüşürse ayrılık en acısından keser yolunuzu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar