Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Nightmare lying here in the dark Scared like my dreams made their mark I wonder Dreamer always alone Lost in a part of myself I can't find anymore I wonder if it's gonna end tonight I can't sleep alone anymore I need you here with me Even though I closed all the doors There's somethin' holdin' me Never Ending Nightmare Always there instead of you Never Ending Nightmare No escape this time from you Lately been around someone new Needed to fill in the space That once sheltered you Still I worry, if you're gonna be alright I can't sleep alone anymore Need someone here with me All I ever wanted and more My dreams are fighting for Never Ending Nightmare Always there instead of you Never Ending Nightmare Punishing me for the things I do Never ending Nightmare No escape this time from you Allahım..Ağlamadan ve bu parçayı dinlemeden yatamıyorum... Yatacaktım,yatamadan bir mail yazmaya giriştim,oda olmadı gaza gelip yarım kaldığım işleri göz yaşları içinde tamamladım neredeyse... NASIL Olabilir ya... *!Gözleri boşalır* Varsa böyle bir şey,alayım efendim..Sinüzite çok iyi geliyor.... *!Haykırır lyrikleri gözü yaşlı...* I can't sleep alone anymore Need someone here with me All I ever wanted and more My dreams are fighting for Ps:Ah be Neter,aaaah...Göndermiycektin bu parçayı! *!FIRK!*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Bana mutluluğun bisikletini sürebilir misin fatma?
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bir sarkilari daha vardi whem i'm gone mi neydi ismi . o da cok guzel^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ya biri banada indirebileceğim bir yer söleyebilirmi o gün radyoda dinledim bitmesin istedim lüüfen[signature][hline]..... Günlük hayatın sıkıntısından biraz silkeler insanı,herşeyin aynı olmasından.Kişiyi bedenin ve aklın dışına çıkarıp duvara yapıştırır. Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. ..Charles Bukowski..
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 michael abi bu şarkıyı canlı çalarken dinlemelisiniz bi de... tapınır gibi 6 dakikaya yakın solo atıyolar[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 michael schenker adamım ya inanılmaz herif ayrıca what happens to me de tapılası şarkılarındandır..[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 kazaa'da bulmak biraz zor bu $arkiyi, isteyen varsa bana ula$abilir, elimde mevcut gonderebilirim yani.[signature][hline]bu yazdigim a$k degilse, ben hic yazmadim. ya da hic kimse a$ik olmadi...
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ulaşalım nası bende vardı bu şarkı baktım listeme ama yok allah allah dedim kendi kendime[signature][hline]I'm runnin hot I'm never cold
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 dmx eğer bir yere upload edersen iyi olur.[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill...
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 edit: 2 kere atmışım aynı mesajı [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 19 Temmuz 2004 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]
arian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Gerçekten bir yere koyarsan çoook güzel olur.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
Aidoness Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Dmx, 19 Temmuz 2004 16:12 tarihinde demiş ki: kazaa'da bulmak biraz zor bu $arkiyi, isteyen varsa bana ula$abilir, elimde mevcut gonderebilirim yani. Haluk upload et len bi yere! i-mesh,Kazaa yok hic bi yerde...
neter Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 mumican istersen geri aliim abi şarkıyı ? :)
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 töbe olmaz ;) Ben Bob Dylan la beraber bol bol ağlaya ağlaya dinliyorum.... Gözlere çok iyi geliyor ağlamak...
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 mevcut bandwith'i yuksek web hostum olmadigi icin upload edemiyorum malesef, ancak isteyenler bana pm atsinlar, icq yada msn araciligi ile gonderebilirim.[signature][hline]bu yazdigim a$k degilse, ben hic yazmadim. ya da hic kimse a$ik olmadi...
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 koyayım profocio ya aybettiniz ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
huun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 icq shared filesa atsam sonra icq uin versem forum kurallarina aykiri olur mu ? :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Aidoness Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Ya yahoo bildiginiz gibi üyelere 100 mb lık bir alan veriyo.Yahoo dan bir hesap açın ve briefcase kısmından oraya upload edin.Şarkıyı isteyenelrde girip çeksinler...
huun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 uzun is bakim ama genede ya da bakmim icq : 138468472 >shared files[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 21 Temmuz 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Sıkılmadan... Bıkmadan... Usanmadan... İlk kez bende Mumi'nin yayınında Paticik Radyo'da dinlemiştim bu şarkıyı. *!Mumi'yi anar ve iç geçirir* Sonra uzun aramalar sonucu buldum ertesi gün. O günden beridir müzik dinlerken hep listemin başında olan şarkı. Hala dinliyorum. Hala dinlerken ağlıyorum ama yinede bıkmaya niyetim yok. Bilenlere hatırlatayım, bilmeyenlere göstereyim diyerekten yazdım.[signature][hline]
Slider Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Merak ettim indirebilecegimiz biyer var mi?[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
requem Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ANYTIME, neverending nightmare, what happens to me, when i am gone şarkıları damar isteyen herkese şiddetle tavsiye edilir !!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 radyo eksende falan mı dinleidn sen bunu dün, çünkü orada çaldı akşamüstü ve ben de ciddi anlamda öldüm parçayı dinlerken, not almıştım bir kenara, indiririm falan diye de kısmet olmadı hemen mutlaka dinleyin, dinlerken de eriyin derim...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Michael Schenker abimizi ben de çok severim.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Holy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 12 Haziran 2005 00:59 tarihinde demiş ki: radyo eksende falan mı dinleidn sen bunu dün, çünkü orada çaldı akşamüstü ve ben de ciddi anlamda öldüm parçayı dinlerken, not almıştım bir kenara, indiririm falan diye de kısmet olmadı hemen mutlaka dinleyin, dinlerken de eriyin derim... Her gün Winamp'ta dinliyorum :) İndirebileceğiniz bir adres sanıyorum ki yok maalesef :( Ben DC++ kullanarak bulmuştum. Her şarkısını bulabilirsiniz DC'den.[signature][hline] [Bu mesaj Holy tarafından 12 Haziran 2005 07:37 tarihinde değiştirilmiştir]
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 banada bi arkadas yollamıstı mukemmel bi sarkı tek kelımeyle cok severım[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Öne çıkan mesajlar