Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Simpsons Filmi Kesinleşti.

geffen

Öne çıkan mesajlar

Bütün salonla beraber kahkahalar atarak izledim, normal bir simpsons dizi bölümün üstünde çok çalışılmış hali gibiydi; espriler çoğunlukla hedefi vuruyordu. Fakat bana da öyle gelmiş olabilir, 3 tv bölümünü ardarda izler gibi oldum, aralıksız espri bombardımanı yerine esprileri akıllıca dağıtsalardı daha iyi olurdu. Simpsonsları normalde az-çok seven birinin eğlenmeme ihtimali yok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Spider-pig şarkısını türkçe dinlemek zorunda kalmak acı vericiydi.

Japon kadının laz aksanı ile konuşması dehşet vericiydi.

D'oh yerine "hayda" duymak yıkıcıydı.

Yine de güldüm ama genelde Homer burda ingilizce ne diyordur diye düşünmekle geçti.

Divx'i indirip öyle keyfine varmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

HAHUAUH HAYDA MI ?
auhazhazuuhaz yazık dublajlı izleyenlere..

filmin başında bart "i will not illegally download this movie" dediği andan itibaren (ha pardon 20th century'den itibaren) çok hoş 1 saat 15 dakikanızı alacak bir film olmuş.
dizideki gibi her karekterle bolca ilgilenilmemiş (aile dışındakileri kastediyorum) bu da baya canımı sıktı ama yine de orjinal dilinde izlemenizi tavsiye ediyorum..
espriler çok güzel ve yerinde..
DOOOoooooooooooooooooooooh

filmin sonunda yazılardan sonra bişi çıkıomuş mekanı terketmemenizi tavsiye ederim..
ayrıca çektiğim filmde direk kesmişler biri spoiler içinde söylerse veya yutup linki verirse sevinirim..

edit: ekleme

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 04:05 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

son sezonlar iyiydi; klasik cizgisinden farkliydi ki sag gosterip sol vuruyolardi genelde ve hizli hizli geciyodu... espiriler ardi ardina gelip geciyodu, izlettiriyodu kendini. Film ise eski tarz olmus. duragan ilerliyo. herhangi bi bolumun uzatilmis versiyonu konusuna tamamen katiliyorum. ayni konuyu alip 22 dakikalik sahane bi bolum cikarabilirlerdi ama uzatmayi tercih etmisler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...