Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Priest

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Shadow gidiyorsanız lvl 41 olunca (talent'ları ona göre verirseniz) priest ne demek anlaşılıyor. Daha öncesinde bir priest'i değerlendiriyorsanız (hele lvl 30 civarlarında) damage'e direk %20 daha koyun.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 06 Haziran 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
DOT atariz, dispell ederler,

Shamanlarda dispel yok. Sadece purge ile hostile targetlardan buff kaldirabiliyor.[signature][hline]Soma teh Mage of Nightmares Asylum Euro (Bloodscalp)
http://naeuro.iogaming.com

Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki:
Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal.

a.k.a Dodo
Sosyal ağlarda paylaş

ally dan insan manzaralari.. shaman dispel eder shield kaldirir bi vurusta 2 k dmg vurur shocklari cok dmg verir..ehh iste :)

gel gor ki priest 1 k crit vurdugunda (shaman a sw:p atili halde iken) kendine heal atarken silence i bastiginizda pek priest killer olmuyo..
Sosyal ağlarda paylaş

ya direkt birisini quote yapmak istemiyorum fakat level 30 ne demek? yaklaşık 15 gün oynanmış demek. daha adam akıllı elite görmemiş demek. adam gibi pvp yapmamış demek. level 40 ne demek? 1 ay yeni dolmuş demek. bosslarla yeni tanışıyor demek. pvp yapmaya yeni başladı demek.

bence bu levellar yorum yapmak için çooook erken. bekleyin karşınızdakilerin de sizin de talentlarınız tam olsun. mage PoM'unu alsın, shaman mail giysin, warrior plate ile gelsin. insanlar mount için para biriktirmekten vazgeçip setlerini tamamlasınlar, daha çok manaları daha çok hpleri olsun. epic mountlar alınsın, ondan sonra kim daha iyi hep beraber tartışalım.

ya da susalım bunları yapmış arkadaşlar yol göstersin.

Not: ben de öyle ahım şahım yüksek bir levelda değilim. [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
Sosyal ağlarda paylaş

Bişey sorucam bu rogue korkusu ne priestlerde ? Bende priestim ve fıtı fıtı kaçtığım tek class shaman . Onlarda imba zaten büyü atmak yerine nerf nerf diye geziyorum yani bi sesimi duyan çıkar diye. Zorlanmadım roguelarda ama tabi bazen can sıkıcı olabiliyorlar.Bi de olaya duel tarafından bakmak saçma. Bi raidde mesela adamın senden haberı yok bişeyi yok o olaya tamamen farklı bi hava katıyo mesela bi rogue yanına yaklaşmadan adamın dünyasını tersyüz edebiliyosun çünkü çok az hp si olan bi class uzaktan ne kadar çok damage verebilirsen o kadar hızlı kesersin . Yanına bi kere yaklaştığı zaman psychic scream atarsın bi daha geldiğinde ''hala'' öldüremediysen shield açıp 1 kere bile heallenmeden kesebilirsin . Bu tabi raidler ve ilk atak verenin priest olduğu durumlar için geçerli . Eğer priest rogueu görmediyse ufak sorunlar oluşabiliyor ki biz bu sorunlara ambush diyoruz kısaca . Bu durumda ben olacakları bildiğim için hiç istifimi bozmuyorum biraz daha terleyerek de olsa alınabiliyor roguelar bu şekilde. Ya da hop hop zıplayıp adamı sap kullanmak durumunda bırakabiliriz bu da ambush yapamaması demek yani backstab ambushdan daha az tehlike içeriyor zaten...Neyse daha var böyle baya eksik varsa düzeltelim[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ally priest ise ve undead rogue'lara rastlıyosa zaten korkması çok doğal.
kaldı ki shaman ne kadar imba ise priest de o kadar imba, paladin de grup pvp'de o kadar imba. zaten oyunda bi imba manyaklığı var almış başını gitmiş[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

Bi rogue'ya arkadan yakalandığı zaman priest %99 öldü demektir zaten. Ama rogue'da işini biliyo olmalı tabi :) Trinketlar çıktıktan sonra priestin en büyük silahı olan fear etkisiz hale geldi. ee zaten en iyi ihtimalle 26 saniye boyunca tekrar fear atamayacak bi priest ölmeye mahkumdur rogue karşısında.

Ama yüzyüze yakaladıgınız zaman bu sefer rogueler cok aciz kalıyor. Dot büyüleri yüzünden vanish işe yaramıyor. Fakat blind var tabi onuda unutmamak lazım :) Siz 8-10 sn kendinizde degilken rogue çoktan topuklamış olabiliyor ;)[signature][hline]Darkstorm - 60 undead priest - BL
Lucielee - 44 human rogue - Sylvanas
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yevaud, 06 Haziran 2005 12:46 tarihinde demiş ki:
yazık magelere ya amele oldular walla bu oyunda

saçmalama mage oynamasını bilenin elinde çok güçlü,
mage ile kendine dokundurtmazsan (ki çokda zor deil)
dmg konusunda zaten sorgu istemez bir class...[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...

Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

manasız shaman ölü shaman demektir.fear veya shield +mana burn shamanı öldürmeye yeter.shamanım var herkez biliyor lvl 48 civarı priestımda var her pvp de priest>shaman derim henüz lvl 60 olmadım ama su ana kadar priest ile yaptıgım pvpler shamana nazaran daha kolay sonuc verdi.shamandayken 2vs1 almana imkan yok ama priestla bunu yapabiliyorsun.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare

[Bu mesaj dwight tarafından 07 Haziran 2005 01:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ahh ahh biraz laf ta degilde pratik te basarili olsaniz..(sozum herkese degil)simdi sen shaman a mana burn atana kadar o shaman senin yanina gelir tremor u diker earth shock unu cakar apisip kalirsin..bide yani oyunun basindan beri priest oynuyorum priest 2 e 1 alir falan diyolar ben daha gormedim 2 e 1 alan priest ama bi warior 2 e 1 alabilir ya da shaman palada olur vs vs ..priest 2 e 1 kimseyi olduremez..bu olayin yetenek falan la da alakasi yok olduremez yani isterse uber pvp machine olsun 2 e 1 priest olduremez..ama napar cok ii kacar.. arkamda 5 kisi beni olduremedigini hatirlarim..

priest rogue u normal yakalarsa oldurebilir ama arkadan stealth olarak hazirliksiz aninizda yakalamisa direk gg ..bu hazirliksiz an illa az hp mana olmak zorunda da degil..
Sosyal ağlarda paylaş

ya bana gosular denk gelio ya da size kolpalari denk gelio, shaman < priest, rogue < priest, priest - 2v1 falan bunlar kesinlikle yakin lvl larda hayal urunu seyler. rogue veya shaman olarak video alin, abi iste herseyi yaptim ama olmuo diye getirin gosterin, gorelim hataniz nerdeymis veya bizim class imizla ilgili bilmediimiz ne varmis ..

aha on mob rogue tam ben lik diyip saldirmaya hazirlandiginiz adam da sizi gorup shield inizin 30sn sini size sap de bekletir sonra da cakarsa herseyin kagit ustunde durdugu gibi olmadigini anlarsiniz ^^
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 07 Haziran 2005 02:11 tarihinde demiş ki:
ahh ahh biraz laf ta degilde pratik te basarili olsaniz..(sozum herkese degil)simdi sen shaman a mana burn atana kadar o shaman senin yanina gelir tremor u diker earth shock unu cakar apisip kalirsin..bide yani oyunun basindan beri priest oynuyorum priest 2 e 1 alir falan diyolar ben daha gormedim 2 e 1 alan priest ama bi warior 2 e 1 alabilir ya da shaman palada olur vs vs ..priest 2 e 1 kimseyi olduremez..bu olayin yetenek falan la da alakasi yok olduremez yani isterse uber pvp machine olsun 2 e 1 priest olduremez..ama napar cok ii kacar.. arkamda 5 kisi beni olduremedigini hatirlarim..

priest rogue u normal yakalarsa oldurebilir ama arkadan stealth olarak hazirliksiz aninizda yakalamisa direk gg ..bu hazirliksiz an illa az hp mana olmak zorunda da degil..

tremor totem max 5 sn içinde fearı remove eder veya en ii ihtimalle bir shaman 5 sn içerisinde es atabilir.Pvp 5 sn içinde biticek değil ve en ii kötü ihitmalle priest iki mana burn atar. Cdleri bilmeden yorum yapıyorsunuz.2vs1 konusunda warrior 3vs1 i aldığını gördüm priestın da 2 vs 1 aldığını bu böle su şöle olmaz die kesin konusmayı seviyorsunuz.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Cla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 07 Haziran 2005 02:11 tarihinde demiş ki:

imkansız deil ben bi mage bi drood aldim gayet efendi bi sekilde dwarf priestim insta self heal + superior heal pot ilkini öldürdükten sonra gerekiyo tabi ama aldım sonuçta..
----
ha bi kankamla ben 46 o 47 iken iki tane 49 shaman da aldik..
-----
Hicbisey imkansız deil item + chri nasil kullanıcaani bilmeye bakıyo olay tamamen[signature][hline]Bow down before the one you serve,
You're going to get what you deserve...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 07 Haziran 2005 11:43 tarihinde demiş ki:
lol hangi warrior hangi 3 tane oyunu bilmeyeni almış merak ettim.
warrior'ın bu oyunda 3w1 alması imkansıza yakın. afk'dir onlar :D

hayır nesi imkansız ? nedir imkansız ya DAOCta da baslarda bi ton adam gidiyodu dragon kesmeye beceremiyolardi ölüyolardi yatıyolardi kalkiyolardi sonra ne oldu 8 kisi kestiler :)

Sonuçta bu oyunu sadece biz oynamıyoruz ve karşınızdakiler de Npc deil herkesin beyni var binlerce kişi..Kimbilir adamlar neler buldular neler yaptılar o nedenle boşverin imkansız abi olmaz yuh fln demeyi , bence :) :)[signature][hline]Bow down before the one you serve,
You're going to get what you deserve...
Sosyal ağlarda paylaş

ya sacma tartismalar yapiyosunuz. yani 1vs1'deyken insanlarin kabiliyetlerine gore diyoruz, tutmus 2vs1'den bahsediyosunuz. aklinizi basiniza devsirin, 1vs1'i gectiniz 2 kisi birden aliyosunuz ha, vay be..

karakterine hakim olma olayindan bahsediyo bu kadar insan, kalkip onu kestim bunu yedim diyosunuz. savastiginiz kisiler karakterine hakim diilse tabii ki yenersiniz. ben arkadasimin warrior'ini aliyim o benim priest'imi alsin, bi rogue gelsin ikimizi de kessin. ondan sonra buraya gelip iki kisi kestim keserim hede hodo desin...

biraz dusunun ya, yani yapabilecegi her seyi yapmis birisi sizin caninizi ve mananizi yariya indirmeden birakmaz. ki iki kisiyle savasmak demek, caninizin daha hizli dusmesi demek, dayanmaniz imkansiz. daha once de tartisilmisti benzer bi konu, denmisti ki, mage sheep yapar bir kisiyi egale eder, digerini oldurur sonra sheep yaptigiyla ugrasir. eyvallah. rogue sap kullanir, yine 1vs1 savasir. eyvallah. ama siz fear'i mi kullanicaksiniz? neyiniz var da karsi tarafi tek birakacaksiniz? warrior'a ag atip uzaklastiran, teketek kaldigi adami oldurdukten sonra warrior'la ilgilenen priest'ler var, evet. ama bu 2vs1 degildir. kaldi ki oyle olsa bile, bunu sadece warrior'a uygulayabilirsiniz, 2vs1 demek olmuyo yani bu da.

adamlar 1vs1'de tas kagit makasi ayarlamisken, buraya gelip 2vs1 adam alirim demek... e cus.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...