SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 arkadaşlar bu konu çok ciddii..ne olur ciddi yanıtlar verin..nasıl ölçülebilir...[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ölçülmez. Zaten hissedersin, eğer şüphe duymaya başladıysan zaten onunkinden önce seninki azalmış sarsılmış demektir.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Rewendor, 10 Haziran 2005 20:01 tarihinde demiş ki: Ölçülmez. Zaten hissedersin, eğer şüphe duymaya başladıysan zaten onunkinden önce seninki azalmış sarsılmış demektir. aklıma tilkiler sokmuyorum..ama bazı şeyler vardır ne biliyim..bunu bi oyunla bile anlarsın..ya ne böle bişiy nasıl olabilir..[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nat-Not Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Rewendor, 10 Haziran 2005 20:01 tarihinde demiş ki: Ölçülmez. Zaten hissedersin, eğer şüphe duymaya başladıysan zaten onunkinden önce seninki azalmış sarsılmış demektir. o zaman kıskanç insanlar hiç bi zaman sevmediler?[signature][hline]Nat - Not [Bu mesaj Nat-Not tarafından 10 Haziran 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Nat-Not, 10 Haziran 2005 20:03 tarihinde demiş ki: o zaman kıskanç insanlar hiç bi zaman sevmediler? nasıl ya..biraz açsana...[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 seven insanlar , genelde sevdiklerinin en ufak bi eleştirisine bile takarlar...bunu dene bi :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ya ben çok eminim..ama şöle bir durum var..ben oonun sesini 1 saat duymasm..kötü oluyoorum...ama o öyle değil.sanki vurdumduymaz bi tavır içinde[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Nat-Not, 10 Haziran 2005 20:03 tarihinde demiş ki: o zaman kıskanç insanlar hiç bi zaman sevmediler? Kıskanç insan karşısındakinin sevgisinden şüphe duyduğu için kıskanmıyordur ki? "Onu paylaşamamak" apayrı bir konu :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bugune kadar 2 ay oldu...hiç seni özledim..seni seviyorum demedi..kendi ..hep ben dedim.. oda bende dedi..sizce bu bir gösterge değilmidir...[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 O kadar rahatsızsan neden yüzyüze konuşmuyosun onla?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Rewendor, 10 Haziran 2005 20:13 tarihinde demiş ki: O kadar rahatsızsan neden yüzyüze konuşmuyosun onla? bundan şüphen nasıl olur diyoo..ama bide böle davranıyo işte...[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: fizban, 10 Haziran 2005 20:05 tarihinde demiş ki: sevgisi ölçülen insana sevgili denmez. kız/erkek arkadaş falan denir. sevgilinin sevgisinden eminsindir. said: sir, 10 Haziran 2005 20:12 tarihinde demiş ki: bu işin göstergesi, kadranı, menzili, litresi olmaz, sevilen insan hisseder sevildiğini, seven de hissettirmek ister, ve senin yaptığını yapar. tabi yaşa da bağlı bu durumlar birazcık.. bunlara katılıyorum ben. sevgilinin sevgisini ölçmeye çalışmak nedir ya? ona saygı duymamak, sevmemek gibi birşey. sanki zoraki seviyormuşsunuz gibi. bir de kızlarda bu ölçme adetinin çok fazla olduğunu görüyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nat-Not Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bi yerde çok güzel açıklanıodu durum.Ama linki vermem doğru olur mu emin deilim (bkz:balon :)) Bi ilişkide bi tarafın daha çok sevmesi sendromu gibi bi ismi vardı hatta :)[signature][hline]Nat - Not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Nat-Not, 10 Haziran 2005 20:20 tarihinde demiş ki: bi yerde çok güzel açıklanıodu durum.Ama linki vermem doğru olur mu emin deilim (bkz:balon :)) Bi ilişkide bi tarafın daha çok sevmesi sendromu gibi bi ismi vardı hatta :) bana özleden yolaa...[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nat-Not Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Peki kız arkadaşın genel olarak soğuk birimidir?[signature][hline]Nat - Not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bi şekilde laf arasına sıkıştır eğer beni seviyorsan niye bunu dile getirmiyorsun diye ayrıca bende demesini değil seni seviyorum demesini iste ama yüzüne söylemesini iste gözlerinden anlarsın herşeyi[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 çok pis bi yöntem ha :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 halettim..muhahaha..mutlyum uleyyyn[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 güvensiz erkekleri kınıyoruz =/[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nat-Not Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: The_Guerilla, 10 Haziran 2005 23:40 tarihinde demiş ki: halettim..muhahaha..mutlyum uleyyyn nasıl?[signature][hline]Nat - Not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ehoroy aman tanrım[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 beni ne kadar sevdiğini sorarım sanırım. eğer sözlerine güvenmiyorsam zaten sevgilim değildir o insan. güveniyorsam da dediğine inanmamı gerektirir.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siyah Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 /edited by BonePART burası mahalle kavesi deel kız uyelerde var sabun mu kullanırsın diş macunu mu bilmem ama kufursuz konusmayı orenmek sart [Bu mesaj BonePART tarafından 11 Haziran 2005 03:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ben hemen ciddi şekilde cevap vereyim. Karşındaki insanın sevgisini ölçmeyi düşünüyorsan eğer; bariz bir şekilde, istediğin boyutta sevilmediğin ortadır. Sevilen insan sevildiğini bilir. Şüphe filan olmaz kafasında. Gece ile gündüz gibi ap açık ortadadır olaylar. Eğer bu hatun, bu er kişi acaba beni seviyor mu, ya da ne kadar seviyor diye düşünüyorsan emin ol istediğin ölçüde sevilmiyorsundur. Birde bu ölçü olayını açayım: İstediğin , umduğun, beklediğin kadar sevilmiyorsan, bu karşındakinin seni az sevdiği anlamına gelmez . karşılıklı sevgi olayını ben Arabalara benzetirim. Senin kadranın 300km dir, karşındakinin kadranı belki 220km dir. Maks hızda ikinizde giderken, 220km kadranlı araba gidip gidebileceği en yüksek hızda olmasına rağmen senin hızınla boy ölçüşemez ve sana yavaş gelecektir. Halbuki o arabanın maks hızı o dur. En sağlıklı sevgi , araba örneğinden de anlaşılabileceği üzerine bir birine yakın sevgi kadranlı insanlar arasında yaşanabilinir. Kadranlar değişikse sorun çıkacaktır oto yolda. Umarım anlaşılmıştır anafikrim :) PS: Bir önemli mevzu da hatun isteme olayların da mezun olduğunuz okul'dur. Sakın olaki Yıldız Üniv gitmeyin Aşk hayatında yayan kalırsınız hehe :P Edit : Editleyerek mesajımı PS ime referans da göstereyim de yanlış anlama olmasın. Yıldız meselesinin ortaya çıktığı yer ahan da burasıdır : http://bonepart.blogspot.com/ [signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. [Bu mesaj Arlooax tarafından 11 Haziran 2005 04:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 İlk öcnce ölçtür sonrada ölçersin..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar