Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 said: kanyon nerde avrupa yakasında leventte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 haha sonunda izledim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 bende izledim.ama türkçesini.. insan neden altyazılısını koymazki yahu. eğlenceliydi film baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ya dublajında sesler benziyor mu gerçektekine açıkçası eğer özellikle homerla marge ın sesleri tıptatıp değilse gitmem altyazılı yoksa netten indirir evde izlerim daha iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Margein sesini çok güzel benzemiş.Ali Poyrazoğlu Homer'ı da benzetmeye çalışmış ama alıştığımız komikliğinde değil sonuçta.Öyle ki esprileri de Türkçeye çevirmek zorunda kalıyorlar.Dün gittim Türkçesine çok gülemedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 tam bir çocuk filmi olmuş hiç dizi gibi havalı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 az önce izledim filmi. valla beğenmedim. diziden sonra sönük kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ben bazı espirileri çok komik buldum, bence başarılı olmuş, sadece sonu kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Bütün salonla beraber kahkahalar atarak izledim, normal bir simpsons dizi bölümün üstünde çok çalışılmış hali gibiydi; espriler çoğunlukla hedefi vuruyordu. Fakat bana da öyle gelmiş olabilir, 3 tv bölümünü ardarda izler gibi oldum, aralıksız espri bombardımanı yerine esprileri akıllıca dağıtsalardı daha iyi olurdu. Simpsonsları normalde az-çok seven birinin eğlenmeme ihtimali yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 çocuk izleyici çekmek için mecbur türkçe heryerde ben azcık sıkıldım gerçi benim aklım dışardaydı ondan öyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 nasıl gidiliyo bu kanyona ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Spider-pig, spider-pig, does whatever a spider-pig does. Can he swing, from a web? No he can't, he's a pig, Look out! He's a spider-pig. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Spider-pig şarkısını türkçe dinlemek zorunda kalmak acı vericiydi. Japon kadının laz aksanı ile konuşması dehşet vericiydi. D'oh yerine "hayda" duymak yıkıcıydı. Yine de güldüm ama genelde Homer burda ingilizce ne diyordur diye düşünmekle geçti. Divx'i indirip öyle keyfine varmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 D'oh yerine "hayda" duymak yıkıcıydı. bunu duyduktan sonra türkçe izlemem ben artık üstüme gelmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 HAHUAUH HAYDA MI ? auhazhazuuhaz yazık dublajlı izleyenlere.. filmin başında bart "i will not illegally download this movie" dediği andan itibaren (ha pardon 20th century'den itibaren) çok hoş 1 saat 15 dakikanızı alacak bir film olmuş. dizideki gibi her karekterle bolca ilgilenilmemiş (aile dışındakileri kastediyorum) bu da baya canımı sıktı ama yine de orjinal dilinde izlemenizi tavsiye ediyorum.. espriler çok güzel ve yerinde.. DOOOoooooooooooooooooooooh filmin sonunda yazılardan sonra bişi çıkıomuş mekanı terketmemenizi tavsiye ederim.. ayrıca çektiğim filmde direk kesmişler biri spoiler içinde söylerse veya yutup linki verirse sevinirim.. edit: ekleme [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 04:05 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ha bak şimdi aklıma geldi. spoiler vermeyeyim de bi yerde carpenters çalması çok hoştu. close to you ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 [spo] RUN RUN RUN RUN RUN RUN JUMP JUMP LAND LAND REST REST RUN RUN RUN [/spo] kanyonda orjinalini izleyip arkadaslarla yarildigimiz film oldu kendisi. hatta msn iletimde spiderpig sarkisi var. gidin gorun efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=9OczcECpQqQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 bugün kanyonda gittim bende süperdi :D rest! rest! rest! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Selam, Homer domuzla dans ederken calan muzigin adini bilen varmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 spiderman theme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 beleşe gitmeme rağmen keşke gitmeseydim dedim, yani dublaj bukadarmı kötü olur of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Simpsons in 2001 den sonra kotulestigini dusunen bir ben mi varim? Bir de filmin herhangi bir 18. sezon bolumunun uzatilmis hali oldugunu dusunen? Merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 hayrandım simpsonlara ama çok rutin geliyo artık. Eski kıvrak zeka isteyen arada patlatan mükemmel espriler çok nadir geliyo. Filmi izlemedim dvdsini bekliycem. Spider pig şarkısını türkçeye çevirmişler ne işe yaradı o şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 son sezonlar iyiydi; klasik cizgisinden farkliydi ki sag gosterip sol vuruyolardi genelde ve hizli hizli geciyodu... espiriler ardi ardina gelip geciyodu, izlettiriyodu kendini. Film ise eski tarz olmus. duragan ilerliyo. herhangi bi bolumun uzatilmis versiyonu konusuna tamamen katiliyorum. ayni konuyu alip 22 dakikalik sahane bi bolum cikarabilirlerdi ama uzatmayi tercih etmisler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar