Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 valla bayadır tartışıyosunuz[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Spidee, 10 Haziran 2005 23:53 tarihinde demiş ki: Ya oturup bunun üstünde fikir yürütmeyi düşünmüyorsunuz değil mi ? İnsanların 50 metre zıpladığı, force kullandığı, ne idiğü belirsiz yaratıkların olduğu, hayatımızda görmediğimiz -ve çoğunu muhtemelen dünya gözüyle göremeyeceğimiz- şeylerin olduğu bir dünyanın fizik kurallarını mı tartışacaz ? Evet tartışılır. Her sistem "kendi içinde tutarlı olduğu" sürece tartışılır. Tamam gerçek hayatta olmayan ve olmayacak milyon tane şey var orda. Ama kapalı bir sistem SW evreni ve kend içinde de son derece tutarlı. Eğer tutarlıysa da "kendi içinde" mantık aranır.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Kendi içinde mantık aranabilir ama bizim üzerinde tartıştığımız kendi fizik kurallarımız..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Eh bizim fizik kurallarımız orada da geçiyorsa normal? Ki geçiyor da, sadece onlara eklemeler var? Yoksa su yine su ışık yine ışık.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ya tamam siz o zaman tartışın abi. Dela orada bi laf etti, ben de geyik bi cevap verdim; ama herkes gaz, "höhöööyt öyle olmaz, böyle olur, bu böledir, lalalalala" diye giriyor herkes olaya..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Dela, 10 Haziran 2005 22:41 tarihinde demiş ki: kullanamaz! fizik kurallari var, isik suda kirilir. dier bir gecekte isik suda kırılır japon yapısıtırıcı la yapıstırılır[signature][hline]Mail | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Spidee, 11 Haziran 2005 00:40 tarihinde demiş ki: Ya tamam siz o zaman tartışın abi. Dela orada bi laf etti, ben de geyik bi cevap verdim; ama herkes gaz, "höhöööyt öyle olmaz, böyle olur, bu böledir, lalalalala" diye giriyor herkes olaya.. Gece gece insanların işi olmuyo tabi :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: aquila, 11 Haziran 2005 00:43 tarihinde demiş ki: suda calismaz saber... olm gelmissin bi de kafa tutuyon return of the jedi. clone wars izlemedin mi? Ha ne demiştik, bilinen gerçeklerin serbest çagrışımı, ehüeh, evet yaktım.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: aquila, 11 Haziran 2005 00:43 tarihinde demiş ki: suda calismaz saber... Eski ışın kılıçları 30m water resistant oluyordu fabrika çıkışında.. İlk ışın kılıcını aslında Casio yapıyordu..sonra Casio'nun Tayvandaki fabrikasını Sony aldı episode 2. nin sonunda.. ondan sonrası suya dayanıksız.., Sony olanlarda kabza yekpare paslanmaz çelik bildiğim kadarıyla.. O bakımdan su problem değil kabzaya aslında... Ama eskilerde kabza aluminyum üzeri kromaj.. O yüzden zamanla krom kaplamada kalkma, dökülme oluyor..water resist olsalar da kabzadan su almaya başlıyorlar.. Ben bu şekilde biliyorum..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Doğubank'da bulursun yedek parçasını..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Spidee, 11 Haziran 2005 01:10 tarihinde demiş ki: Doğubank'da bulursun yedek parçasını.. +1... Orjinalinden kalitelisi vardır doğubankda tahtakalede.. Hatta sıfırdan kılıç toplarsın doğubankta...[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bonus Card'a taksit yapıyorlar mıdır acaba ?[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ha evet o problem oluyor, toplattın mı düzgün birine monte ettireceksin. Doğubank 2. katta Obi mi ne öyle bi adam var, onu çok tavsiye ediyorlar..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Obi parça çalıyor abicim.. ucuz parça takıyor yerine.. geçen kırmızı verdik, eve geldik bi açtık mavi..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Kırmızı vermeyeceksin ona, prensip yapmış kırmızı takmam diyor. Ben de geçen gün kırmızı taktırayım dedim rengini açmış pembe çıktı, rezil oldum herkese..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ulam.. insanlar biraz da Star Trek'e ilgi gösterseler de .. sordukları soruların bokunu çıkararak en küçük detayına kadar cevaplasam.. ahhh ahhh... nerde o günler..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ya şu enterprise anti madde ile çalişio ya.. onu nasi yapmişlar? :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Gwindon, 10 Haziran 2005 23:27 tarihinde demiş ki: lightsaber rengi onu kullanan kişinin özelliğine göre rengini belirler gibi bişey oluyo yani acımasız cani ve kötü=kırmızı bilge usta nforcer = yeşil hızlı sinsi über ataklara sahip = mavi lighsaberda usta ve bilge = mor vs. vs. öyle birşey yok. yukarda yazdık işte, kristallerle alakalı. jedi'lar kendilerine uygun rengi seçerken, sithler kolaylık olsun diye tek bir kristal kullanıyorlar. onu da kırmızı olarak seçmişler. said: Raistin, 10 Haziran 2005 22:52 tarihinde demiş ki: said: Ivor, 10 Haziran 2005 22:05 tarihinde demiş ki: ewet cok mrk ettim sonuct her rengin anlami vr mavi:guardian yesil:consiler sari:sentinel ama mrk ettim tamam da sithler sadece kirmizi mi kullanio ? o senin dedigin sadece kotor a ozle bişiy (yani eski düzen jedilkarında oyleydi) sadece kotora özgü birşey değil. dikkat edersen, forceda ustalaşan insanlar yeşil saber kullanıyor. mesela: qui-gon, yoda, luke skywalker. ama kılıçta ustalaşan kişiler ise mavi saber kullanıyor. mesela: anakin, obi-wan, kyle katarn. kotordan sonra da, star wars filmlerinden sonra da uzun süre böyle gidiyor.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 benım bıldıgım en ıı kılıc kullanan mace ama o billlee pembemsı bi sey kullanıo(bordo)[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder Swordsmanship is an Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ya ben şimdi topicin gerisinde kalmışım, nostalji yapiim lightsaberin lazerli kısmı suya girince kırılır mı? Işık olduğundan aslında suya girdiğinde kırılması lazım, ancak lightsaberin sıcaklığınıda hesaba katmak lazım.Yani belkide lightsaber daha suya 10-20 cm yaklaştığı anda suyu buharlaştırır?Yani su belkide asla temas edemez o lightsabera...Dolayısıyla da kıramaz Ama lightsaber okyanusa düşerse tüm okyanus buharlaşırmı bilemem:D[signature][hline]Doğruluğun kaderidir yalnızlık; Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız uçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: KenshinHimura, 11 Haziran 2005 10:36 tarihinde demiş ki: benım bıldıgım en ıı kılıc kullanan mace ama o billlee pembemsı bi sey kullanıo(bordo) mor abicim pembe ve bordo alakasız renkler :D[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 suda kullanılan ışın kılıcına gelirsem. tomb raider'da bile su altında çalışan meşalelerden vardı. buna benzer bir tekniği light saber'a uygulamak mümkün olamaz mı? zatensuda çalıştığını gördüğüm tek saber o balık adamındı. balık adam sonuçta, suyun altında gitmeye alışkın. "light saber" olarak değil de, "special light saber" olarak bakarsak bence çoğu şeyi gayet güzel ifade edecektir. adam kasıp suyun altında çalışabilen bir light saber yapmış olamaz mı? bazı şeylerden fedakarlık etmiş olup, değişik bir light saber hazırlamıştır.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Throndor, 11 Haziran 2005 01:00 tarihinde demiş ki: said: aquila, 11 Haziran 2005 00:43 tarihinde demiş ki: suda calismaz saber... Eski ışın kılıçları 30m water resistant oluyordu fabrika çıkışında.. İlk ışın kılıcını aslında Casio yapıyordu..sonra Casio'nun Tayvandaki fabrikasını Sony aldı episode 2. nin sonunda.. ondan sonrası suya dayanıksız.., Sony olanlarda kabza yekpare paslanmaz çelik bildiğim kadarıyla.. O bakımdan su problem değil kabzaya aslında... Ama eskilerde kabza aluminyum üzeri kromaj.. O yüzden zamanla krom kaplamada kalkma, dökülme oluyor..water resist olsalar da kabzadan su almaya başlıyorlar.. Ben bu şekilde biliyorum.. muahahaha yarıldım. - Bakkal amca bi ışın kılıcı versene yenilerinden olsun ama diğerlerinin içine 30 metreden sorna su kaçıyomuş[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 kontorlü ışın kılıçları çıkmış...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 clone warsda su alti savasi var bir bolumde balik adam fisto yu yolluyorlar, su durmadan siritan abimiz cok fiyakali bir saber cekiyor kesinlikle farkli ve su alti icin ozel yapilmis.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar